- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz
Latitude Inc #28369 üzenetére
Az elsőre tudom a választ, legalábbis legutóbb 4500 Ft volt új SIM kérése, amivel a régi automatikusan inaktiválásra kerül. Mivel nekem kb. ennyi volt a kártyán, illetve a számot csak pár ember ismerte, inkább új Dominót vettem. Nem tudok olyan megoldásról, amivel ezt a költséget előre csökkenteni lehetne.
A másodikhoz kapcsolódva csak annyit fűznék hozzá, hogy az egyedi számok elég sokba kerülnek. Szerintem minden egyedinek számít, amit a szabad listáról ott helyben nem tud kiválasztani az ügyintéző.
Szerk: Közben jól lemaradtam...
-
1430
senior tag
válasz
Latitude Inc #28369 üzenetére
1. SIM kártya pótlása: 4500 Ft/alkalom.
Menete: az ügyintéző bemegy a raktárba, felmarkol egy erre szolgáló SIM kártyát, majd összerendeli a rendszerben az új kártyát a meglévő Domino hívószámoddal. Ennyi. Amit a korábbi SIM tárolt (pl. telefonszámok) nem pótolhatóak, de ami a rendszerben volt tárolva, azok maradnak (pl. egyenleg, hacsak a tolvaj el nem használta). Külön "kedvezmény" erre nincs, annyiszor pótolják 4500 Ft-ért, amennyiszer kéred.2. Domino esetében nincs számcsere (és választani is csak pár hívószám közül tudsz, ami előre össze van rendelve a SIM kártyával), vagyis ha másik üzletben találsz egy jobban tetsző számot, akkor azt egyszerűen csak meg kell venned (4050 Ft, amiből 2700 Ft leforgalmazható) és lesz egy másik hívószámod is, másik SIM kártyával. Illetve érdemes lehet még újságárusoknál, mobiltelefon forgalmazó üzletekben szétnézni, ahol úgynevezett "Domino Quick" konstrukcióban is megveheted (hivatalosan 2800 Ft és ebből 1800 Ft lebeszélhető, ha ennél többet kérnek, akkor inkább hagyd).
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -45% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Zalman R1 White - Ha valami egyedire vágysz 2.0!
- Riverside 500
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - Ezüst - MAGYAR(2025) - mw0w3mg/a - 3 év garancia
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest