- iPhone topik
- Samsung Galaxy A14 és A14 5G - a kisebbik rossz
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli62
addikt
Postpaid előfizetéshez tartozó My T-Mobile fiókba belépéskor figyelmeztető biztonsági SMS értesítés van, Dominónál nincs.Mi az oka ennek a különbségnek?
-
zoli62
addikt
Az áremelési témára röviden reagálva: Ezek szerint kétoldalu szerződésmódosításnál az ügyfélnek joga van a hűségszerződést felmondani, ha a változások a kapott kedvezményeket érintik, egyoldalunál viszont erre nincs joga?
-
zoli62
addikt
Mit szóltok az árváltozásokhoz? A Go Net csomagokat is teljesen kivonják?
-
zoli62
addikt
válasz
szabogabor10 #41418 üzenetére
Miután majd megkaptad a számládat,és látod, hogy ki vannak számlázva benne az 56 Ft-os tételek, akkor hívd fel a 06 1 2659700 telefonszámon a T-Mobile számlareklamációs osztályát.Ha véletlenül az ügyfélszolgálat veszi fel,(erre kérdezz is rá) akkor kérd meg, hogy kapcsolják. Ott minden ilyesmit el lehet intézni. Én két hete reklamáltam meg a számlámat, jogos volt,és egy nap alatt lejavították, nem tartott harminc napig.
-
zoli62
addikt
válasz
szabogabor10 #41395 üzenetére
Régóta "rágom a T-Mobile fülét", hogy az internetes forgalomlekérdezést tegye ingyenessé...
-
zoli62
addikt
Mit gondoltok, a Go! Net április megszűnése után a NetPluszhoz lehet kérni Duplanet 400-at?
-
zoli62
addikt
Február 1-től változott a Kapcsolat Program szabályzat, úgy vettem észre, egyszerűsödött, de van, ami rosszabb lett. Már nem jár a kártya életkora és a más hálózatból bejövő hívások után pont. Mit szóltok hozzá?
-
zoli62
addikt
Számlareklamációs tapasztalat. Túlszámláztak januárra, a My T-Mobile-ban láttam, hogy nem jó a lezárt számla végösszege.. A számlakép alapján (én még nem kaptam meg) kiderült,hogy a hónap második felétől a forgalm díjak nem voltak jóváírva a havidíjból. Ha hagyod, hogy a telefonos ügyfélszolgálatos felvegye panasznak, akkor harminc napon belül valamikor lezárják. Ha felhívod a T-Mobile számlareklamációs osztályát a 06 1 2659700 telefonszámon(persze először így is a normál ügyfélszolgálat veszi fel a hívást), akkor a nyilvánvaló számlahibát egy napon belül javítják. Persze mondanom sem kell, hogy az utóbbi megoldás lenne minden ilyen egyszerűbben átlátható esetben a korrekt.
-
zoli62
addikt
Na újabb bosszúság, túlszámlázás. A My T-Mobile meg pontatlanul mutatja a netto havi forgalmat.
-
zoli62
addikt
Amúgy mit szóltok az új netplusz opciókhoz, főleg annak tudatában, hogy a gonetek március elsejével megszűnnek? Szerintem az nem jó, hogy csak hangdíjcsomaghoz drágább, mint hang és adatcsomaghoz. Másrészt a dupla négyszáz kedvezményekről nem tudni, hogy aktiválhatók-e hozzá.
-
zoli62
addikt
Try and buy LTE-képes díjcsomagot volt aki már meglevő vezetékes internet mellett is igénybe tudott venni?Ki szeretném próbálni, hogy milyen a késleltetés és a sebesség beltéren.
-
zoli62
addikt
válasz
csabyka666 #39996 üzenetére
Várj fél percet.Szerintem ez valami DM hívás lesz. Adatvédelmi beállításaidat hogy adtad meg a T-Mobile-nak? Piackutatás céljából felhasználhatják a számodat? Mert ezt akkor is te adod meg, ha flottásként csak számlafizető vagy.
-
zoli62
addikt
válasz
szabogabor10 #39963 üzenetére
Szomorú, hogy mióta Telekom, azóta ez is rosszabb lett.
-
zoli62
addikt
Mostanában észrevettem, hogy a kapcsolat pontokat nem a hónap tizedik napján összegzik. Másnál is ez van?
-
zoli62
addikt
válasz
Blackmirror #38818 üzenetére
Kártyaszintű jelszóval gondolom be tudsz jelentkezni, ott ötjegyű a jelszó, folyószámlaszinten meg hét. Én egyébként azt szoktam csinálni, hogy minden előfizetést különböző folyószámlára tetetek.
-
zoli62
addikt
válasz
Blackmirror #38813 üzenetére
Egy folyószámlán több előfizetésed is van?
-
zoli62
addikt
Az új készülékvásárlásoknál már nem adnak papíralakú garanciajegyet, ha igen, akkor ez mióta van,és szabályos?
-
zoli62
addikt
Boldog Karácsonyt!
-
zoli62
addikt
My T-Mobile kezdőoldalon másnál is lenullűzódtak az utolsó havi és hathavi átag kapcsolatpontok?
-
zoli62
addikt
Elvileg már nincs kapcsolási díj, akkor a My T-Mobile-ban miért szerepel az egyenlegben?
-
zoli62
addikt
" Tisztelt Előfizetőnk! A novemberi forgalmakról a számlájában kiterhelt kapcsolási díjakat decemberi számlájában jóváírjuk. Üdvözlettel Magyar Telekom." Szóval nem oda Buda...
-
zoli62
addikt
válasz
ferikek #29001 üzenetére
Szomorú olvasni. , hogy üzleti szegmensben is azt az üzletpolitikát folytatják, mint lakosságiban. Igen, én is megerősíthetem,, csak akkor kapsz valami kompenzációt, ha te magad írsz nekik, másként nem. Bár múltkor egy téves intézkedés folytán a T-Home-tól kaptam ilyet, de ez még mindiog ritka kivétel. Az is látszik viszont, hogy mostanában mintha nagyobb figyelmet fordítanak az ügyfélmegtartásra, akár az ilyen kismértékű kompenzációk segítségével is.
-
zoli62
addikt
Én nem voltam rest letiltani az ilyen biztosítást ajánló kéretlen hívásokat. A szöveg minden esetben hasonló volt: Ön, mint kiemelt ügyfelünk most abban a szerencsében részesül, hogy... Mire kérdem, hogy olcsóbb havidíj? Mire ő: Egy kedvező bizosítást szeretnék ajánlani. Mire én: köszönöm nem kérek. Utána még legalább húszszor kerestek ebben az ügyben. A poén az, hogy a számot nem lehetett visszahívni, valószínűleg átirányított. Mióta letiltattam, hogy a Magyar Telekom megbízásából ne zavarjanak ezen a számon, azóta egyszer sem kerestek
-
zoli62
addikt
Támogatáson azt értem, hogy le lehet velük "focizni" szolgáltatási hibákat (pl. ilyen volt híváséertesítő sms foglaltság esetén), vagy készülékszoftverből fakadó hiányosságokat (pl. N97). Mobilnettel meg kimondottan pozitív tapasztalataim vannak, arra meg én lehetnék "elfogult". Telenor support egyre rosszabb színvonalú, Viodafone se jobb.
-
zoli62
addikt
Nekem meg a GPS miatt kell kisebb adatkorlátú mobilinternet, hogy ahol járok kelek, használni tudjam. A levélletöltés nem annyira létszükséglet, meg tudom oldani helyhez kötötten is. Korábban évekig a Médiamánia S havi 500 MB keretével is bőven elvoltam, most elég a tizede. A másik telefonon is van 200 MB, elérhető Wifi miatt azt se nagyon használom, bár androidos programok letöltésekor út közben jól jön.
-
zoli62
addikt
A Next L mikor lesz a Magyar Telekom teljes hálózatán korlátlanul lebeszélhető?
-
zoli62
addikt
Én azért nem mennék el e mellett olyan könnyedén némi kompenzációra igényt tartanék a T-Mobile részéről.Tavaly nekem is volt ehhez hasonló ügyem, kapcsolat pontok terhére akartam igénybe venni a promóciós 90 Ft-os Go! Net-et. Mivel jóhiszeműen beállították, de levonni előre három hónap kedvezményes díját nem sikerült, mert kiderült, hogy csak a nem akciós árral működik, pont egy egy éve májusban kaptam kompenzációt erre való tekintettel. Három hónapig díjmentesen használhattam.
-
zoli62
addikt
válasz
sifarr #26998 üzenetére
Egyetértek. A Next L havidíját vagy 3000-4000 Ft-tal alacsonyabbra kellett volna pozicionálni, vagy legalább 600 oerce lebeszélhetőséget biztosítani. A piac által visszaigazolt publikus korlátlan díjcsomagár szerintem is 10000 Ft/hó. Abban nem értünk egyet, hogy jelenleg ez nem volna gazdaságos ebben a szegmensben. Szerintem igenis sokat lehetne ilyenekből értékesíteni, figyelembe véve azt is, hogy ehhez hűségszerződés is tartozik, tehát a szolgáltató mindenképpen magához köti az előfizetőt két évre.
-
zoli62
addikt
Mit gondoltok, mennyire lesz népszerű a Next díjcsomag?
-
zoli62
addikt
Hát ennyiért nem éri meg kipróbálni, hogy az első hónapban kapok egy 50 %-os kedvezményt.
Bár én alkudni akartam a 100%-ért, de az nem sikerült.
-
zoli62
addikt
Tapasztalaitok szerint milyen a ping a HSPA-on? Ugyanis van egy szüneteltetett Relaxnet M díjcsomaggal rendelkező előfizetésem, és kaptam egy elég jó ajánlatot Net&Roll S-re, hogy egy hónapig kipróbáljam, mit is tud most.. Két éve nyáron már 14/4 Mbs volt ezen az elérhető sávszélesség átlag 50-60 ms a ping. Nem tudom, ez azóta hogy változot, csökkent-e. Csak az a gond, hogy most megnézték a lefedettséget a szomszéd utcában, ott HSPA+-ra megfelelő volt, nálam meg nem.
-
zoli62
addikt
A T-Mobile mától minden díjcsomagjában ingyenes bizosítja a hívószámkijelzést.
-
zoli62
addikt
Ez a márkaösszevonás már két éve iparági pletyka volt. Gondolom a régi Westelesek "nagyon örülnek" hogy egységesek lesznek a folyamataik a T-Home-éval. Számlázásban a T-Home kritikán aluli, ügyintézésben sokkal rugalmatlanabb, mint T-Home. Most, hogy az egész CRM is egységes lesz, nem lehet tudni hogy színvonalban melyik közeledik a másikhoz.
-
zoli62
addikt
z N97-et valószínüleg az első szériában vetted. Egy T-Mobile-os ismerős kolléga is szintén akkor vette, még 2009 jűniusban, neki még nem volt rajta web'n walk sem és nem hiányzott semmi. Én viszont augusztusban vettem, és azon már az alkalmazások között hiányzott a zöld nyilacskával jelzett programfrissítés. Egyébként ezt hiányosságot akkor a T-Mobile tesztcsoporja el is ismerte, és mivel a telefon nem az elvárt módon működött, korrekt módon felajánlották a telefon vissuzaásárlását, csak én nem éltem vele.
Azl hwsw-s cikkben szerintem pont arról is szó van, hogy az Apple nem csak a készülékek forgalmazásában, árában, és a garanciális feltételeiben, hanem a szoftverek testreszabásában is megköti a szolgáltatók kezét
-
zoli62
addikt
válasz
Soulfly842 #26536 üzenetére
Azon az S3-on, amit egy kis időm volt nézni, a kezdőképernyőn látható Origo programon csak híreket lehetett olvasni, címbeírási lehetőséget nem találtam, pedig többször megnéztem a menüjét
Ezenkívül találtam rajta Cgrome-ot is, de ezt nyilván utólag telepíthették.
-
zoli62
addikt
válasz
Varszegig #26537 üzenetére
Lehet hogy SIM-ről tölti be, bár onnan általábn a kimondorttan T-Mobile által is propagált applikávcókat szokta. egy külön mappába tenni (lottó mastercard, stb.) Nem volt sok időm, attól függetlenül a kezdőképernyőre látható Origo alkalmazás összes menüjét végignéztem, és nem volt olyan, hogy új cím beírása. Egyébként a 1430 technikai ügyfélszolgálata is azt mondta, hogy ez az alkalmazás csak az Origos hírek megjelenítésére szolgál. Amennyire viszont időm volt nézegetni, az alkalmazások között más, böngésző nevű gyári programot nem találtam, utólag telepített Chrome-ot viszont igen.
-
zoli62
addikt
Például, a Nokia N97-es telefon T-Monile-os változatában hiányzott a OTA frissítés menüpont, ami a gyáriban benne volt. Samsung Galaxy S Advance-nél a gyári készülékhez hiányzik a Google fiókba mentett névjegyzék exportálásának lehetősége a telefon memóriójába, múltkor néztem egy T-Mobile-os S3-at, és csak egy Origo nevezetű alkalmazást találtam böngésző gyanánt, amelyen viszont nem lehetett más címet beírni, stb. stb.
Na látod, a többi készüléknél is ugyanaz az eredeti gyári állapot kellene, mint az Apple készülékek esetében. A témával kapcsolatban itt egy friss cikk. [link]
-
zoli62
addikt
Ezzel kapcsolatban, amit én mindig is hangsúlyozok, a mai fejlett okostelefonok világában főleg a T-Mobile-nál jellemző, hogy a gyártói szoftverek erősen tesre vannak szabva, azaz butítva vannak. Ezért van igazság abban, hogy ennek a ténynek a tudatában a szolgáltató által forgalmazott telefonok némileg túárazottak a gyártó által árusított készülékekhez viszonyítva. Ennek oka a mindenkori üzletpolitika. Amíg a szolgáltatók nem csak szolháltatásokat árulnak, janem készülékeket is, igyekeznek átmárkázni azokat. Ez a piaci trendek alakulásával idővel valószínüleg változni fog.Azaz remélhetőleg elérjük azt a modellt is,amikor csak szolgáltatásokat fognak értékesíteni.
-
zoli62
addikt
Nálam minden számra jött SMS.
-
zoli62
addikt
válasz
polonic #25696 üzenetére
2011 nyarán az akkori mobilnet előfizetésemmel egy 21 Mps modemmel rendszeresen 14,4/4 volt a sávszélességem egy Relax M csomaggal. Aztán szeptembertől visszaállt a normál 7,2/1 értékre. Ezt azóta is sajnálom. Abban az évben vezették be szeptembertől a Net&Roll díjcsomagokat.
-
zoli62
addikt
Nos nem alacsony pontszám, számlatartozás, és több mint 45 napos felfüggesztés miatt vesztette ell az aranykártya szintet. A jó hír, hogy tegnapelőtt bejelentettem, és tegnap visszahívtak, hogy intézik a visszaállítást. Az egy év kiesése viszont továbbra is rejtély, a rendszerben is három év van kettő helyett.
-
zoli62
addikt
Szia. Megnéztem, a csoporton belüli illetve ingyenes hívások nem szerepelnek az EHR-ben. Amúgy hónap elején elég hamar betöltődik a lista, nekem pl. általában 5-e körül. Gondolom eszámlánál akkor, amikor megjelenik a számla. Az elektronikusnak van annyi előnye is, hogy a papír alapú 10-i körüli dátumhoz képest jóval előbb betöltődik?
A másik kérdésemre, azaz a KAP pontok egy teljes éves kiesése (sőt aranykártya szint lenullázódása is, bár a szüneteltetés kevesebb volt, mint 45 nap), mi az ötleted? -
zoli62
addikt
válasz
Soulfly842 #25151 üzenetére
Köszi, a két csatorna azt jelenti, hogy papírban, vagy elektronikusan, (mert akkor jogos a díj, mert csak egy hívásrészletezőt kötelező ingyenes biztosítani a törvény szerint) vagy ha mindkettő elektronikus, akkor is?
A gond az, hogy egy év tényleg elveszett, ráadásul a szüneteltetés is kevesebb volt 45 napnál, így az aranykártya kiemeltségnek se kellett volna megszűnnie.
-
zoli62
addikt
Minden betöltött éb szerint öt kapcsolatpont ját. Az mitől lehet szerinted, hogy egy év kiesett? Múltkor véletlenól vettem észre. Lehet az az oka, hogy az egyik év végén és másik év elején (2010 november 28 2011 január 10) kb. egy és fél hónapot szüneteltetve volt? Ezáltal az arany szintemet is elvesztettem. Ügyfélszolgálaton azt mondták, hogy a szüneteltetés nem befolyásolja a betöltött éveket.
-
zoli62
addikt
Ez külön örvendetes, hogy bár több hónap időbe telt, de a letölthető számlák láthatóságát egy évre visszamenőleg megoldották a T-Mobile-os it-sek
Ezzel kapcsolatban van egy keresztkérdésem hozzád, bár sejtem választ, de egyértelműsíteni szeretném. Amennyiben registsztrálok elektronikus számla szolgáltatásra és kérek rendszeres hívásrészletezést, de van folyószámlaszintű jelszóval EHT hozzáférésem, akkor ezentúl két helyen is meg tudom nézni?
-
zoli62
addikt
Jól látom, hogy már csak a Go!Net S maradt akciós 90 Ft-ért? Chat-es ügyintézés hol van a honlapon? Kerestem, de nem találtam az elérhetőségek között.
-
zoli62
addikt
Pozitív ügyintézés: Korábban bejelentettem egy My T-Mobile-lal kapcsolatos hibát, hogy megtévesztő volt a kiírás.Tegnap kaptam egy levelet, hogy megvizsgálták, és kötbért fizetnek, mivel 72 óra alatt nem tudták kijavítani.. Mivel ez csak hozzáadott szolgáltatás, gondoltam közreadom, hogy ilyen is van.
-
zoli62
addikt
Eltörölték a postai befizetés díját? Csak azért kérdezem, mert semmi info nem volt róla.
-
zoli62
addikt
Sőt még ha meg is tisztel és visszahív, méghozzá a proaktiv hívások információs vonaláról, mert ugye itt ilyen is van, sőt aranykártyásként jóváír pl szüneteltetési díjat, akkor panasz nem lehet. Persze azért lehet kritizálni is, például leginkább a T-Mobile-nál "butítják" le az okostelefonok (kivéve Iphone) szoftvereit a brand telefonokon az eredeti gyáriakhoz képest, legalábbis a Telenorhoz képest.
-
zoli62
addikt
válasz
szabogabor10 #21515 üzenetére
Samsung Galaxy S Advance-ról hiányzik a névjegykártya import /export telefon belső memóriájába (SIM-re lehet), mert csak...
-
zoli62
addikt
Miért "butítanak" le szoftveresen minden T-Mobile brandelt okostelefont az eredeti gyári függetlenhez képest, csak ezt tudnám.
-
zoli62
addikt
Pick packos átvételnél a megrendelésszámon, személyin kívül még mit szoktak kérni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest