- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- MIUI / HyperOS topik
- Mobil flották
- Huawei P60 Pro - kamera(telefon)
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
razor03
aktív tag
válasz
tabrev #14903 üzenetére
Q9650 már nagyon drága, nem igazán szeretnék 50-nél többet procira költeni. 3.6 GHz nekem már jó, ha azt mondod, hogy van benne ennyi tartalék (bár tudom, hogy lutri, de majd nézek kiteszteltet
. DDR3-nak nem látom értelmét, ennyi erővel az új Nehalem platformot is megvárhatnám, de az biztos drága lesz, és kezdetben kiforratlan, olyat meg nem akarok
. Akkor inkább úgy kérdezem, hogy tuningos ASUS lap, ami DDR2-es, heatpipe hűtéses, és nem több 35-nél. Hogy ne csak off legyen: még most sem tudom milyen RAM-okat érdemes. 4x1 GB-ot nem, 2x1 meg nem lenne előre lépés kapacitás szempontjából a mostanihoz. Marad a 2x2. Ha valaki tud szuper jó típust, márkát, ne legyen rest írni
!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Path of Exile 2
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- BestBuy topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest