Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 12 - az izmos 12
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz Padló K.O #1296 üzenetére
az latod lehet, mert a 2 hivoszam havi szamlaja szinte sose volt kevesebb 12-13k-nal de volt 24k-s rekordunk is..
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
DarkByte
addikt
válasz Padló K.O #1296 üzenetére
Vagy bekapcsolhatja ingyen is a tiltást saját maga: +EDSMST küldje el a 1430ra és már aktív is a fogadott emeltdíjas sms tiltás
Na ez hasznos, köszönet érte! Engem még nem kezdtek el ilyennel bombázni, de jobb védekezni mint megijedni.Más: T-s mobil internetet használok és a múlt hónapban volt egy érdekes adatforgalmi értesítő SMS, állításuk szerint a hónap feléig elértem a 6GB -ot, majd rá négy napra jött egy újabb SMS hogy előtte való este átléptem a 10GB -ot. Na most, egyrészt a modem számlálója szerint a 8GB -ot kezdtem karcolni, másrészt az adatforgalmi értesítő csak 50 és 100% -nál jön. Eleve fura volt a dolog, mert ha 6GB -nál jött akkor annak a duplája 12GB ugye. Küldtem a 1730-ra a G -t, de 3x is azt kaptam hogy nem áll rendelkezésre álló adat. Fel is hívtam az ügyfélszolgálatot hogy mi a helyzet, ügyfeles srác mondta hogy sajna az utóbbi időszakban mentek ki rossz értesítők, megnézni mit tehet. Aznap éjfélkor kaptam egy helyesbítő SMS-t. Viszont utána egy hétre sem tudtam lekérdezni az egyenlegemet, úgyhogy most kíváncsi leszek a havi számlára. Csak azért írtam ezt így le hogy esetleg más járt-e mostanság így? (gondolom valamit a csomagokkal variálhattak hogy jöttek ezek az SMS -ek, kíváncsi vagyok hónap végén lesz -e hír hogy emelt mennyiségre fixálták a csomagokat.. jó lenne )
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen