- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
egy sima text file van a linken a következő linkkel.:
Steganos Privacy Suite 17 (100% discount)Get license here: https://www.steganos.com/specials/komputerswiat1016/sss17
Download here: https://file.steganos.com/software/wrappers/komputerswiat1016/sss17intwr.exe
no free updates, no tech support
-
C. s.
addikt
-
kenand
veterán
-
-
Vesa
veterán
A Franzis-nak van még három másik grafikai programja is, ami elérhető jelenleg:
-
mirci18
addikt
Köszönöm az újbóli progit.
Ha már van lehetőség inkább legyen ingyenes jogtiszta szoftver a gépen.Az Adobe Home designer pro 2-őt telepítettem.
Kipróbáltam.Mint a neve is mutatja ez inkább a profibb felhasználóknak való nem az amatőröknek.
Pozitív dolog hogy magyar a program nyelve.
Ami tetszik benne az az hogy sok programmal ellentétben nem csak a lakást lehet berendezni hanem egy teraszt vagy egy kertet is tehát sokoldalú program.
Érdemes kipróbálni. -
Mikemend
senior tag
A Paragon a hivatalos oldalról közvetlenül letölthető november 1-ig (ha valaki nem akar egy plusz kört)
-
looser
addikt
-
junior11
veterán
Sziasztok, szerintetek a 90 napos BD promót lehet használni egyszerre 2 gépen is? Gondolok itt arra, hogy kb. másfél hónapja használom ezt a asztali gépemen, ha lehetséges, viszont feltenném 90 napra a laptopomra is. Ugyanazzal az e-mail címmel ez lehetséges lesz vagy inkább egy másikat adjak meg? A BD fiókba a Google+-szal vagyok bejelentkezve ha jól rémlik.. Mit javasoltok? Köszi.
-
C. s.
addikt
Te vagy az élő bizonyíték a szappanoperák káros hatására. Én mindig is mondtam, de senki nem vett komolyan!
Restart®:
Jó szórakozást az új játékodhoz
Imagisizer PRO
This is a 1-computer lifetime license, for commercial or noncommercial use
You get free updates for same major versionJáték:
Clutter -
Restart®
tag
Ha már itt C. s.-el a "kinek mi a játéka-t" játsszátok, beszállok én is
Mivel mostanság álláskeresés mellett túl sok az időm, kipróbáltam a Life Is Strange Episode 1-t. A csajjal visszaforgattam az időt, meg mászkálgattam a művészeti suli parkjába és még egy gyilkosságot is megakadályoztam a lány wcben
Bár sajnos nem jöttem rá a játék lényegére
Lehet, hogy inkább játszom egy kis menyasszonyosdit, mert ott a cél kézzelfoghatóbb
-
looser
addikt
-
maestro87
őstag
Még nincs meg az alapjáték, csak úgy mondtam.
Most néztem, hogy kaptam e-mail-t a rendelésről, de a Játékaim alatt nem jelenik meg. Múltkor a Medal of Honor Pacific Assault-ot is bezsákoltam ily módon, de az egyből meg is jelent a kliensben, ez viszont nem. Csak akkor fog megjelenni ha megveszem az alapjátékot is?(#10654) tupacamaru: Természetesen megvételre gondoltam, nem letöltésre.
-
-
-
Nézem, nézem de nem jövök rá, hogy mi ez a program.
Szexmunkás kereső?
Vagy valami játék? De hogy milyen az nem derül ki, nem ismert.
Arra, hogy játék, csak az utal, hogy a linkelt oldalt megnyitva, majd kattintgatva az oldalon látok egySTEAM KEY NOW!
feliratot.
Jobb lenne, ha csinálnátok egy nagy játékprogram promó topikot, mert ilyen alapon akár a hétvégi állatkerti látogatás programot is belehetne rakni.
Legyenek már a játékok máshol. -
-
C. s.
addikt
Ja, igen! Így utólag nézve tényleg eléggé hülyén fogalmaztam!
Azt szeretném tudni, hogy mivel már rendelkezem egy korábbi promóssal, az újabb verzió nem fogja-e úgy gondolni, hogy inkább nem. Vírusirtóknál már találkoztam ilyesmivel, hogy egy korábbi promó miatt nem lehetett igénybe venni az újabbat. Nem szeretnék ezzel is így járni. A régit eltüntetem, az új meg nem hajlandó működni. Utána már a régit nem rakhatom vissza. Jobbról-balról szék, én meg a földön.Szóval azt mondod, ha úgy alakul, hogy telepítem, ne rakjam rá csak úgy simán, hanem előtte vakarjam le a régit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- Hobby elektronika
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Konteó topic
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest