- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
válasz
vorosmarti #15676 üzenetére
Nagyon régen volt már, megpróbálom fölidézni. Tulajdonképpen a legtöbb általam kedvelt funkció az Irfanview-ban is megvan, az eltérés a kezelésében van leginkább. Azt kizárólag egérrel is tudtam használni, az Irfanview-hoz néha a billentyűzet is kell. Pl. váltás a normál és a teljes képernyős nézet között, lapozás, görgőhasználatra nagyít-kicsinyít (akár teljes képernyős nézetben is), ilyesmi. Telepítettem az X-mouse programot, amivel "beidomítottam" az egeret, hogy a középső gombbal tegye teljes képernyőre, de vissza már nem sikerült, ahhoz és a nagyításhoz-kicsinyítéshez bill. kell. Apró-cseprő bosszúságok.
Amire nem használtam: képek rendszerezése, címkézése, rangsorolása, ilyesmi.
-
Cs1csó
titán
válasz
vorosmarti #15676 üzenetére
Képet nézegetni.
-
C. s.
addikt
válasz
vorosmarti #15109 üzenetére
Köszönöm a linket, hasznos oldalnak hangzik.
Én sem szeretem az online telepítőket, ezért mindig csakis a Sandboxie-ba telepítem ezeket a promós dolgokat (de a rendes telepítős promósokat is). Így nem tudja összekontárkodni a gépet."az emberek nem lettek "jobbak" az elmúlt évtizedekben"
Az nem kifejezés...
Tisztelet a kivételnek!
-
C. s.
addikt
válasz
vorosmarti #15103 üzenetére
Ja, szóval ez a refer link! Hallottam már a létezéséről, de nem tudtam, mi az. Köszi az infót. Eddig még nem tűnt föl hogy az oldal nevét is beleírnák (lehet, hogy csak nem figyeltem), ez tévesztett meg.
looser:
Annyi hírlevelet kapok naponta, hogy nem szoktam foglalkozni vele, a fél életem rámenne. Inkább összeszedem innen-onnan a motyót. Azt hittem, exkluzív ajánlat az SOS-sel karöltve. Hát nem az.
-
C. s.
addikt
válasz
vorosmarti #14054 üzenetére
Tudtam!
Köszi!
-
looser
addikt
válasz
vorosmarti #13615 üzenetére
Ezzel a - jelen szituban viccesnek gondolt - eltúlzó kifejezéssel világítottam rá arra, hogy nemcsak volt már az adott promó, de azt is a topictárs osztotta meg :-)
-
C. s.
addikt
válasz
vorosmarti #13461 üzenetére
Köszönöm, hogy eltöprengtél rajta.
A Firefoxban a világon mindent engedélyeztem, proxi nélkül használtam, mégis ilyen. A gyorsítótárat, sütiket naponta törlöm. Ha több időm lesz, rákérdezek a CIS témájában, bár nem hiszem, hogy az nyírja ki ennyire, mert már panaszkodtak volna rá.
-
EmptyParadox
senior tag
válasz
vorosmarti #13456 üzenetére
Köszi az infót. Ezekről nem tudtam.
Én örülök, hogy végre van értékelhető konkurense steamnek. Nálam is már 100+ játék van náluk a library-ban. Ráadásul az alap koncepciójuk is nagyon tetszett. -
C. s.
addikt
válasz
vorosmarti #13454 üzenetére
Ha fejre állok is, így jelenik meg az oldal a Firefoxban és az Explorerben is, pedig az utóbbiban nincs semmi kiegészítő a Fireshotot leszámítva, de az nem szűr semmit, másra való. A sütiket engedélyeztem, mindent engedélyeztem, de csak azt látom, ami a linkelt képen van. Hiába kattintok bárhol, semmi nem történik. Valami csoda folytán régebben sikerült regisztrálnom, de nem jutottam hozzá a játékhoz, amit szerettem volna. Valahogy a downloadert le tudtam tölteni, de telepíteni már nem sikerült. A Galaxy klienssel ugyanez a helyzet.
Szerk.:
Most az jutott eszembe, hogy először mikor próbáltam vajon. Akkor már a CIS-t használtam vagy még az Avastot? Nem emlékszem.
-
EmptyParadox
senior tag
válasz
vorosmarti #13454 üzenetére
"Ugyan nem szentek ők sem"
Mire utalsz pontosan? Kíváncsi vagyok a piszkos részletekre.
-
C. s.
addikt
válasz
vorosmarti #13450 üzenetére
Köszi a linket. Nem tudtam, hogy állandó cucc, valamiért nem boldogulok a GOG-gal. Sem az oldallal, sem a klienssel.
Más:
Játék:
Moto Racing 2 (ingyenes lett)
Golden Acres (ingyenes lett)
Iron Heart 2: Underground Army (ingyenes lett)
Klondike (ingyenes lett)
Jewel Match 2: Reloaded (ingyenes lett)
-
C. s.
addikt
válasz
vorosmarti #12791 üzenetére
Szívesen!
Red Riding Hood
promós link
állandó link -
C. s.
addikt
válasz
vorosmarti #12658 üzenetére
vorosmarti:
Nagyon szívesen!
Játék:
Saving Private Sheep
promós link
állandó linkLegacy: World Adventure
Ez volt a tegnapi promó, csak akkor nem volt időm kiírni, de ez a link most is érvényes: állandó linkRoyal Jigsaw 3 (újdonság a myplaycity.comon)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Mini PC
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged