- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ilyenkor (elseje, másodika) még általában nem látod a számlát magát, csak a fizetendő főösszeget. Letölthető számla szerintem kb 6-a után szokott lenni nagyobb biztonsággal. Ha a pdf számla letölthető, én szoktam róla kapni egy e-mailt. Szóval szerintem várj pár napot, és meglátjuk.
-
Szerintem nem kell állandóan alapértelmezettként beírni, hogy biztos te vagy a hibás. Az általad leírt előzményekből nem érzem azt, hogy te lennél a hibás. Ahogy olvastam, elég felkészült vagy a Pc-n a védelemmel kapcsolatban, amellett nehezen tartom elképzelhetőnek, hogy spyware legyen a gépeden.
Én kifejezetten kérnélek hogy írd be a fejleményeket pert pl én kiváncsi vagyok rá, és szerintem tanulságos is. -
Remélem kiegyenesedik a dolog. Majd írd meg hogy mi lett a vége.
Esetleg menj vissza az üzletbe, és ha nem hajlandóak valami papírt adni, akkor kérd meg az üzletközpontot, hogy az arra az időre való kamerafelvételeket legyen szíves megőrizni. És ezt én a helyedben meg is említeném a boltban, hogy a kamerafelvételeket kikéred az üzletközponttól. -
Sajnálom hogy így jártál de ebben nagyon erősen hibás vagy te is. Szerintem tök alap hogy elismervény nélkül nem adsz át semmit. Ha nem kapod vissza a pénzt, mit fogsz csinálni? Egy hónap múlva megkérdezik őket, és nem emlékeznek rá? Nem azt mondom, hogy ellopják / letagadják, hanem simán csak nem emlékeznek rá? Teljesen fegyvertelen vagy innentől velük szemben, totál rájuk van bízva, hogy innentől mi történik. Szerintem azonnal írj a Telekomnak, hogy ekkor és ekkor itt és itt mi történt, nem kaptál elismervényt, kérj egy e-mailes visszajelzést legalább.
-
-
válasz
[P]laci #73633 üzenetére
Nem tudom, hogy ehhez köthető-e, de az utóbbi pár hétben az egyik érintett városban (Szegeden) nagyon leromlott a Telekom térerő. Ahol korábban teljes térerőt jelzett a telefon, ott gyakran 2 pálca, sőt sokszor csak 1, de olyan is látható mostanában ami eddig nem volt elképzelhető, hogy visszaáll 3G-re, 2G-re. Voltam olyan helyen a múlt héten (2 egymástól távol lévő helyén a belvárosnak) ahol konkrétan nem volt épületen belüli telekom térerő. Nem hiszem hogy ólomból lettek volna a falak, mert vodafone 4/5 LTE térerő volt.
-
válasz
szabogabor10 #73547 üzenetére
Köszi, sejtettem, mert direkt figyeltem és nekem se jelezte.
-
válasz
#71835392 #73483 üzenetére
Félre ne érts, nem téged bírállak, hanem a site-ot ahonnan a cikk jött: ha már valaki tartalmat gyárt, tudja már toldalékolni a szavakat. Ráadásul címben, "13-al". Az, hogy egy átlag fórumozó már rettenet dolgokat ír ebben a témában (kedvencem pl. az "5-dik"
), de valaki blogot/cikket ír, akkor ne már.
-
válasz
MaxxDamage #73050 üzenetére
Csak a szokásos, hiszen hó eleje van, számlafizetési időszak. Az is lehet, hogy túlterhelt ilyenkor a szerver, én ilyenkor már meg se próbálok belépni, majd pár nap múlva.
-
válasz
Soulfly842 #72895 üzenetére
Na ez jó! Már a második telekomos jó hír a mai nap. Az elsőnek, az adatmennyiség duplázásának még jobban örülök.
Nem tudok mást mondani, csak azt, hogy csak így tovább! -
válasz
azigazimoris #72818 üzenetére
IOS-on most működik.
-
válasz
curtis2 #72514 üzenetére
Nem trollkodásképpen kérdezem, de egy 2-2,5 éves S4 minire miért fizet valaki biztosítást? 30 hónapos korára lassan kritikus, hogy néhány havi biztosítási díj megegyezik a telefon piaci értékével.
Vagy olyan kevés volt rá a biztosítás, hogy megérte? Gondolatban abból indulok ki hogy az enyémre havi 3k. -
válasz
szabogabor10 #72347 üzenetére
IOS alkalmazásként a Fonera wi-fi alkalmazást linkelik ha jól emlékszem. A felhasználónevek kiküldése engem is érdekelne.
-
válasz
szabogabor10 #72126 üzenetére
Nem tudom. Abból, hogy az oldalukon belinkelték a fonerásat, én arra gondolok, hogy nem biztos, hogy lesz saját.
-
válasz
szabogabor10 #72123 üzenetére
Gyanús nekem, hogy volt-e / lesz-e Telekom Fon app, mert ennyi idő alatt kb 2x kellett volna engedélyezni, és az is gyanús, hogy letudták azzal, hogy linkelték a Fonera appját.
-
Telekom Fon iOS app ha jól látom még mindig nincs. Nem is lesz akkor?
Mert ez a Fon for Members eddig is volt amit most a főoldal linkel. -
válasz
Soulfly842 #72093 üzenetére
Hú, van még benne Blackberry. A 9780 milyen jó drága volt... Ha az itthon eltett példányomat megnézem, hogy milyen olcsón vettem, rájövök hogy mennyire telik az idő.
Csak én vagyok béna és nem találom, vagy iphone tényleg nincs benne? Az külön árjegyzék volt? -
-
válasz
Soulfly842 #71935 üzenetére
Tehát akkor akinek korábban kötött next M-je van, annak továbbra sem megy, ha jól értem.
(Mondjuk, ahogy elnézegetem a hotspotokat egy Szeged méretű városban, van talán 8-10? Nem is olyan érdekes ez a dolog így.) -
Köszi a választ. Igen, a kérdés lényege pont ez volt amit most említettél, hogy nincs vezetékes Telekom net előfizetésem, csak mobil, és ez alapján - ha az érintett csomagokban vagyok - akkor jár-e ez a dolog. Ez alapján gondoltam, hogy igen, de persze elég bizonytalan vagyok ebben: [link]
Még azt hozzáteszem, hogy az app store-ban nem is találok ilyen Fon alkalmazást, annak ellenére hogy a weblap azt írta.Meglett. -
válasz
HellGreg #71384 üzenetére
Hát ezt továbbra sem értem. A külföldi percdíj előre meg volt adva, ismert volt (megismerhető). Te nem nézted meg, úgy indítottál egy közel másfél órás külföldi hívást. Tehát nem egy titkos, utólag kiderülő percdíj alapján. Utólag megnézted, és ezért a szolgáltató a hibás. Ezt eléggé nehéz elfogadnom.
-
válasz
bwin.party #71327 üzenetére
Nézd így gyakorlatilag van egy felesleges előfizetésed (mert nem használod), de közben költesz a dominóra. Így az előfizetés felesleges. Szerintem add össze, hogy mennyit költenél tényleg feleslegesen az előfizetésre, és ennek figyelembe vételével nézd meg, hogy nem-e lenne olcsóbb a készülék függetlenül. Látatlanban is úgy érzem, hogy jobban jönnél ki úgy.
-
válasz
bwin.party #71322 üzenetére
Nem értem, miért nem váltod át a számod az előfizetésesre, ha már úgyis fizeted. Fizetni az előfizetést és a dominó percdíjat is, nem tűnik logikusnak.
-
válasz
Soulfly842 #71255 üzenetére
Nem, bocs, azt a második hsz-t valamiért átugrottam.
Működött, nagyon köszönöm!!! -
válasz
Soulfly842 #71250 üzenetére
Gyakorlatilag viszont nem. Most azt írja, hogy nincs befizetésre váró számla. Gondolom, hacsak tegnap óta a jótündér be nem fizette, akkor ott lesz az.
Namost ezzel az a probléma, hogy feltételezem, a 4 napos ünnep alatt ezzel semmi sem fog történni. 16-án pedig határidős a számla. Olyan személy meg nem lesz 16-án bent a cégnél, aki jogosult utalni (nyilván ezért próbálgatjuk folyamatosan a héten minden nap). Az a baj, most már a számla összege sem jelenik meg.
Kezd nagyon sírvaröhögős lenni ez a Telekom online felület. Tiszta kabaré.
Lehet, hogy jövő hónaptól visszaállunk a papír alapú számlára. Az biztos legalább.
-
válasz
Soulfly842 #71240 üzenetére
-
válasz
zebede #71238 üzenetére
Befizetni be tudnám (kártyával), csak én letölteni szeretném, utaláshoz.
Ez a cégünk számlája, nem az enyém. Utalás előtt kell a számla, milyen azonosítóval, milyen közleménnyel, milyen számlaszámra kell utalni. Pláne amiatt, hogy a telekom az elmúlt egy évben kb a harmadik számlaszámot adja meg a telefonszámlán. -
Ez most megint mi, amit kiír a Telekom oldala? Hogy a februári számlák részletes adati technikai hiba miatt nem jeleníthetők meg. Próbáljam pár nap múlva. Másnál is van ilyen, vagy egyedi öröm?
Ja, "természetesen" a telekom app is hibát ad.Mikor volt utoljára olyan időszak, amikor a Telekom online ügyintézési rendszere hibátlanul működött? Komolyan kérdezem... Talán olyan 2.5-3 éve?
-
válasz
cris78 #71196 üzenetére
Nem értek egyet. Szerintem nem sok haszna volt a számlabefizetésnek, nem hiszem hogy sok vevő lett volna a számlabefizetők között. Jó ez, hogy megszüntették, néha olyan irreális várakozási idők voltak, hogy inkább be se ment az ember - pont megvenni vagy megrendelni valamit.
-
válasz
bihariszabi #71076 üzenetére
Mondjuk emlékeim szerint a vodafon topikban is sokat panaszkodtál.
-
válasz
4Grider #70905 üzenetére
Viszont nincs rajta tiltva a voip. Egész stabil a net rajta, mostanában próbálgatom egy feltöltőssel. Így voippal az első időkben megoldható a pár Ft-ért telefonálás percenként. Egy 3000-es lebeszélhető feltöltés 500 mega net. Az elég sok voipra elég, és ha az nem megy, akkor 60 perc beszélgetésre emellett még mindig futja. Szerintem nem rossz.
-
válasz
Soulfly842 #70755 üzenetére
Én konkrétan örülök neki.
-
válasz
anderledani #70471 üzenetére
Mondom, jelezd.
Nem kell mindenkinek telekom dolgozónak lenni. Hátha felvesznek helyette valakit aki szereti azt amit csinál és normálisan tud beszélni azzal az ügyféllel, akinek a pénzéből a fizetését kapja. -
válasz
anderledani #70445 üzenetére
"Erre gúnyosan ezt mondja "naa készültél?"."
Akármi is a kimenetele, ezt feltétlenül írd meg a telekomnak pontos adatokkal, hátha elmagyarázzák az üfsz-esnek, hogy hogy NEM bánunk az ügyféllel.
-
válasz
Soulfly842 #70399 üzenetére
Köszi szépen. Ez jó hír akkor tényleg.
-
válasz
Soulfly842 #70384 üzenetére
Ebből a szempontból mindegy, hogy készülékes next M ATK vagy készülék nélküli?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Tőzsde és gazdaság
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nintendo Switch 2
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Könyvajánló
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest