- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Landsmann
addikt
válasz
sgery #104356 üzenetére
Nálam is volt hasonló. Állandó wifin lóg a telefon. Mikor elhagyom a wifi hatósugarát, átvált mobilnetre. Csakhogy ilyenkor sokszor nincs adatforgalom. Egy repülőmód be-ki és van adatforgalom. Ez egy ismert hiba, ami elvileg a hálózatmodernizáció végével meg fog szűnni. Tény, sokkal ritkábban tapasztalom mint korábban. De nem készülék vagy márkafüggő, mert mindenféle készülékkel tapasztalható ahogy észrevettem egy kis közvéleménykutatás alapján. Viszont csak a Yettel előfizetőket érinti. Másik két szolgáltatónál ilyen hiba nincs.
-
4Grider
félisten
Nagyon erősek marketingben, a digit meg még várhatod egy ideig. Azaz még egy darabig menni fog a Telenor szekere. Ráadásul elég nagy mozgásterük van, a mi flottánknál pl. lementek 5 Ft-os percdíjig. A belső folyamataik viszont nem semmik, hibát hibára halmoznak, időnként én sem értem, hogy tudnak még egyáltalán működni...
-
törölt tag
Annak a gyepnek karcsú lesz a szellőztetés. A ledvilágítás kábelezéséhez kézzel kezdték kiásni az árkot. Kiderült, hogy egy vékony földréteg van leterítve egy törmelékhegyre. Ezt felejtették el először közölni. Jó, akkor hoztak egy gépet. Na, az szakította fel az öntözőrendszer csövét. Ezt is elfelejtették közölni, valamint egy darab rajzot sem tudtak adni arról, hogy hol vannak lefektetve a csövek. Úgyhogy a gép végig feltépte, majd ki lett javítva. Így lett ledvilágítás a kertben, meg a teraszon. Oda kértek konnektorokat, csak elfelejtették közölni, hogy a ledvilágításon kívül, nem csak nagy teljesítményű sütőket akarnak üzemeltetni a kerti party -kon, hanem elektromos, ipari fűtőberendezéseket is. 220 Voltról. Nóóórmális?
-
csab2
veterán
"Minden szerződést átolvasok, a telefonszám bal felül volt és kétség sem merült fel bennem, hogy hibás ezért nem ellenőriztem (de amúgy sem tudom fejből ezt a számot, mert nem az enyém volt) Egyébként úgy szokás, hogy mikor átadunk az ügyfélnek bármilyen papírt, minden rajta lévő adatot megmutatjuk és ellenőriztetünk. Legalábbis a jobb helyeken így szokás."
Csak én érzek itt ellentmondást? Egyrészt mindent átolvasol, de most mégsem tetted ezt meg. Másrészt hibának rovod fel, hogy nem mutatták meg aláírás előtt a szerződést ellenőrzés céljából, holott te nem is tudod a kérdéses számot fejből. Akkor ez most hogy van?
-
Qru
MODERÁTOR
Más a mérce már. Mérik, hogy egy óra alatt hány telefont bonyolítasz le. Ezért van az, hogy próbálják rövidrezárni a dolgot és egyáltalán nem érdekük, hogy segítsenek. Sőtt ha nem segít, akkor telefonálsz újra és az csak nekik jó, mert könyebben elérik a kívánt hívásszámot.
Haver elment adatrögzítőnek, nem volt meg az adott órára az előírt mennyiségű doksi amit felkellett vinni a gépre és már repült is.
-
Prien
addikt
Mivel pedig az ügyfelek 99%-a vásárol készüléket is az előfizetéshez, így gyakorlatilag senki sem tudja felmondani a szerződést kötbér nélkül. Ki van ez találva.
De remélem,hogy a Fogyasztóvédelem már vizsgálja a szerződések változtatásának mértékét, hogy mennyire törvényes...Damage401: biztos vagy benne? Csak ebben az évben ennyiszer változtattak önkényesen az ÁSZF-en:
2012. szeptember 1-től
2012. augusztus 2-ától
2012. július 30-tól
2012. július 16-tól
2012. július 1-től
2012. július 1-től
2012. május 29-től
2012. május 7-től
2012. április 23-tól
2012. április 3-tól
2012. március 6-tól
2012. február 28-tól
2012. február 15-től
2012. január 1-től -
Prien
addikt
Ne is mondd, én is ki vagyok akadva! Most várom a Fogyasztóvédelem állásfoglalását az alábbiak miatt:
Az előfizetői szerződés módosítása
132. § (1) Az egyedi előfizetői szerződés módosítására az előfizetői szerződés megkötésének szabályai vonatkoznak. Az általános szerződési feltételek lehetővé tehetik az egyedi előfizetői szerződés (2) bekezdés szerinti módosítását.
(2)399 A szolgáltató az előfizetői szerződést az egyedi előfizetői szerződésre is kiterjedően csak az alábbi esetekben jogosult egyoldalúan módosítani:
a) az egyedi előfizetői szerződésben vagy általános szerződési feltételekben foglalt feltételek bekövetkezése esetén azzal, hogy - amennyiben jogszabály vagy elektronikus hírközlésre vonatkozó szabály másként nem rendelkezik - a módosítás nem eredményezheti a szerződés feltételeinek lényeges módosítását;(3)401 Lényeges módosításnak minősül különösen a szolgáltatás igénybevételének feltételeire (így különösen a szolgáltatásra vonatkozó alapvető díjszabásra, a szerződés időtartamára és megszüntetésének jogkövetkezményeire, illetve minőségi célértékeire) vonatkozó változtatás.
Tehát a módosítás a szerződés feltételeinek lényeges módosítását eredményezte, így törvénytelen!Szerintem az eddig 100%-ban bárhová lebeszélhető percek megfelezése vagy 60-40%-olása egyértelműen törvénytelen, ne hagyjátok annyiban!
A megoldás az, ha a meglévő szerződéseket érintetlenül hagyják!!! Kis segítséggel talán sikerül elérni.
-
club1
veterán
Bennünket (50 előfizetéssel) elutasítottak, 1 milliós kötbért kértek (nálunk 1000 Ft + ÁFA nem lebeszélhető havidíjat tettek minden egyes előfizetésünkre). Gyanúm szerint 2-3 év alatt bíróságon meg tudtuk volna védeni az igazunkat... Végül maradtunk, mert a másik két szolgáltatótól bekért ajánlatok még így is kedvezőtlenebbek voltak...
-
asdf_
veterán
EHT 132§. 5. Amennyiben a módosítás az előfizető számára hátrányos rendelkezéseket tartalmaz, az előfizető az értesítéstől számított 15 napon belül további jogkövetkezmények nélkül jogosult felmondani a határozott időtartamú előfizetői szerződést. Nem mondhatja fel az előfizető a határozott időtartamú előfizetői szerződést ilyen esetben akkor, ha az előfizetői szerződést a határozott időtartamból eredő kedvezmények figyelembevételével kötötte meg, és a módosítás a kapott kedvezményeket nem érinti. Amennyiben a módosítás a kapott kedvezményeket érinti, és az előfizető felmondja a határozott időtartamú előfizetői szerződést, a szolgáltató az előfizetőtől nem követelheti a szerződés felmondását követő időszakra eső kedvezmény összegét.
A nagy kerdes, hogy az igenybe vett kedvezmenybe beleerthetjuk-e, hogy az atlagelofizetohoz kepest masodpercalapon, x percdijon beszeltel, avagy sem.
ps: vagy nagyon jo tarifacsomag volt, vagy valaki nagyon hulye volt, hogy alairta azt a 200e/simes fajdalomdijat.
Nalunk az adott dijcsomag 1-5 elofizetes kozott volt megkotheto, a szerzodesben szerepelt, hogy az elofizeto hany elofizetes fenntartasat vallalja a szerzodes tartama alatt, hiaba kotottem tobb simre, tok egyertelmuen 1-et irtunk be -
sgery
őstag
rögtön válaszolnék saját problémámra:
Én láttam jól, az első ember aki ezt konstatálta az az aldiban dolgozó kolléganő, csak ő vette fel a telefont a boltokból... Így sikerült most a mammutban is megértetni a tényt, elfogadták, sajnálták, holnap meg is oldják...Szóval ennyit a telenorról, jól tájékozott mindenki...
De legalább szépek az ügyfélszolgálatos nőkBár a t-mobile-nál se semmi a felhozatal
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest