- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigneau
félisten
válasz
sestertius #4259 üzenetére
Ahogy ígértem korábban, elkészült a cikkem a GTX 460 hűtőcseréjéről. Immár az AC Twin Turbo Pro feszít rajta és mondhatom, megérte a csere.
-
Vigneau
félisten
válasz
sestertius #4311 üzenetére
Ahogy anno megtippeltem. Ennyiért sajnos nekem felejtős is a kis drága... Az Alpenföhn Peter árába bele sem merek gondolni.
-
Speed®
titán
válasz
sestertius #4255 üzenetére
Kevés a tapasztalat vele, pedig hatékony hűtő. Biztosan jó lesz az 560ra a kettes, teljesítményre és felfogatásban is. Az előd Gainward 460on leszabályzott (1200rpm, semmi hangja) ventivel ezt hozta GLH tuning mellett..
-
Vigneau
félisten
válasz
sestertius #4257 üzenetére
Számolgatni kell, annyi szent. Nálam viszont már itt a Twin Turbo Pro, holnap adom le lefogató átszabatásra.
-
Vigneau
félisten
válasz
sestertius #4255 üzenetére
A hírek szerint >40$-ra tették az árát, ha jól olvastam.
Speed(R) használt Setsugen-t a GTX 460-án, ott nem panaszkodott. -
Gerisz
addikt
válasz
sestertius #4252 üzenetére
Jól? Szerintem nem. Vagyis ezt a tesztet nézve nem.
Egyébként is valami katasztrófa a rögzítés. Nekem volt Setsugen-em és rémálom. Mikor teszed fel azt várod mikor reccsen egy nagyot valami. Vagy a kártya vagy valamelyik csavar. 3. szerelés után ment is az apróra. Ennek pedig ugyan az a rögzítése. A tesztben még 570-re is feltették uh. tuti jó.
-
Vigneau
félisten
válasz
sestertius #4252 üzenetére
Meglátjuk, mennyiért dobják piacra nálunk hamarosan. Ami engem illet, megpróbálok az AC Twin Turbo Pro-nak felfüggesztést hekkelni a VGA-mra - hátha összejön. Már csak olcsón találnom kell egy hűtőt.
-
Vigneau
félisten
válasz
sestertius #4249 üzenetére
90°-kal elforgatott lenne a rögzítés és teljesen más (2 csavar kontra 4 kisebb csavar), így nem lenne jó a VR 005 - az összeg valóban nem vészes. Azt a rögzítést kellene megszerezni, ami a képen is látható, de nincs az AC-nél.
Ami a Setsugen 2 árát illeti, szerintem bőven lesz 12k. -
Vigneau
félisten
válasz
sestertius #4246 üzenetére
A Setsugen 2 áráról van már valami infód?
-
Gerisz
addikt
válasz
sestertius #4244 üzenetére
Én is nézegettem mielőtt megvettem a T-rad2 GTX-et, mert tetszett. Annak a hűtőnek nagy nyomásra van szüksége a jó teljesítményhez. (meg egy csomó helyet elfoglal) Ha nem zavar hogy nem kapsz jobb teljesítményt halk ventikkel mint a gyári akkor jó választás. Csend lesz. De ha hűteni kell akkor már fel kell tekerni neki a ventiket.
-
Vigneau
félisten
válasz
sestertius #4237 üzenetére
Én is meglepődtem, hogy ennyire intelligens volt már az a széria is.
-
JetiRulez
őstag
válasz
sestertius #4229 üzenetére
Van rajta egy pici borda. Tapintásra megbecsülve nem lépi át teljes terhelés mellett sem a 90°C-ot. Ez egy nVidia. Volt már MX440-em, de az Asus volt (V8170 néven futott) és emlékeim szerint nem volt rajta borda, szóval szívós kártyák lehetnek ezek. Más helyeken meg olyat olvastam, hogy 120°C-ig stabilan működnek. Mindenesetre nem próbálom ki az állítások valódiságát.
Kösz a tippet! -
korcsi
veterán
válasz
sestertius #4089 üzenetére
A gyárilag pasztázott bordán jelentős mennyiségű a hővezető anyag, ezt bátran összenyomják, a felesleg távozik, a kártya össze is ragad, a csavarok csak biztosítják. Én csak összeraktam először és betekertem a csavarokat fél fordulatonként, de az úgy látszik kevés volt. Ma jön az MX-2, azzal teszek egy próbát még, most már úgyis 10 percen belül szedem szét és rakom össze a kártyát
.
-
korcsi
veterán
válasz
sestertius #4082 üzenetére
Így néz ki.
Úgy néz ki sikerült megoldani a dolgot, néhány alátéttel, így nagyobb leszorító erőt sikerült létrehozni, 1 óra crysis (850/4800) 1920x1200 4xaa magas beállításokkal 75 fok a maximum hőmérséklet. -
syberia
veterán
válasz
sestertius #4077 üzenetére
Egész biztosan nem kell "fabrikálni" mivel kompatibilis vele
Nézd meg ezt a video-tesztet, részletesen bemutatja a hűtőt. -
madarasz92
őstag
válasz
sestertius #3670 üzenetére
Hű ha ez aztán brutális bár bele férne a házamba szerintem..
-
whatnot
őstag
válasz
sestertius #3625 üzenetére
Szüleim ráfilmeztek a gyári hűtős részre, szóval az nem lesz, pedig jó lenne az összehasonlításhoz.
A TTP-ról azért lesz. -
hegeanabol
aktív tag
válasz
sestertius #3618 üzenetére
Hm...holnap ha minden igaz meg kapom .....és fel teszem és meg nézem csak gondoltam ,hogy valakinek van vele tapasztalata
-
varsam
őstag
válasz
sestertius #3606 üzenetére
szerintem örülj, ha boltba lehet egyáltalán kapni... használtan elég nagy szerencse kell hozzá
Az ilyen bivaly kártyákat csak nagy és drága hűtőkkel lehet csendesen hűteni, sajnos mélyebben bele kell nyúlni a pénztárcába, de hát egy ilyen kaliberű kártya talán meg is érdemli.
Ennek a Zalmannak még utánaolvashatnál tesztekben, hogy hogyan szerepel, lehet van olyan mint az AC és valamivel olcsóbb is.
Bár én személy szerint nem rajongok a Zalman-ért.
Ez már elég brutál lehet
Esetleg Xigmatek Bifrost se lehet rossz. -
Sonky
aktív tag
válasz
sestertius #3603 üzenetére
Jaj
Valahogy GTS250-re koncentráltam és elnéztem... Bocsánat!
Amit írt varsam kollága az jó rá. Halk Hűvős jól húzható vele a kari -
Sonky
aktív tag
válasz
sestertius #3601 üzenetére
AC Twin Turbo Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óvodások homokozója
- Revolut
- Micro Four Thirds
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest