Új hozzászólás Aktív témák
-
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Krisinto #3760 üzenetére
Nekem az a legfontosabb, hogy halk legyen, de ez ne menjen a hatékonyság rovására. Jelenleg a VF830-am olyan, mint egy porszívó, de ez mellé a hatékonysággal nincs gond. Olyanok a hőfokok, mint neked a passzív S1-el.
Nekem az első megoldás tetszik jobban, mert a 12cm-es ventilátor halkabb és a légszállítása is jobb, csak nem tudom milyen hatékony, ha nem ott van bent a lamellák között. Gondolom a Zalman nem véletlenül tervezte így ezt a hűtőt.szerk: (#3762) varsam: Ez az én nagy problémám. Egyrészt nincs, másrészt falun lakom és minden hardver beszerzése együtt jár benzin vagy postaköltséggel. Emiatt érdeklődök először itt, hogy ne dobjak ki pénzt hiába semmiért.
-
vzsryl
nagyúr
-
-
Ribi
nagyúr
válasz
Krisinto #3611 üzenetére
Viszonylag jól hűt, de nekem hangos volt. Nem lehet eléggé levenni a venti fordulatot. Nemhiszem hogy újrapasztázással sokat el lehet érni, mert kicsi a borda így nem a bordára való hőátvitel a gond. Nekem most S1 csücsül a karin. Ha halkabbra lehetett volna venni a ventit 2D-ben akkor nem cseréltem volna le.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged