Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
Még nincs meg az alapjáték, csak úgy mondtam.

Most néztem, hogy kaptam e-mail-t a rendelésről, de a Játékaim alatt nem jelenik meg. Múltkor a Medal of Honor Pacific Assault-ot is bezsákoltam ily módon, de az egyből meg is jelent a kliensben, ez viszont nem. Csak akkor fog megjelenni ha megveszem az alapjátékot is?(#10654) tupacamaru: Természetesen megvételre gondoltam, nem letöltésre.
-
maestro87
őstag
A Google Earth Pro már véglegesen ingyenes, nem?
Google Earth Pro -
maestro87
őstag
válasz
maestro87
üzenetére
Úgy néz ki sikerült. Furcsa, hogy ezt windows alól tudtam csak megcsinálni...
Böngészőben: Google play áruház belépés-->beállítások (android eszközkezelő). Ekkor megjelent az új, immár az app által is támogatott eszköz a listában, vissza play áruház (böngésző) majd klikk az iGO telepítésére. -
maestro87
őstag
Hogy kell ezt az iGo-t ugyanarról a mobilról 2 fiókhoz is hozzácsatolni? A gazdafiókhoz már telepítettem, majd letöröltem a mobilról, hozzáadtam a másik fiókot (csak alkalmazás szinkronizációt állítottam be), áruházból telepítettem ismét, de az összes alkalmazásnál nem frissül a lista az iGo-val a 2. fiókban (PC-n nézve sem). Az áruházban a 2. fiókhoz tartozó név lett kiválasztva mikor telepítettem újból.
Írtátok itt, hogy telepítés nélkül is hozzá lehet rendelni a fiókhoz, de senki sem mondta még hogyan kell.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- iPhone topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- LG SMART 32SR50F-W IPS Monitor! 1920x1080 / 8ms / 60hz
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 15 Plus 256GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 90% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest