- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Ekkor és itt mutatkozik be a Galaxy S25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- iOS alkalmazások
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
B.i.L
senior tag
válasz Viktor0610 #35106 üzenetére
Biztos a meleg teszi,hogy kigyött`belőlem...de kereskedő révén az "első a vevő - avagy - ügyfél",a legjobbat ajánlom,mert hiszem hogy később is előnyös lesz mindkét fél számára!És akkor nem ér senkit meglepetés.Persze senkit nem érint,hogy nem tudod az okát,annak köszönhetően,hogy nem szólnak róla,hogy te csak akkor vagy spíler,ha mindenben* otthon vagy.Majd a párizsidra,ami csirke,marha,stb és nem vagy allergiás rá és nem volt feltüntetve rajta,hogy nyomokban tartalmaz olyan származékot,ami kivált valami nemkívánatos mellékreakciót - felháborodsz az otthonodban......
Úgy érzem köteles lenne jelezni feléd,hogy kártyád nem képes 4G-re,ha már mindnenkinek elérhető lenne,még ha nem is jeleztem az igényemet.Nem mellesleg a telefont,amit kértem(sehol nem volt elérhető) helyett,amit vettem,azt is 4G képesként hírdették.Ennek alapján alanyi jogon járt volna a 4G sim.És akkor még hozzátenném hogy internetes előfizetésem is volt,ugye külön,mert egyben nem lehet.(azt hiszem valami korlátlan éjjel nappal csomag).Az előzményeket ott a gépen látja gondolom,mert azonnal kiderült,hogy a simem 6 éves És most jön a java:az online felületen sem készüléket,sem pedig előfizetést,ráadásul még az ügyfélszintű regisztrációmmal a két előfizetésemet sem tudom módosítani,sem megnézni.Röviden és tömören,de ha akarod blogolok eggyet' róla,mióta is tart ez az állapot,csak nem beszéltem róla,mert hagytam magam.Persze lehet ez csak elmélet,lehet nem így van.Online semmit nem tudok intézni,vajon miért?Se telefon,se előfizetés módosítás...de érdekes.
Elnézést a késésért,de sok a dolgom mostanság.Horgászni mentem...B.i.L
-
bandras0226
aktív tag
válasz Viktor0610 #35078 üzenetére
Ide csak tagok léphetnek be.
Személyesen hol? Milyen telefonszámon?
"Neked édes fiam, még az akasztófa alatt is Kegyelmes Úr vagyok".
-
zichie
senior tag
válasz Viktor0610 #35124 üzenetére
Köszönöm, ez jó hír.
-
apaszka
veterán
válasz Viktor0610 #35119 üzenetére
Neem!
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Sayuar
senior tag
válasz Viktor0610 #35115 üzenetére
köszönöm!
akkor ez egy szerencsétlenül elnevezett csomagcsalád!
Számomra fordítva lenne logikus:
"1GB" a havi
a "plusz1GB" pedig attól plusz, hogy valamihez hozzáadod...ergo ennek kellene lennie a "kiegészítő" csomagnak. -
törölt tag
válasz Viktor0610 #35115 üzenetére
Nekem úgy tűnik, hogy rendelhető. A linkedben, a + -t lenyitva, van egy ilyen kezdetű mondat:
"Amennyiben a tarifád nem tartalmaz beépített adatmennyiséget..."
Ha nem lenne rendelhető, akkor ennek a mondatnak sem lenne értelme. Ha jól látom, akkor itt egy egységesítésről van szó. Ugyanaz az ár a megújulónál és az esetinél. Sztem ez teljesen rendben van így. Mármint a lehetőségek összehangolása, nem maguk a lehetőségek, mert azok csak hazai viszonylatban piacképesek.
[ Szerkesztve ]
-
apaszka
veterán
válasz Viktor0610 #35078 üzenetére
Ezért nem fogom a v&ktort csókolgatni ,inkább lépek innen!
Ja jött az sms,hogy elfelejtik az általad is maradnia kéne csomagra az asszonynak!
Már intézzük az elmenetelt innen!
Most már mondhatom,hogy k@pja be a telenor![ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Sayuar
senior tag
válasz Viktor0610 #35110 üzenetére
ha már visszajöttél közénk, hadd legyen 2 kérdésem:
- mit tudsz arról, hogy egyesek nagy válaszidőre panaszkodnak 4 G-n? (a nagy itt 100 fölötti érték)
- "sima" praktikum tarifacsomag mellé melyiket lehet megrendelni: a "PLUSZ1GB" vagy a "1GB" ?
Feltétel egy már meglévő adatcsomag megléte, és ahhoz lehet rendelni, vagy csak úgy, önhálóan is aktiválható?JA: nem tudok azonosulni azokkal, akik sírnak a 32kbps net miatt ... sajnálom...
-
wetomi
aktív tag
Tudom, tudom...
-
Sayuar
senior tag
válasz Viktor0610 #35110 üzenetére
Nem muszáj a sárdobálók közzé beállni...
Eltelik egy hónap, aztán megint lecseng zúgolódás... -
asdf_
veterán
Es 60 milliard, azt kihagytad
-
Sayuar
senior tag
"örülök" hogy visszataláltál közénk: már azt hittem a szolgáltatói gúny nélkül maradunk...
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #35100 üzenetére
Köszi!
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #35098 üzenetére
Nekem is lenne egy kérdésem. Ha 3000Ft -tal feltöltök egy Praktikumos kártyát (nem netest), akkor arra automatikusan kapok 150MB -ot. Ez 30 napig, vagy a ciklus végéig érvényes. Tehát, van aktív netszolgáltatásom a ciklus végéig, külön adatcsomag rendelés nélkül is. Akkor ehhez rendelhetek kiegészítő adatjegyet?
-
Out
addikt
válasz Viktor0610 #35091 üzenetére
Szerintem elbeszélünk egymás mellett. Rendeltem SMS-ben 1000 Ft-ért 500 MB-os adatjegyet. 3 napig használtam, aztán megszűnt. Mi ebbe a jó nekem? Levonta az 1000 Ft-ot a kártyámról és használtam max 100 MB-ot belőle.
Vagy a dolog úgy működik, hogy a számlázási időszak végén vonódik le a pénz az SMS-ért és nem azonnal? Ebben az esetben nem szóltam semmitmokalade: Köszi, hogy szóltál, nem vettem észre, hogy reagált
[ Szerkesztve ]
Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
tomp
félisten
válasz Viktor0610 #35086 üzenetére
Attól még adhatnák olcsóbban. Ha az megéri akkor ez is megérné.
Alacsonyabb ár->több előfizetés->nagyobb bevétel->jobb eredmény->örülnek -
Varszegig
veterán
válasz Viktor0610 #35091 üzenetére
Ok, köszi.
-
Out
addikt
válasz Viktor0610 #35080 üzenetére
Köszi az infót. Megnéztem a Mytelenor weboldalt és ott a számlázási időszak kezdete 08.08, én pedig 08.04-én rendeltem meg az 500 MB-os adatjegyet. Szóval úgy van, hogy mindegy mennyit használtam fel, buktam a fennmaradó adatjegyet és az ezzel arányos pénzt is. Ez így nem túl jó megoldás, viszont tanultam belőle
Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
Varszegig
veterán
válasz Viktor0610 #35086 üzenetére
Azt meg tudod mondani, van-e különbség (a percdíjat leszámítva) a praktikum, és a praktikum +net között? Azaz miért választaná valaki a sima praktikumot a +net helyett? Vagy én nem látok valami apróbetűs részt?
-
Doggy dog
senior tag
válasz Viktor0610 #35082 üzenetére
Azt nem tudod véletlen,hogy mitől nőtt meg sokunknak a ping ideje nem lassított netnél?
Válaszodat köszönöm!APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295
-
tomp
félisten
válasz Viktor0610 #35082 üzenetére
Hát amikor ugyan az a cég 6490Ft-ért ad 50GB-ot... Csak azt modemmel.
Nem értem miért nem bírnak tarifához is normális áron adni nagy adatkeretet. -
apaszka
veterán
válasz Viktor0610 #199 üzenetére
Szia!
Ma kiderült,hogy Flottába tudunk átmenni méghozzá nagyon jó az ajánlat.
Számhordozás is játszik.
Amiben kérném a segítségedet!
Az asszonynak a száma a kisebbik fiam nevén van. Szeretném átvinni a nevére amivel egyszerűen léphetünk innen másik szolgáltatóhoz.
Simán 4000 ért átirás,vagy egyszerűbb ha féltöltősre váltjuk és azt hordozzuk.
A csavar ugye a Combo csomag,ami nagyon jó,de az új csomagja kárpótol mindenért minket.Olcsó,ingyen beszél mindenki egymással a családban ,és 50 mega net ami nem lekapcsolásra kerül ha elfogy a keret. De van hozzá 1-2 gigás + is persze.
-
Ryder1
senior tag
válasz Viktor0610 #34528 üzenetére
Megjött az új számla. Mármint sárga csekk még nem, csak telenor online-on belül néztem. A megbeszélt 1016 Ft-os jóváírás sehol, pedig még e-mailt is küldtek róla. Kezdhetek ügyfélszolgálatot hívogatni, vagy sárga csekken már a jóváírással csökkentett számla fog megjönni?
-
apaszka
veterán
válasz Viktor0610 #34612 üzenetére
-
zichie
senior tag
válasz Viktor0610 #34602 üzenetére
Ugyan arról beszélünk, mivel én is ezt írtam. Mobil Online Start szolgáltatás nem rendelhető. DE (és itt a lényeg!), ha már elfogyott a feltöltésből származó adatkeret és a "királyság" adatkeret, továbbá nincs aktív opciós mobilnet csomag és nincs aktiválva Mobil Online Start letiltás szolgáltatás, akkor életbe lép. Ezt bizonyítja a korábban mellékelt részletező.
Összefoglalva Praktikum+Net csomaghoz megrendelhető Mobil Online Start nincs, de "Mobil Online Start letiltás" szolgáltatás van, ami sajnos alap esetben nem aktív. Nekem ez volt az első szolgáltatás, amit beaktíváltam.[ Szerkesztve ]
-
Lipigab
tag
válasz Viktor0610 #34557 üzenetére
Köszönöm szépen a információt!
-
Varszegig
veterán
válasz Viktor0610 #34546 üzenetére
Elég vicces, telenor önkényesen aktivál, az ügyfél meg telefonálgasson, meg menjen üzletbe. A hálószobába nem akar benézni a T szolgáltató véletlenül?
-
Lipigab
tag
válasz Viktor0610 #34552 üzenetére
Wow! Azt meg tudnád esetleg mondani, hogy az Áfsz mely részére tudnánk hivatkozni, ha hajthatatlan lenne az ügyintéző?
-
tomp
félisten
válasz Viktor0610 #34546 üzenetére
Itt inkább az azérdekes, hogy miért aktiválták csak úgy neki? Kérte? Nem. Aktiválták? Igen.
-
=Thor=
tag
válasz Viktor0610 #34528 üzenetére
Köszönöm!
Akkor lehet az a legjobb, ha elviszem a válaszlevelet egy üfsz-ra és fejtsék meg ott...
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #34504 üzenetére
Persze, hogy egyértelműen jobb ajánlat. Plusz korlátlan böngészés, éjszakai 100GB, stb. Csak egy bibi van vele. Hogy előfizus, a kérdező pedig kifejezetten kártyás megoldást keresett. Abban is igazad van, hogy kártyás Hipernetnél, az 5GB után drágán ketyegnek a bitek. De, egyrészt erre felhívtam a figyelmét, másrészt, ha vki ezzel tisztában van, akkor tud "védekezni" a plusz kiadás ellen.
wwenigma:
Ezt a 16 ezret nem értem. Mi ez?
[ Szerkesztve ]
-
Prien
addikt
válasz Viktor0610 #34512 üzenetére
Én nem beszéltem online vásárlásról, a fórumtársnak nyaralás közben ez amúgy sem opció.
Besétálás üzletbe, majd a SIMMEL kisétálásról beszélek, hűség nélkül.De megvárom wwenigma linkjét még. Mivel kicsit rosszul esett, hogy trükközéssel vádolt....
[ Szerkesztve ]
A kevés is több a semminél.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Viktor0610 #34504 üzenetére
Hol irjak hogy husegido nelkul is lehet venni?
Amugy meg Hipernet Praktikumot mindenkinek! Csak 16e ft és utana mindössze 7ft/MB!!!!!!!!!!!!!444444 [link]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Viktor0610 #34327 üzenetére
Ja, no comment, beveszik apropenzert, ugyanezt mar csinalta a Mediamarkt is. Amennyit adnak barmelyik keszulekert annyit en is adok, egy mobilteloboltos meg röhögve rádob még egy ötöst bónuszba.
Persze ki gondolta volna, hogy ezen egy forintot is bukni fognak.... Nevetséges de oruljunk neki, es a sok barom meg fog is mert nem megy utana...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Csabi1984
addikt
válasz Viktor0610 #100 üzenetére
Ez szerintem nagyon jó húzás csak nehogy az legyen ha valaki új készüléket szeretne venni akkor olyat kapjon amelyik már volt használva még akkor is ha makulátlan. Legalább is én alapból nem veszek előéletes készüléket
De nem kizárt, hogy félre értek valamit.
[ Szerkesztve ]
-
Prien
addikt
válasz Viktor0610 #34278 üzenetére
Akkor a legtisztább, ha dátum szerint 1 nappal a hűség lejárta után, de még számlazárás előtt lemondok mindent.
Köszönöm a választ!
Nem biztos,hogy elhagyom a Hipernet-vonalat, de ez még a jövő zenéje.
-
bostone
addikt
válasz Viktor0610 #34276 üzenetére
Jövő hónapban lejár a hűsége, tehát lesz mód tarifaváltásra.
Ez újabb 2 év szolgáltatóhoz való kötöttséget jelent, vagy boldogan ugrálhat a neki megfelelő tarifába, kedve szerint? -
Prien
addikt
válasz Viktor0610 #34276 üzenetére
Augusztus 6.körül lejár a 2 éves Hipernet Heavy hűségem, utána kiszámlázzák a kedvezményeket külön? (Korlátlan böngészés, 100GB éjszakai net, NetPajzs.)
Illetve mikor kell kezdeményeznem a lemondást, hogy ne számlázzanak ki plusz 1 hónapot?
-
bostone
addikt
válasz Viktor0610 #34273 üzenetére
Ok, értem, köszönöm.
Ha jól emlékszem a tarifacsomajára smart2-ben van, ez kb 300Ft-al drágult. Van lehetőség váltani kisebbre/olcsóbbra ebben az esetben? Nem tudom mióta előfizető, lehet nincs 2 éve.
-
mokalade
tag
válasz Viktor0610 #34268 üzenetére
1220 azt mondja, hogy a telefonszámhoz tartozó fordulónap hónap 27. 0 óra.
MyTelenor online meg azt írja a Mobil Online 100 MB Aktiválás: 2015.06.03 Lejárat: (üres).
Igen, tényleg a hónap 27-én 0-órakor vonták utoljára, de mint látszik én nem akkor aktiváltam. Arról lehet szó, hogy a 30 napos ciklus miatt folyton változik, hogy hanyadikáig tart konkrétan a ciklus? Vagy mivel akkor vonták le a díját utoljára most már az a ciklus vége?Akkor nem lehet tudni, hogy pontosan mikor jár le a ciklus? (pl. A bónusz net miatt tudni kellene, hogy mikor kapcsoljam ki a net csomagot az egyenleg feltöltése előtt.)
Minden "havi" szolgáltatás azonos ciklusba lesz rakva függetlenül a lejárattól?(#34267) darvinya
Igazad van, de mi alapján reklamáljak, ha az általuk adott infó sem egyezik?
Illetve, előbb szeretném tudni, hogyan is megy a dolog, de kissé zavaros, nem könnyen követhető.[ Szerkesztve ]
-
Csabi1984
addikt
válasz Viktor0610 #34255 üzenetére
Köszönöm
-
devil-k
nagyúr
válasz Viktor0610 #34248 üzenetére
Persze, ez működött is régen telefonon keresztül. Gyors beazonosítás és a csip-csup dolgokat lehetett intézni, de egy ideje más pennával írnak itt is. Ráadásul az előfizetés nem a saját nevemen van, így ez még csak bonyolítja a dolgot. Na mindegy, majd látjuk.
Köszönöm azért!
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
válasz Viktor0610 #34246 üzenetére
Ez elég szomorú. Egyre jobban unom már ezt a Telenor szerencsétlenkedést. Jó-jó, flottában vagyok benne, kedvező csomag, de több a nyűg mostanában, mint az előny.
- mozi bolondéria -
-
Dave1984
őstag
válasz Viktor0610 #34211 üzenetére
Persze hogy nem használják ki, mivel kutya nem akar annyi plusz pénzt fizetni pár megaert! Én is inkább hagyok az 500mbbol valamennyit szamlazarasig mert ki tudja mi jön amikor jól jön a mobilnet.
Ameg 128kbit re volt lassítás volt hogy 50mb adatcsomagnal csináltam simán 1gigat havonta. De megszunt a "jó világ".
Igaz én a Vodanal vagyok, de ugyanez a szitu a Telenornal is, ezért remélem nem baj hogy ide irtam.[ Szerkesztve ]
Nekem a tudat nem ad szabad utat
-
zseko
veterán
válasz Viktor0610 #34211 üzenetére
Úgy tűnik még vannak akiket meg lehet vezetni Bocs, no offense
Szvsz a MyTariff oldala kissé elb..ott, munkahelyen 3 böngészőből egyben képes csak úgy-ahogy működni.Persze hogy nem használják ki a netet, a szolgáltatón kívül kinek érdeke, hogy plussz pénzt fizessenek be, mikor ott a wifi, és hogy akkor fogyjon le a net mikor valóban kéne? Meg minek használjanak qrva drága mobilnetet, ha ott a (sok esetben ingyenes) wifi mindenhol? Nekem is azt mondták csak 6-700MB netet használok el, persze, mert a többi 6GB wifin megy
Engem pl. olyan statisztika érdekelne, hogy lassítás után milyen adatforgalmat hoztak még össze a felhasználók?
Egy kérdés, most láttam a Wallet appot, a kártyás feltöltést hasznosnak találom, de remélem ha beregisztrálom a bankkártyám nincs semmi extra rejtett költség ha így töltöm fel??
Két dolog fel is merült ehhez, egyik hogy minek ennek külön app, miért nem lehetett a MyTelenor progiba beletenni, másik ez a négy számjegyes pin kód hülyeség, legalább hat karakternek azért illene lennie...[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #34205 üzenetére
Ezek szerint valami telefonbiztosítás lesz, vagy használt készülékek beszámítása (legalábbis a plakátok alapján). Azt hittem megint valami készletkisöprő akció jön.
-
zseko
veterán
válasz Viktor0610 #34196 üzenetére
irónia on
Hát ha annyira lesz 'szuper' mint a MyTariff, 'nagyszerű' lesz
irónia offEgyébként kíváncsi leszek mi lesz végülis.
HR24.hu
-
Sayuar
senior tag
válasz Viktor0610 #34205 üzenetére
50 Ft-os kapcsolási díj...
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #34202 üzenetére
Azert problémás, mert külföldön leszek jövő héten
Ha mar szóba került külföld: van valami jóáras adatjegy EU-ba?
-
B.i.L
senior tag
válasz Viktor0610 #34196 üzenetére
Kicsit bővebbben,ha lehet.
Sokan maradnának,ha tudni szeretnéd.A szolgáltató váltás sok macera eggyesek* szerint,mint pl nekem is.
Nem is tudom mikor volt kedvezményem az elmúlt 5 évben...mindenért megfizettem.(telefonok_Sonyandroid,Samsungandroid az asszonynak,magamnak legutóbb LgF6,elötte nem volt szolgáltatói telefonom[mármint 5 éve volt,csak nem is emlékszek rá],annyi,hogy talán kicsit olcsóbb volt.40,talán 0,F6 35- valahogy így alakult.És mivel biztosítást nem lehetett kötni,maradtam az alacsony árfekvésű droidnál,de ez más téma.A legjobban viszont azt dijazom,hogy Lte/300 mb_a tarifám szerint...ezt hamar kileheli,aztán bejön a kép,hogy vegyek még adatjegyet.Meg is említettem az opos hölgynek,maga szerint az mire elég?Kicsit gyorsabban 10 perc?Kiváncsian várom,hogy a következő időszakban jelenteni fog valami nagy teccést"kiváltó dolgot.Addíg nézem a másik szolgáltató kínálatát.(Nokia635_de lehet benevezek 2 darab 640dualLTE_re)Horgászni mentem...B.i.L
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Viktor0610 #34145 üzenetére
Irtam online felületen is, kivancsi vagyok mit valaszolnak. Utána 3000ft az NMHH eljaras meginditasa, kifizetem, meglatjuk.
Somatom: a szűklátókörűség is az egyik ilyen dolog, ha nem magad miatt akkor a többi ember miatt is, összetartás kellene hogy ne tudjanak nekunk betartani. De amig neked az nem tétel és elfogadod... igy lesz megint lassan 160ft-os percdíj mint anno Praktikum Privát dijcsomagomban 1999-ben...
-
Sayuar
senior tag
válasz Viktor0610 #34119 üzenetére
na ugye...már megint igazam lett: mint ahogy wwenigma fórumtár linkelte, a telenor nem akarja biztosítani az idők végezetéig a kedvezményt a tarifaemelést elutasítóknak, hanem csak a hűség végéig.
Ha pedig minden maradna a régiben, ergo nem kedvezményt adna a telenor a megemelt díjú havi díjból, hanem a szerződés szerinti eredeti áron szolgáltatna tovább (ahogy a törvények is köteleznék) úgy a hűség végét követően is az alacsonyabb díjakon lehetne használni a szolgáltatást.
Erre írtam azt, hogy a szolgáltató eljátszotta a szavahihetőségét, és minden egyes ászf módosítás után az előfizetők azt nézik, mi az újabb csavar, mivel lesznek megint átb@szva.
-
metal01
őstag
válasz Viktor0610 #34134 üzenetére
Nekem ~1000 Ft. plusz lett volna / hónap a tervezett emelés. Az nem párszáz Ft. Plusz amilyen a szolgáltatás minősége, pl. mobilnet, akkor azért megfontolja az ember azt a "kevés" emelést is. Sorry, kövezzetek meg, lehet, hogy én vagyok hülye.
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #34134 üzenetére
Hááát.... Bevallom, ezzel én is így vagyok. Sztem egy gombóc fagyit sem kapnék havonta a különbözetből. Ennyiért nem kezdek rinyálni. Ezek a rendelős, meg havi fordulós hibák sokkal jobban bosszantanak. Na, meg az ügyfélszolgálatos! Azt mondta a csaj, hogy szemtől-szemben másképp beszélnénk. Mondtam, hogy én a szemébe nézve is ugyanígy beszélnék, ha ezeket a neszesemmifogdmegjól javaslatokat erőltetné valódi magoldás helyett.
-
metal01
őstag
válasz Viktor0610 #34129 üzenetére
Megértelek Téged, mint aki közel van a tűzhöz, ebben a nyári forróságban hatványozottan, de nem tudom maradéktalanul elfgadni azt, hogy "jelentősen túlterhelt rendszerrel szerintem művészet volt a soha nem látott embertömegek kezelése". Ugyanis rajtam kívül azon a szombat reggel kb. két emberke volt az ügyfélszolgálaton. Valamint az ügyintéző sem jelezte, hogy valami gebasz lenne a rendszerrel. Simán ment minden. Ő gombázott el valamit, de nagyon. Csak az ilyenek miatt, nekünk ügyfeleknek okoz kellemetlenséget. Ha most nem kérdeztem volna rá poénból, mehettem volna panaszt tenni, ami az én időmet és energiámat veszi el, teljesen önhibámon kívül. Arról nem is beszélve, hogy ma is (miután közöltem, hogy akarok maradni az eddigi, jól bevált tarifacsomagomnál) kb. 10 percen keresztül akart egy másik, számukra jobban megérős, teljesen más, számomra kedvezőtlen csomaggal behúzni abba a bizonyos csőbe. 5000 Ft. difi lenne havonta pluszban és perc/sms/adatforgalom is kedvezőtlenebb. Tudom, hogy nekik ez a dolguk, de na...
[ Szerkesztve ]
-
club1
veterán
válasz Viktor0610 #34129 üzenetére
Ez nem neked szól (csak a Telenor ügyviteli rendszerét minősíti), hogy minden valamilyen szinten szabványok szerint megtervezett rendszerből igazolást akkor lehet kinyerni, ha már rögzítésre kerültek az igazolás kiadásához szükséges adatok. Pl. az ma már (na jó, már öt évvel ezelőtt is) egy nagyon gáz számlázórendszer, ahol nem a számlázási folyamat utolsó pontja az, hogy a számlát kinyomtatjuk/elektromosan elküldjük...
-
Sayuar
senior tag
válasz Viktor0610 #34124 üzenetére
Legyen neked igazad, és akkor mindenki elégedett lesz.
-
Sayuar
senior tag
válasz Viktor0610 #34119 üzenetére
1. A fenti dátumtól, amennyiben az Előfizető a Díjszabásban (ÁSZF 1/A. és 1/B. melléklete) lezárt, már nem értékesített tarifacsomagú előfizetői jogviszonya kapcsán kíván kedvezményt igénybe venni, úgy tarifacsomagját a Díjszabásban foglalt, értékesítés alattiként megjelölt – hűségidő alatti tarifacsomag-váltás esetén az EESZ-ben irányadó rendelkezéseknek megfelelő – tarifacsomagra kell átváltania. Az érintett rész: ÁSZF Törzsszöveg 7.1.1.1.
-
senior tag
válasz Viktor0610 #34115 üzenetére
Köszönöm!
Bár eddig nem igazán fogyasztottam el a 2 gigát, most ebben a hóban beleharaptam kicsit.. gondoltam jó tudni, mi várható...Ugyanakkor pont most gondolkodtam el, hogy asszonynak is kellene nézni valami alap kis csomagot.. talán elkezd ismerkedni az okostelóval, és akkor jó lenne, ha már nem csak játszani tudna rajta, hanem pl. mailokat átnézni útközben, menetrendre ránézni.. (futár), stb..
Meg kell nézni nagyon, hogy mit is kérjek neki...
-
Sayuar
senior tag
válasz Viktor0610 #34115 üzenetére
Senki nem köcsögtelenorozott. Vetkőzd már le a gúnyos hangvételt és az üldözési mániád!
Itt egy egyszerű önvédelmi mechanizmusról van szó: a sok, előfizetőre negatívan kiható módosítások után már elfogyott a szolgáltató szavának a hitelessége, ennyi.
És igen ott van a 2015.07.21-i ászf módosításban, hogy kedvezmény nem jár lezárt tarifákra.[ Szerkesztve ]
-
karl_fischer
aktív tag
válasz Viktor0610 #34098 üzenetére
Inkább vennék új kábelt...
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #34078 üzenetére
Tehát akkor árban ott leszek ilyen 5600-6000 forint környékén? Mert a MyTariff tervezővel fel húztam 3.2GB-ra a netet és valami ilyesmi összeget irt. Direkt le mentettem a képet meg minden meg el lett mondva hogy így akarom. Na mindegy remélem majd sikerül. Meg azt is hogy nem kerül ez többe
Köszönöm a gyors választ amúgy. -
dptrsk
addikt
válasz Viktor0610 #34078 üzenetére
Tehát a pult mögött elrontották neki.
-
St3ven
addikt
válasz Viktor0610 #34066 üzenetére
Annyi baj legyen.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
St3ven
addikt
válasz Viktor0610 #34064 üzenetére
Köszönöm, ez így már jól áttekinthető.
Viszont akkor azt nem tudom, a mostani 80MB mellett hová lett az előző feltöltésem bónusz adatmennyisége. Vagy az tarifaváltáskor elveszik? Előtte Praktikum+Net Mini Expressz volt.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
St3ven
addikt
válasz Viktor0610 #34060 üzenetére
Akkor a 300MB lejár hónap végén, értem.
A 80MB viszont már több feltöltés összesített eredménye? Vagy mennyi jár egy feltöltésnél (a Királyságon kívül)?
-
Sayuar
senior tag
válasz Viktor0610 #34057 üzenetére
régen tudom hogy nem lehetett hozzá rendelni, mert akkor még "djuice" logó alatt futott a "kártyás 29", és a vezetékes hívót csak telenoros tarifákhoz lehetett rendelni.
Talán a 1220-on pontos tájékoztatást adnak...[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
válasz Viktor0610 #34057 üzenetére
köszi. azt én is láttam az ÁSZF-ben, ezért kérdeztem. közben a my.telenor.hu-n is megnéztem és ott sem mutatja az aktiválható szolgáltatások között.
-
tatabike
őstag
válasz Viktor0610 #34033 üzenetére
Szerintem meg teljesen érthető, mert például nekem is fél évig be akartátok magyarázni, hogy én vagyok a balfék, mire kiderült, hogy nem. Szóval ne lepődj meg, ha az ilyesmire beindul a lavina...
Viszont, múlt héten felhívtam az ügyfélszolgálatot, megkérdeztem, élesedik-e a tarifaváltásom számlazáráskor, és mikor a hivatalos része lezárult a dolognak, még egy kicsit beszélgettem az ügyintézővel, megkérdeztem hogya van, bírják-e a hajtást, és kitartásra buzdítottam Őket. Ja, és nekem nem ingyen van ez. mivel 70-es vagyok, csak a netem 20-as. Szóval minden a helyén van kezelve....
[ Szerkesztve ]
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
tomp
félisten
válasz Viktor0610 #34033 üzenetére
Igen szerencséd. Nekem csak 2x dőlt össze. Itt is írták.
Ez nem egyedi hiba.
Gondolom a hó végi leálláskor megsérült az adatbázisban a telefonszám bizonyos tartománya.
Tudjuk, hogy te csak azért véded a céget mert a munkaköri leírásodban le van írva. -
lufi7
aktív tag
válasz Viktor0610 #34024 üzenetére
Megcsináltam. Így sem jó.
Nálatok lesz valami."Csak szóljatok mindig 5 perccel a gól előtt"
-
tomp
félisten
Nem egyedi hiba! Az online adatbázisa szerintem megfeküdt a nagy terhelésben. Nekem is előjött 2x. Újra meg kellett adni a számomat aztán az sms kódot, hogy újra tudjam használni.
Ez az egyedi hiba van, a rendszerrel nincs semmi gond igen ismerős nekem...
[ Szerkesztve ]
-
Sayuar
senior tag
-
tatabike
őstag
Tipikus... Mindenhol lehet a hiba, csak épp a hálózatban nem, ugye?
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #34020 üzenetére
Köszi!
Ez nagyon cool! Juni végén töltöttem 3 rugót, amire kaptam 150MB -ot. Rögtön rendeltem egy Mymenüs perc/sms/net -ben 375MB -ot, 450Ft -ért. Ettől 3000Ft alá ment a kredit, így nem tudták aktiválni a Deezer -t. Még él az ajánlat, úgyhogy ma megint rendelek 375MB -ot. Így, hó közepéig 900 Forintba került 900MB. Ha akkor engedem aktiválni a Deezer -t, akkor már csak 1500Ft -ot fognak levenni és a hátralevő két hétre lesz 2GB -om. Tehát, 2400Ft -ért kaptam 2,9GB -ot.
I love this game! -
RpPRO
őstag
válasz Viktor0610 #33971 üzenetére
Az előfizetősnek elég egyszer nyilatkoznia? A kártyás meddig tud nyilatkozni? Miért csak a köv. feltöltésig érvényes a nyilatkozata?
Valami djuice csomagom van, amit már visszavontak x éve.
Helló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.
-
St3ven
addikt
válasz Viktor0610 #33965 üzenetére
& tomp:
Kiveszem a pipát, elmentem, majd újra Módosítom gomb, és még mindig ott a pipa az SMS mellett.
Ebből tényleg ügyintézés lesz, de köszönöm a tippeket.
-
St3ven
addikt
válasz Viktor0610 #33961 üzenetére
Most, hogy mondod... a Hívásértesítő sem érkezik meg, pedig aktív. De az SMS szolgáltatást nem merem kikapcsolni, mert van egy ilyen beállítva (gondolom ez miatt kapom régi áron):
SMS kedvezmény
Aktiválás: 2015.06.30
Lejárat:0 Ft
Egyébként nem is találni az SMS-t a szolgáltatások között MyTelenoron.
-
tomp
félisten
válasz Viktor0610 #33955 üzenetére
2007-8-as években a vodánál eltűnt csak úgy majdnem 3ezer Ft-om feltöltés után. Nem volt nyoma, hogy hova tűnt. Akkor kézzel vissza tudták írni. A 2 sms értesítés közötti különbözetet hozzáadták kézzel. Na most 2015-ben a telenor ilyet nem tud? Az az ő hibájuk. Oldják meg.
Mivel ez szolgáltatás hiba így 72órán belül javítani kell! Ha nem akkor 72óra elteltével kötbér indul. Ez teljes szolgáltatás kiesés így a havidíjból számított napidíj nyolcszorosa lesz a kötbér összege naponta.
-
dptrsk
addikt
A kérdés az miért így működik?
Miért nincs egy jogosult kollega(nem mindenki, hanem csak akinek a felelősségi szintje elég nagy), aki esetleg előre feltölti az x ft-ot, amit a szolgáltatás aktiválásával le is von.Ebben az esetben nekem nem KELL nélkülöznöm az összeget a Telenor hibájából.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nekem az ilyen "rendszer" hivatkozásoktól tud elborulni az agyam. Nem a konkrét esetre vonatkozóan, hanem úgy, általában. Úgy tekintenek rá, azt súlykolják az emberekbe, hogy az valami felsőbbrendű hatalom által létrehozott, megmásíthatatlan misztifikum. A rendszert emberek alkották és emberek változtathatnak rajta. Ráadásul, nem is valami kiválasztott, felsőbbrendű faj, hanem többnyire Kovács 13 Béla segédprogramozó. Jelen esetben sztem a lényeg az, hogy jó, vagy rossz. Ha 11. éve rossz, az nem mentség, hanem szégyen. Mi lesz, ha nem változik? Idők végezetéig egy rossz rendszert kell használni ahelyett, hogy Kovács 13 Béla megjavítaná? Sztem ez nagyon nem real felfogás.
[ Szerkesztve ]
-
St3ven
addikt
válasz Viktor0610 #33948 üzenetére
Reméltem, hogy meg tudom oldani magam is a Telenor Online-on, de majd ha lemegy az őrület az ügyfélszolgálatokon, teszek ott is egy próbát.
-
darvinya
titán
válasz Viktor0610 #33948 üzenetére
Ühüm…akkor te fogod kifizetni azt a díjat, mert én előre nem fizetek semmit, amiről nem én tehetek.
Kicsit olyan lenne mint, amikor összetörik az autódat, és te fizetetsz károkozónak, hogy javítsa meg saját autóját.
Pluszba fizeted a tied javítását.
Majd valamikor a károkozó kifizet mindent, azaz jóváír.Nem érzed kicsit furának?
Humanoid: Kifejezetten emberszerű, emberi alakú robot.
Ismered az üsz-t, aki vonal túlsó végén van? -Én nem, és legtöbbször ismételt sablon hangzik el.-
Vagy te vagy a vonal végén?[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
tomp
félisten
válasz Viktor0610 #33944 üzenetére
Az első mondatod hasonlít a telenor kezdő mondatához:
Köszönjük, hogy levelével hozzánk fordult, ezzel lehetőséget adva a részletes tájékoztatásra.
Azaz már te is alkalmazod a sablon szöveget.Az volna a megoldás amit a többiek is mondtak. Miután elismerték a hibát ők maguk aktiválják a netet és a jóváírást is elvégzik. Pár éve amikor lejárt az LTE teszt időszak hiába volt aktív a 30GB+4G-m tőlem is megvonta a rendszer az LTE-t. Miután az Astoria üzletben maga az ügyintéző hívta fel a technikusokat, hogy "mit csinált a rendszer, itt az ügyfél aki fizet érte és nem kapja meg" Ez után pár perc elteltével hívott is egy illető aki sűrű elnézéseket kérve aktivált 500MB+2GB-ot mert csak úgy tudják kijavítani a hibát ha a 30GB+4G-t törlik. Mondta is, hogy ha elfogy a keret akkor azonnal hívjam őket mondjam el a hibajegy számát aztán azonnal aktiválnak újra adatkereteket. Dedikált ügyintézőt kaptam. Az hívott mindig aki először aktivált nekem adatot. Folyamatosan informált, hogy hol tart a dolog. Még azért is elnézést kért mert egyszer betegség miatt nem tudott hívni mert nem dolgozott.
Na ez volt az utolsó pozitív tapasztalatom a telenortól. Azóta mélyrepülésben vannak. "Oldja meg az ügyfél" munkát végeznek. -
Bibby
addikt
És mi lenne, ha ilyen esetben a szolgáltató kölcsönözné az összeget a vevőnek amíg kiderül?
Miért olyan természetes, hogy mindig én fizessek előre, és ők írnak jóvá utólag?Ελευθερια η θανατος
-
dptrsk
addikt
Szerintem pedig az lenne a megoldás, ha az ügyfélszolgálat értene a munkájához.
Nem tudom megérteni, miért az a normális, hogy majd utólag jóváírjuk?
NEM, ingyen beaktiválja egy felsőbb vezető, akinek van felelőssége és joga ilyenekhez, és kész.Hibás számla esetén is az lenne a normális, hogy nem ezt ne fizesse be, hanem kivizsgáljuk és 3-7 nap múlva küldünk egy korrigált számlát...
A bevásárlásnál se 30 nap múlva adják vissza a különbözetet, hanem azonnal(sőt van olyan, ahol a dupláját adják vissza tévedés esetén...)Az el nem fogadás is, ha megjelenik az online felületen, akkor (sem)miből állna egy megrendelhető szolgáltatássá alakítani mindenki számára, s akkor 1220 is működött volna és nem lenne akkora sor az üzletekben.
-
darvinya
titán
Van pár baj vele.
1. Ezzel elismerném, hogy én vagyok a hibás.
2. 14-én van a fordulónapom.
3. 14-én új net csomag kezdődne.Tehát 2.5x fizetnék(lenne egy félhavi ciklus), és az én hibámra nem kapnék kártérítés.
Miért kártérítés?
Mert net kell munkámhoz.
Lekapcsolás miatt megfosztottak bevételemtől, ezt térítsék meg minden megkezdett napidíjjal.
Azt, hogy elmentem külön net-et venni és ezt fel sem számoltam.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
apaszka
veterán
válasz Viktor0610 #199 üzenetére
"Hívd fel a 1220-at. Ott megmondják a kódot, ill. ha v.mit módosítani akarsz, azt is megteheted ott."
Csak nem veszik fel,és elérhetetlenek!
Még jó,hogy én nagyon időben elintéztem mindent!
-
Rambovits
senior tag
válasz Viktor0610 #33766 üzenetére
Ezek szerint, ha itt írok nekik, hogy nem fogadom el a díjemelést, akkor az valid? Esetleg nyomtassak valami papírt, amit aláírok kézzel, és szkenneljem be nekik?
A hardver az, amivel ha elég sokáig játszol eltörik. A szoftver az, amivel ha elég sokáig játszol működni kezd.
-
Bibby
addikt
És ezt el is fogadják? Vagy majd utólag belekötnek hogy nem voltam egyértelmű, meg nem raktam ki egy vesszőt és nem tudják elfogadni?
Ελευθερια η θανατος
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Viktor0610 #33769 üzenetére
Úgy bírom amikor valaki azt hiszi hogy mekkora űberkirály a szolgáltató mert tizenhuszonezres előfizetéssel kártyafuggetlen árban adja részletre a készüléket...
Érdekesmód kulfoldon valóban olcsón tudnak adni valóban alacsony percdijakkal valóban korrekt készülékeket. És nem veszteségesek. Itthon meg aranyárban megy a mobilnet, a percdíjak az egekben...
[ Szerkesztve ]
-
Sayuar
senior tag
válasz Viktor0610 #33769 üzenetére
Viktor-Viktor:
1. azért kapsz olcsóbban telefont a szolgáltatótól, mert cserébe igénybe veszed 2 évre a drága szolgáltatásokat (VoIP-hoz viszonyítva). Ergo leválasztani nem lehet az olcsó telefont a hűségidős számlákról.
Ha mégis leválasztod, akkor a prepaid tarifával kell összehasonlítani az általam felvázolt VoIP-os megoldást, de megsúgom : annak még csúnyább lesz a vége2. jó lenne ha a cinikus/gúnyolódó hangnemről leszoknál
3. jó az autós példád: ha tanultál volna logisztikát tudnád, hogy egy fuvarozó cég beleszámolja az összes költségét a kilométerdíjba mint pl: a gépjármű lízinget (esetünkben telefon) és az üzemanyagot (esetünkben percdíj, net) is.
próbálj kevesebb öngólt rúgni, mert így túl könnyű dolgom van.
[ Szerkesztve ]
-
n@p@lm
őstag
okéj!
kíváncsi leszek milyen válasszal jössz (ne keress iróniát, tényleg kíváncsi vagyok).szerk.
és még a régi pannonos számom is eszembe jutott, 365987, aztán bevezettek egy "9"-est mert bővült a számmező.
nem tudom kiadhatták-e azóta, mondjuk fel lehetne hívni de nem érdekes (akkor még nem volt számhordozás).[ Szerkesztve ]
-
n@p@lm
őstag
válasz Viktor0610 #33757 üzenetére
hajjaj, tényleg nem emlékszel ilyen időszakra?
akkor még bizony pannon volt, és helyi tarifával lehetett hívni (pannon hálózatból) az ügyfélszolgálatot.
alighanem akkor váltottam szolgáltatót, mert ez volt a "korona".
előzményként amin még jobban kiakadtam hogy annak idején úgy hirdették magukat hogy nálunk csak annyit fizetsz amennyit beszélt mert másodperc alapon számlázunk, aztán szépen lassan kivezették a másodperc alapú számlázást.... -
dptrsk
addikt
válasz Viktor0610 #33757 üzenetére
Tegnapelőtt több TV leadta...
Gondolom az hozta meg a kedvet[ Szerkesztve ]
-
Prien
addikt
válasz Viktor0610 #33752 üzenetére
Ebben is lehet valami, azonban aki nem szeretne számlás lenni sehogyan sem, az meg azt csinálja, amit én tegnap, egy családtagomnak vettem a Tescoban egy Net&Roll feltöltőset... 500MB/1000 Ft, ennyi.
De ennek vannak olyan kihatásai is, hogy pl.eszköz vásárlásnál is már nem jött szóba Telenoros gép, mert ahhoz nincs normális feltöltős net. Így aztán az eszközért fizetett pénz is a konkurenciához került.
Persze oké, hogy csepp a tengerben és nem annyira számít a nagy fazékban ez.
Egy "baj" van csupán,hogy mifelénk stabilabbnak érződik a Telenor net, ergo jobb lett volna. De 142 MB/ 1000 Ft.
Cinizmus ON: szerencsére itt nincs kartell. Cinizmus OFF.A kevés is több a semminél.
-
dptrsk
addikt
válasz Viktor0610 #33696 üzenetére
Remélhetőleg ti az üzletben számítottatok a megemelkedett forgalomra, és az összes pultnál esetleg még 1-2 rögtönzött standdal vártátok az ügyfeleket, mert ez tudható volt előre, hogy ha ilyen NMHH döntés lesz, akkor roham lesz.
Telefonon is illene 200%os kapacitással beállítani és fizetni a munkaerőt, mert ezt a Telenor csinálta meg magának az áremeléssel... -
KamuMazsola
őstag
válasz Viktor0610 #33752 üzenetére
Nincs szükségem csak pár perc kimenő hívásra, sms-t egyáltalán nem írok, viszont havi 500 MB netet elhasználok, néha többet is. Milyen havi előfizetés felé akarnak tereni?Hasonló csomag nincs.
Üdv.: KamuMazsola
-
Onlány
tag
válasz Viktor0610 #33736 üzenetére
Ok! Köszi. Lehet teszek egy próbát. Azt tudom, hogy a következő feltöltés után elveszik ez a kedvezmény de egy próbát megér.
Te vagy a világon a legszebb a faluból :)
-
Szakiii
addikt
válasz Viktor0610 #33733 üzenetére
Bocsi, nem olvastam vissza csak ennyire voltam kíváncsi, köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Asztalra is jöhet a Windows és az ARM duója
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xbox Series X|S
- Modding és elektronikai kérdések
- Digitális Állampolgárság Program
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ukrajnai háború
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest