- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
classicph
csendes tag
-
Speed®
titán
2.5es csavarok kellenek, csavarboltban párszázas tétel lehet kompletten.
Úgy számolom, gyári hűtőkkel, ventikkel, anyagköltséggel ez kijön ~5ből.
Ha azt vesszük alapul, az én léghűtésem ~15 volt és a víz még rosszabb.
Szóval ha ezt így megépíted és hozza amit vársz, nem költöttél sokat
És bele lehet gondolni mibe kerül egy jó CF lap 2db 4850/1G+Musashival.Ha nem kéne egy épp eladófélben lévő konfighoz, lenne is egy darabom ;p
De szétnézek ismerősök közt, hátha akad valakinél hasonló régi darab -
Speed®
titán
1-1 lemez furattávokon lyukakkal ellátva, megfelelő csavar-alátét-muter kombók és máris mehet a menet. Az LGA hűtőborda lamellái engednek annyi hajlítást, hogy simán pozícionálhatók legyenek a csavarok.
AMD féle kockatalppal az a baj, hogy fúrni-menetelni kell, az nyűgösebb.
Szóval szerintem ez a fajta hütecs lenne a legcélszerűbb, de dönts teHolnap-holnapután lesz nálam egy 4830, lehet azt is így fogom megoldani..
Sonec
Zalman meg a RAMsünijük..hagyjuk inkább, hogy mire jók azok a sünik :S
Nálam egy normális borda nem igazán úgy néz ki, de dizájnnak nem rossz.
Az a baj Zalmanékkal, hogy lemaradtak a korhoz képest..bár most a VF3000 korrektnek számít, az ára horror. X2re nem opciók a VF7/9ek.. -
-
Speed®
titán
A fogyasztás 50-60Wal több, mint egy 4890é, nem annyira durva..a melegedés, meg mindketten tudjuk, a pöcs bordaméret hibája. Mondtam neked alternatívát, nem hülyeségből, csináltam anno hasonlót, jó volt
2 gyári hűtő + hasonló számú barkácsolással eltöltött óra után meglepődnél. -
varsam
őstag
vapor-x-en nagyon jó a Heidi, és ennél már a VRM-mel sem kell foglalkoznod mert jó nagy borda van rajta alapból.
Ha a melegés és a fogyasztás a gond, akkor szerintem egy 4890-nel sem járnál sokkal jobban a maga 190 wattos TDP-jével, ez a káryta is egy kazán. Inkább már 5850, nem sokkal drágább mint egy 4890+hűtő, és kevesebbet fogyaszt, gyorsabb, hűvösebb és korszerűbb. -
Speed®
titán
Van egy felesleges Musashim ha gondolod
Ref 4890 lemezplatnijával jó párost alkot, <80°.De tuti, hogy 4890 kell az X2 után? Lassabb ;p
5850 alá nem adnám, ha már csere..azzal 1:1.
Persze tudom, az ára most nem éppen baráti..Még mindig azt mondom, henkeld meg az X2t!
Hiszen nem a sebességével van bajod ugye..?
Szerintem megér egy kis barkácsolást a kari.. -
Krisinto
őstag
-
Speed®
titán
Én nem mondtam, hogy nem adom..csak, hogy nem éri meg. Hiszen ~10k.
Nomeg a helyfoglalás is elég brutális. Ha nem parázol a 80°C max. hőfoktól, bőven jó a venticserélt megoldás, 700/2100on mehet így a kari 24/7.
De ha gondolod, beszélgessünk, nyitott vagyok minden megoldásra ;p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest