Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kezünkben a Redmi Note 14 Prók
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoty4
őstag
Koszi, akkor felhivom oket. Keszuleket nem veszek, mert lofasz sincs ami jo aron lenne, es er is valamit
[ Szerkesztve ]
-
Zoty4
őstag
Megrendeltem vegul hugomnak egy z1et akg fulhallgatoval next s atk melle.
Adnak ehhez is hordozhato akksit?r3dsnake: ez tenyleg ilyen fontos? De masodik honaptol mindenkeppen az L-es csomagot eri meg, csak a kedvezmenyes honapot szerintem kar bent hagyni
[ Szerkesztve ]
-
Zoty4
őstag
Jar kulso akksi a vasarnap megrendelt akcios sony z1 compact+fulhallgato melle is?
-
Zoty4
őstag
Sracok, mult het vasarnap valtottam next s atkra. Azota kb nem nagyon mentem sehova, szoval wifin volt a telefon, azonban 24-en elmentem csaladi korutra, es tegnap 25en pedig csak ugy veletlen megneztem az adatmennyisegemet es 230mb mar csak az elerheto, hogy a manoban lett 270mbtal kevesebb? Csak wazet hasznaltam. (Iphone)
-
Zoty4
őstag
válasz ForRedGlory #54518 üzenetére
Valoban csak igy mukodik
A move M-mel lehet megcsinalni.
Nekem 1 ora telefonalasba kerult mire egy rendes, jo fej T-s megoldotta, amit elotte elkurtak.
Akkor kapcsoltak hozza, amikor leorditottam egy holgy alkalmazottat, aki azt probalta beadni h azert latom dragabbnak a next s atks csomaggal a telot, mert az otthoni elofizu melle vett atk nem olyan mint a rendes[ Szerkesztve ]
-
Zoty4
őstag
Mi a modja annak hogy a testverem bejojjon alam tarskartyaba, es megmaradjon a jelenlegi szama?
Ki fogja fizetni a szamlajat? -
Zoty4
őstag
[ Szerkesztve ]
-
Zoty4
őstag
Ma voltunk t-ben, bejott a testverem alam next s atkba, viszont meglepodtem hogy valami 6000! Ft atirasi koltseget is ki kell fizetni ezert
-
Zoty4
őstag
testvérem a sony z1-ével nem tud belépni a telekom applikációba, nem tudom mi lehet a hiba, mert a családban van még samsung galaxy s4 meg i6+ és mindkettővel be tudunk lépni a hugom accountjába.
Szarul működik a sonyval vagy mi van? -
Zoty4
őstag
ha vissza szeretném adni az egyik set top boxot, annak mi a módja?
-
Zoty4
őstag
Telekom appban a szamlak reszbe be szeretnek lepni, de ezt irja:
Kerjuk, add meg a +36xxxxxxxxx telefonszamhoz tartozo folyoszamla jelszavad:Az meg mi?
Mert megprobaltam a telekomos kodot :5 jegyut arra : hoppa hibas jelszot reagalt -
Zoty4
őstag
válasz ForRedGlory #56225 üzenetére
Koszi, akkor bemegyek egy Tbe, ugyis vissza kell vinnem egy settopboxot is
-
Zoty4
őstag
Srácok, van 2 atk a nevemen, február 5-e van és még mindig nem látom a részletes listát se a T, se a tavszamla honlapján, bezzeg a fizetendő összeg február 1-ével már ott van a T-s weboldalon . Mikor rakják fel?
-
Zoty4
őstag
Sziasztok
minden hónap 10-20 körül szokott megjönni e-mailben és tavszamlaban a t-home havidíjas számlám. Lassan április és nem küldtek még, ilyenkor mi van?
Ehhez van hozzákötve a T-mobil előfizetésem (ATK-ba) nem lesz ennek valami bőjtje?[ Szerkesztve ]
-
Zoty4
őstag
Tegnap előtt: márc 31-én végre megjött a várva várt februári T-home számla e-mailben. Be is fizettem.
Azonban benne volt a 2. STB ára is, amit visszaadtam a T-nek febr 1-én és a Thome online részén még most is 2 STB-ot ír a nevemen, ilyenkor mit lehet csinálni?mintha direkt pörgetnék ezt a fórumot, annyi bugot tesznek a rendszerükbe és életünkbe
[ Szerkesztve ]
-
Zoty4
őstag
Sziasztok
Edesanyamnak move s elofizetese van, de igazabol mi hivjuk csak, meg ha ő hiv, akkor visszahivjuk (nekunk ingyenes), erdemes akkor neki visszavaltatni masik elofizura, ha igen melyikre? Move xsre gondoltam, bar ott eleg karcsu a net, viszont o csak viber+whatsapp chatelesre hasznalja a netet.
(Anyukam nyugdijas, nem tudom, h van e valami kedvezmenyes dijcsomag nyugdijasok szamara)
St3ven: igen, en mar hosszu ideje ezt mondom neki, de nem akar a feltoltokartyakkal bajlodni, tipikus berogzodott dolgokhoz ragaszkodik, pl otpnel vezeti a bankszamlajat
[ Szerkesztve ]
-
Zoty4
őstag
válasz Teko001 #60112 üzenetére
A lakasriasztom simkartyajat evente fel kell tolteni, es mindig a legkisebb cimlettel szoktam
A lukoilnal lehet csak 3000rel?Más, anyukam move s csomagjat akkor telefonon lehet atvaltani move xsbe?
Nem fog noni a huseg hossza? (Tavaly novembertol ket ev, keszulek egyben ki lett fizetve)[ Szerkesztve ]
-
Zoty4
őstag
válasz dptrsk #60141 üzenetére
koszi, most latom van 2500 ftos feltoltesi lehetoseg is 366 napra, ez kell nekem
Meg se lehet a honlapon, a telekomos honlapra azt irja 2500al is lehet aztan amikor tovabblepek 3500mar es valaszthatok bonuszok kozott, de nekem azok nem kellenek
Esetleg masik kerdesmre is tudnal valaszolni?
[ Szerkesztve ]
-
Zoty4
őstag
válasz Sayuar #60205 üzenetére
Nem szivesen szerelnem szet, amugy tenyleg az a legjobb modszer es legkoltseghatekonyabb.
Isten tudja mennyi love van meg a kartyan.
Riasztot kicsit maceras szetszedni simcsere ugyben. Eleg speci riaszto.De bluemobilnal az elektronikus feltoles nem 3000ft a minimum szinten?, vagy evente cserelhetek simet?
[ Szerkesztve ]
-
Zoty4
őstag
Nyugtassatok meg, Ha tavaly feketepenteken vasarolt valaki keszuleket, de nem reszletre, hamem egyosszegben, 2 ev huseggel move s-re, az visszavalthat most move xs-re az aszf modosulas miatt?
[ Szerkesztve ]
-
Zoty4
őstag
Sziasztok.
Tud valaki nekem linkelni olyat, hogy hol látom azt, aamikor a dominos kártyát 2500fttal feltöltöm, akkor 366 napig él az a kártya?
Itt csak a 3500tól írja
UI: riasztóhoz kellköszi
[ Szerkesztve ]
-
Zoty4
őstag
ezt tudom, beírhatok a más összeget az online feltöltésnél is, akár 2500at is, de nincs odaírva, mennyi ideig jó,
3500 Ft 366 napig használható fel Többféle feltöltési bónusz közül választhatsz!
Más összeg
1500 és 15000 Ft közötti összeget adhatsz meg 100 Ft-ra kerekítve.csak Kali által linkelt automatás fizetésnél
[ Szerkesztve ]
-
Zoty4
őstag
válasz Mr.Csizmás #66549 üzenetére
Siman elofordulhat akkor, hogy valami szeriahibas termek volt, aztan kicsereltek.pl kollegamnak, 8 honapig volt meg az i6ja, aztan egyik naprol a masikra beszart a mikrofon. Bevitte szervizbe es kapott egy ujat. Lehet nalad is ez tortent
-
Zoty4
őstag
-
Zoty4
őstag
Sziasztok, arany fokozatban hany atk lehet alattam? Van meg mod arra, ha valaki bejon alam, ne keljen kifizetni ilyen 5-6000 ft atirast?
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- VoLTE/VoWiFi
- Okos Otthon / Smart Home
- Lightyear - befektetési app
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Kártyafüggetlen 36 hónap Garancia, 2db vásárlása estén további
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512Gb Dual, Kártyafüggetlen, 6 hónap Garancia
- Eladó Komplett buildem GARANCIÁLIS szinte vadonat új!
- Apple Watch Series 9 45mm, Stainless Steel, Ezüst, Emag Garancia
- Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 36 hónap Garancia, 2db vásárlása estén további
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen