- Nagyot fejlődhet a Galaxy Ultra periszkópos kamerája
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Magisk
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz 4Grider #105166 üzenetére
Én úgy veszem ki, hogy letöltötte a szolgáltató automatikusan a beállításokat, nem működött, egyeztette az ügyfélszolgálattal, nem működött, bevitte a telekomhoz, ellenőrizték a beállításokat, nem működött, így szerintem a szokásos "usererror" válasz itt most nem játszik.
"Lehet, hogy bennem van a hiba, de" úgyhogy most szerintem ja...
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz MaxxDamage #105159 üzenetére
Na az a lényeg hogy megoldódott! Csak ilyenkor az jut eszembe, hogy ha nem egy hozzáértő user az alany, akkor ez valószínűleg soha nem oldódik meg. Mert nem ők oldották meg hanem te!
-
MODERÁTOR
válasz MaxxDamage #105152 üzenetére
Jól csinálod, ne hagyd magad.
-
MODERÁTOR
válasz MaxxDamage #105139 üzenetére
Nem semmi ez azért. Kíváncsi leszek a megoldásra, majd írd be, ha megoldódott.
-
MODERÁTOR
válasz szabogabor10 #105107 üzenetére
Igaz, hogy kora délután kérdezted, szóval már lehet hogy nem releváns az infó, de nálam most megy. Én email-jelszó párossal lépek be. Viszont tegnap nap közben nálam is nagyon problémás volt, csak másodikra sikerült és nagyon lassú volt.
-
MODERÁTOR
válasz enginev3.0 #105075 üzenetére
Már működik az app.
-
MODERÁTOR
válasz radio100jozs #104979 üzenetére
Arra írta szerintem hogy itt a topikban már megint feldobták, hogy vége lesz, és úgy látszik nem lett, mint ahogy többen előre is jelezték, hogy maradni fog.
-
MODERÁTOR
válasz st3v3np3t3r #104726 üzenetére
Szerintem okozhatja. Próbálj meg egy kártyacserét.
-
MODERÁTOR
És davidsz:
Szerintem is Apple hiba. Nekem ugyanazok a hibajelenségek vannak mint amiket davidsz írt és a megoldásai is működnek. Majd írok néhány nap múlva róla hosszabban, addig próbálgatom.
Egyelőre az a véleményem, hogy totál kiforratlanul vezette be az Apple a dualsimet!
-
MODERÁTOR
válasz Soulfly842 #104621 üzenetére
Úgy látom nehéz értelmezni, hogy a jogszabályokat a telekom nem írhatja felül.
Ha velem csinálnának ilyet, ej de örömmel búboltatám meg őket! -
MODERÁTOR
válasz kakuk.tamas #104538 üzenetére
Ez de jó!
Nem lehet online lekérdezni hogy egy adott szám foglalt-e? -
MODERÁTOR
E-simmel kapcsolatban, nincs esetleg valami infótok róla, hogy dominó esetén tervben van-e az e-sim bevezetése? Ha igen, mikor?
-
MODERÁTOR
válasz szabogabor10 #103966 üzenetére
Azok alapján amit az apple oldalán olvastam, rá akartam vágni, hogy persze hogy működni fog, de aztán belegondoltam amit írtál, hogy az az USA szolgáltatók alapján íródott support cikk, valószínű hogy legalábbis kérdéses.
-
MODERÁTOR
Múltkor volt szó az ügyfélszolgálatról. Ma megint volt velük egy beszélgetésem, kb 3-4 percen belül ügyintézővel beszéltem, felkészült volt, segítőkész, és kedves. Ha akarnék se tudnék róla rosszat mondani.
-
MODERÁTOR
válasz 4Grider #103425 üzenetére
Pont GLS-től vettem át én is korábban csomagot, semmit nem kaptam a kifizetett összegről. Felhívtam a céget, ahonnan rendeltem (nem a telekom), kérdeztem, hogy ez így rendben van-e (szerintem nincs), azt mondták hogy igen, mert ha nem fizetek, nem lehetne nálam a termék, úgyhogy maga a termék bizonyítja, hogy kifizettem.
Nem akartam vitatkozni, és nem értek ennek a szabályaihoz, csak mikor olyanokat olvasok a neten, hogy ilyen pitiáner kis értékű fizetésekkor, amikor az eladó nem ad nyugtát (piacon, boltban, akárhol), akkor megbünteti őket az adóhivatal, én meg több százezret fizettem ki a futárnak egy cetli nélkül, szóval szerintem ez így nem oké, de mindegy. -
MODERÁTOR
Elnézést, ha meg volt már beszélve, vagy elsiklottam felette, a következő lenne a kérdésem.
Ha jól tudom, nincs e-sim feltöltőkártyához.
Viszont, a jövőben lesz-e rá lehetőség vajon? Úgy értem, láttok-e valami akadályát annak, hogy legyen? Az adategyeztetés körüli dolgokra gondolok, illetve más kérdésre, hogy lehetséges-e olyan, hogy egyáltalán nem lesz a jövőben feltöltőre e-sim? -
MODERÁTOR
válasz Aaron14 #103043 üzenetére
Együttérzek veled, valóban furcsa néha a hazai kiszállítás. Ellenben volt már olyan, hogy a német amazonról rendeltem valamit haza Magyarországra, vasárnap rendeltem meg és kedden kiszállították. Persze tudatában kell lenni annak hogy az amazon erre van specializálva, a telekomnak meg ez egy kényelmi kiegészítő szolgáltatása. Meg lehet, hogy lassan kezdenek ők is túlterhelődni így közeledve az év végéhez.
-
MODERÁTOR
Szerintetek lesz e-sim lehetőség dominó esetén is?
-
MODERÁTOR
A telekom korlátlan net ugye osztható, másik telefonra, laptopra is? (Normál jellegű felhasználásra gondolok, felhős szolgáltatások elérése, böngészés, e-mail, youtube).
-
MODERÁTOR
válasz golyós #102520 üzenetére
Így mellesleg én is mindig csodálkozok azokon amikor beírják mások hogy miután jelezték a felmondási szándékukat (bármely szolgáltatónál) akkor egy ügyfélmegtartó csoport kereste őket jobb ajánlatokkal.
Nekem volt már hordozás, felmondás, előfizetésről feltöltőre váltás több szolgáltatónál is, de még egyetlen egy sem próbált rábeszélni a maradásra soha.
Pont a telekomnál jártam úgy még nagyon régen, hogy előfizetéses csomagot mondtam fel és mentem át a vodafonhoz (amikor bejött a vitamax city a hálón kívüli azt hiszem 50 Ft-os percdíjával, amivel szemben az akkori szervusz csomagomban 125 Ft volt a hálón kívüli percdíj). Annyit kérdezett az ügyintéző (akkor már aranykártyás ügyfél voltam több éves előfizetéssel), hogy miért mondom fel. Mondtam, hogy a vitamax city jobban megéri. Erre beírta valami űrlapra, hogy felmondás oka: anyagi okok. Na inkább nem vitatkoztam, de nem próbáltak marasztalni.Amúgy azt is meg kell jegyezni hogy pont a telekom volt viszont az aki megkeresett egy olyan ajánlattal (holott éppen fennálló hűségszerződésem volt még velük) hogy régi ügyfélként felajánlanak egy nem publikus díjcsomagot (azaz többet, mert több szám van náluk), ami nagyon jó feltételekkel volt, csak más okok miatt nem írtam alá (egyébként nem hoztam el a számokat, az előfizetések azóta is élnek, és nem is tervezem elvinni őket). Szóval ilyen szempontból azért vannak náluk jó dolgok is.
-
MODERÁTOR
Gyakori, hogy úgy kötnek szerződést, hogy a hatályba lépés időpontját meghatározzák benne, így akár lehet egy jóval korábbi szerződés is, amiben meghatározták azt, hogy november első munkanapján kezdődik a forgalmazás.
Sokszor egy-egy gyártónak nem éri meg a szolgáltatói forgalmazás, mert esetleg a szolgáltató külön szoftvert kér, külön szolgáltatások támogatását kéri, amit az adott gyártó nem akar, vagy nem tud megcsinálni (nincs rá kapacitása, már a következő modellre fókuszál stb.). Így lehet, hogy egy gyártó ezért nem forgalmaz szolgáltatón keresztül. De nem értek hozzá, csak amiket gondolok, azokat vetettem fel. -
MODERÁTOR
válasz MadMancs #102329 üzenetére
Sokminden van ami miatt nem lennék postpaidosból prepaidos (volte, adategyeztetés hiánya, gyorsabb net, több adat, töltögetéstől való mentesülés, céges elszámolhatóság, szabadabb vásárlás az egyenleg terhére, korlátlan csomag, kamatmentes részletes készülékvásárlás). Szerintem ennek az opciónak a megrendelhetősége nem oszt, nem szoroz annyit. Korábban én is azt hittem, hogy majd milyen jó lenne átmenni prepaid-be, de túl sok lenne a kompromisszum.
-
MODERÁTOR
válasz Bogyó bá' #102251 üzenetére
Köszi, a többieknek is, az elv érdekelt, nem a pont konkrét megvalósítás. A lényeg hogy vehetek akár több, mint 4 giga dominós netet is, vagyis a néz mennyisége is feltölthető (gondolom akár egymást követő több db 4 gb vásárlással), ha 1-2 napra nagyon sok mobilnet kell valamiért.
-
MODERÁTOR
Ha van egy dominós számom, töltök rá pénzt, és minden hónapban beaktiválok 4 giga netet mondjuk egy éven keresztül, akkor év végére lesz rajta 48 giga net? Tehát ha van korábbi maraton, akkor összeadódnak?
-
MODERÁTOR
Ugye jól gondolom, hogy ha bekativáltam egy ingyenes 3 gb opciót, akkor azt fogja előbb fogyasztani, és csak utána a maraton netet?
-
MODERÁTOR
válasz Soulfly842 #102036 üzenetére
Egy iOS appnál is vannak kérdések, hogy mihez kér hozzáférést.
-
MODERÁTOR
válasz zsoltzsolt #101987 üzenetére
IOS-on ez nem így működik.
-
MODERÁTOR
válasz tizenkettő #101982 üzenetére
Az iOS app semmilyen ilyen hozzáférést nem kért az emlékeim szerint.
-
MODERÁTOR
válasz szabogabor10 #101748 üzenetére
Egyetértek veled.
Mindemellett két kiegészítés.
Egyik, hogy pár napja már lehet weblapon is bekapcsolni (telefonon nem tudom, hogy lehet-e), így a kolléga kicsit késve háborodott fel.
A másik, hogy ezért jogászt megkérdezni, "tévét ráküldeni" a szolgáltatóra... Hát én nem tudom... -
MODERÁTOR
válasz lugosi #101618 üzenetére
Elmúlt a szerkesztési idő, a fiókomban lévő több dominós szám közül egyiken aktív csak a Most, eddig mindegyiken az volt, és azon az egyen is, amin megjött az sms, hogy lejárt, jelenleg aktív, és a többin be se lehet kapcsolni. Reménykedek benne, hogy elmúlik ez az összevisszaság és beáll rendesen a dolog, meg hogy kijön iosra is az új alkalmazás, mert azt azért elképzelhetetlennek tartom, hogy ilyen módszereket kelljen alkalmazni, hogy pc-n futtatok egy android emulátort, amiben futtatok egy valahonnan előberhelt verziójú telekom appot.
Ilyenkor úgy érzem, mintha csalni akarnék, pedig csak egy legális, elérhető szolgáltatást szeretnék használni, pénzért (pl. 600 Ft-os csomag). -
MODERÁTOR
Tegnap még nem volt ott, határozottan úgy emlékszem.
Viszont az egyik családtag előfizetésén most néztem, akinél a saját szememmel nézem most az sms-t, hogy lejárt, erre a webes felületen azt írja, hogy aktív, és hogy hónap végén fog lejárni.
A telekom alkalmazás (ios) még hírből sem ismeri az opciót, sem a 600 Ft-osat, és ott azt írja még mindig, hogy nincs lehetőségem az előfizetést beállítani jelenleg.
Szóval szerintem egész egyszerűen ahogy más is írta, most van átállítás alatt a dolog, reméljük rövidesen bejáródik.
Szerk.: ugyanakkor van olyan domino fix kártya a fiókomban, amin korábban aktív volt a most, és most (hehe) nem lehet bekapcsolni, nincs is meg az opció. Akkor nem értem, hogy is van ez.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz #73820095 #101572 üzenetére
Köszi, megvárom míg kiadják az új ios-os klienst, 3 számot kell kapcsolgatnom a rokonságban, fenékbe billentenének ha másnak kiszervezném
csicso82: azért valahol elképesztő, hogy ilyen furfangokat kell csinálni csak azért, hogy egy eddig létező dolgot használhassunk. Üzenem a telekomnak, hogy az egyszerűbb általában jobb.
Megkockáztatom, hogy az átlag userek 80%-ánál ez a fajta kapcsolgatósdi kb. azt jelenti, hogy megszűnt az opció. Csak rágondolok azokra a családtagokra, akiknek az én fiókomban vannak a számai, és így kapásból 3-ból 3 teljesen fogalmatlan lenne hozzá, hogy neki most valami appban valami menü mélyén gépészkedni kell valamit. Persze, ez a 3-ból is csak arra az 1-re vonatkozik, akinek van okostelefonja.
Ezt szerintem így a telekom átgondolatlanul és rosszul csinálta, a most-ot eddig igénybe vevő ügyfelek döntő része úgy fogja megélni, hogy jobban fogy az egyenlege és nem fogja érteni, hogy miért. A hozzáértő 20% meg kapcsolgatja, őket meg ez fogja bosszantani. Kb senki se lesz elégedett, és ráadásul még pénzbe, időbe került a megvalósítás is. Ez szerintem így ahogy van el lett szúrva.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz dptrsk #101569 üzenetére
Pár napja kapcsoltam be az adott számon. Akkor is lekapcsolták ezek szerint október elején, mindegy. Azért annyira nem baráti hogy most vissza sem lehet kapcsolni, a szám gazdája most addig, amíg vissza nem lehet kapcsolni, egy kicsit drágábban telefonál.
Pedig már majdnem komolyan vettem a dominót mint lehetőséget, de azt hiszem én maradok előfizetésnél a magam részéről.
-
MODERÁTOR
válasz Fox Mulder #101313 üzenetére
Ugyanezek jelennek meg nálam is csak.
-
MODERÁTOR
Nálam a most opció bekapcsolása működik benne, jelzi a 30 napot is, viszont a 600 Ft / 300 perc és a napi korlátlan hívás opciók nem jelentek meg az appban (iOS, legfrissebb).
-
MODERÁTOR
Volt valami felhívás a múltkorában, hogy a nem használt e-mail végződésű email címeket kivezeti valamikor a telekom, ha megadott feltételek nem teljesülnek. Nem emlékszik véletlenül valaki, hogy mi volt ez az időpont?
-
MODERÁTOR
válasz Fox Mulder #100661 üzenetére
De így van, mind a 3 új modell 1 nano + 1 esim.
-
MODERÁTOR
válasz szabogabor10 #100636 üzenetére
Valaki próbálta már befűzni egy randira?
-
MODERÁTOR
válasz Ispán_Péter #100406 üzenetére
Lottóra, autópálya-matricára és ilyenekre tudod elkölteni online.
-
MODERÁTOR
válasz halapidori #100192 üzenetére
Én azért egy nmhh panaszon is átfuttatnám a dolgot, hogy igyekezzenek az ilyen jellegű hibákat a jövőben elkerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- BestBuy topik
- Nagyot fejlődhet a Galaxy Ultra periszkópos kamerája
- Gyerekek, adatvédelem: kiegyezett a Genshin Impact kiadója az USA-val
- Spórolós topik
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Asus ROG Flow Z13 120Hz" Érintőképernyő! / i9-12900H / 16GB DDR5 / RTX 3050 Ti / 1TB! BeszámítOK!
- HP GAMER Laptop! 16" QHD 240Hz / Ryzen 7840HS / RTX 4070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Ritkaság!!! i9 10900K s1200 CPU!
- TP-LINK PC-e Express WIFI Kártya -TL-WN881ND
- HIBÁS ALAPLAPOK, VIDEÓKÁRTYÁK, PROCESSZOR, LAPTOPOK.