- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Különleges élményre invitál az Apple
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- iPhone topik
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispx
addikt
válasz
Predator2
üzenetére
Inkább reinstallt ajánlok. Főleg ha esetleg karácsonykor van egy kis szabadidő. Az eredeti gyorsaságot semelyik program sem fogja visszaállítani. Az ideiglenes fájlok és a cache törléseivel túl nagy gyorsulást nem fogsz elérni.
Leghamarabb a reinstallal leszel kész. De egy pár tipp, hogy hogyan lehet gyorsítani:
- meg kell nézni, hogy mi foglalja le a gép erőforrásait: Vírus? -> vírusirtás, program -> kilőni vagy uninstall
- csak a szükséges programok induljanak automatikusan (CCleaner -> Tools -> Startup, ez hasznos funkciója, összeszedi az automatikusan induló programokat a regisryből és a startup folderből)
- ne legyen mindenféle toolbarral, felesleges programmal teleszemetelve a gép.
- a felesleges effektek tiltása: System -> Advanced system settings -> advanced -> Performance -> settings -> Visual effekt
- töredezettségmentesítés (MyDefrag, múltkor próbáltam és tényleg mérhető a javulás)
- a driverek is is legyenek a frissek.> "Vga drivert nem is engedi frissíteni mert csak felpörgeti a CPU-t és nem fut le a telepítő."
Az baj. Ott más dolog is lesz. Szerintem az XP-s topicban is kérdezz rá erre.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- Horgász topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SUSE Linux
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Highguard
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 12/512GB zöld használt, megkímélt 6 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4321, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4355
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest