- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baryka007
addikt
válasz
BaKeSZ87 #66450 üzenetére
Igen van egy sor, amiben az van hogy (if detected cpu name == amd) { decrease results by 90%}Egyébként nincs benne tényleg semmi ilyesmi.
btw, nagyon furcsa az eredményed... 18,4ns... Ez már Cache közeli ...
De a mért sebesség meg a write kivételével majdhogynem egy pcie 5.0 ssd szint...Lesz még meló az engine-el úgy érzem...
Ezért nagyon hálás vagyok, hogy ennyien tesztelitek
Ha egyszer világszintű progi lesz belőle, ti kaptop VIP licenct hozzá
Szerk.:
Külön örülök, hogy X3D procival mértél, mert én őszintén azt hittem hogy a nagyon magas cache miatt, megfogja enni a byteokat a cache és nem a ramot fogja mérni...
De mint kiderült pont ellenkezőleg történik valami ... Kifogom deríteni, hogy ezt mi okozzaA latency az biztosan cacheközelben mér... De minimum 2-3 patternt sikerült megtanulnia a cache memóriádnak, és ezért levitte az átlag elérési idejét a byte-ok eléréséhez.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
BaKeSZ87 #20480 üzenetére
Az a baj, hogy a 4 modul eléggé megterhelő a lapnak, tehát azzal kell számolni hogy lehet megnő a feszigénye azonos sebesség eléréséhez, rosszabb esetben nem mennek annyit mint ha csak 2 modul lenne. A régebbi lapokon csak egy fázisos a ram tápellátása ami kevés lehet ha 4 modult húzol benne.
Valószínűleg menni fog a DC, de ez csak akkor derül ki ha beröffented. Így látatlanban nem tudom megmondani. Vannak viszont olyan régebbi lapok, amik 4 modul esetén csak ha 1 oldalasok akkor tudnak DC-t. Erre vonatkozóan a manualban találsz infókat.Sziszifeca: Az nem vmi jó tuningra. Itt is érdemes körbenézni, én innen veszek ramot mindig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- PlayStation 3
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parfüm topik
- OLED monitor topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amatőr csillagászat
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest