- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Letiltás - hogy is van ez?
- Mobil flották
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
vence
aktív tag
válasz
SztiviVander #107340 üzenetére
Csak ezeket a dolgokat az üsz-eseknek kapásból kellene tudniuk ...
Nem nekünk találgatni itt!De nagyjából sejtem, h hogy kerülnek oda a pék.
Egyébként egy díjcsomagot se tudnak normálisan elnevezni, vagy egy dátumot beírni, minden nap csak ilyen dolgok jönnek elő.
-
Varszegig
veterán
válasz
SztiviVander #107338 üzenetére
Nem kell adat. Csak gsm
-
Landsmann
addikt
válasz
SztiviVander #107269 üzenetére
És mindemellett szerintem itt is bevezetik majd hogy az 5G-re csak bizonyos előfizetéseket engednek fel. Csak itt ugye van NSA és SA hálózat is, ahol az NSA is elég jól használható. Kérdés, ha tényleg meglépik, a kettő között tesznek-e különbséget, vagy egyben kezelik. De ez már fantazmagória.
-
Dave1984
őstag
válasz
SztiviVander #107142 üzenetére
Nekem Otthonetem van szeptember óta,de 5G SA n nem működik,csak ha NSA ra állítom a routert
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
SztiviVander #107142 üzenetére
Igen elvileg idén, nem vennék rá mérget, hogy olyan sok otthon net ügyfél van, sanszos hogy az egyéb csomagok esetén sokszorosan több az 5g ügyfél, hiszen a yettel tulajdonképpen bárkit felenged 5g-re.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
SztiviVander #107140 üzenetére
Ha itt jól olvasom, akkor az otthon net ügyfelek számára is elvileg első negyedév vége a amit válalnak.
Szerintem a többi csomag csak azután kezdi el megkapni, kérdés hogy mindegyik megfogja-e. -
4Grider
félisten
válasz
SztiviVander #107047 üzenetére
Simán elképzelhető, hogy azzal sem érsz el semmit, mert mondjuk nincs közvetlen rálátásod vele a bázisállomásra.
-
szkaroly
senior tag
válasz
SztiviVander #106999 üzenetére
És az mihez viszonyítson, aki otthon eszik, nem iszik és dohányzik, sőt még kávét se fogyaszt?
-
Landsmann
addikt
válasz
SztiviVander #106998 üzenetére
Számlán nem volt eddig, az előbb megnéztem mindet. Valamin értesítettek, nekem sz SMS rémlik, de visszanéztem mindet, nem találtam meg. Érdfekes, olyan SMS-eket sem találtam meg, ahol az ASZF változásról értesítenek.Szerintem azok között kellene lennie. De hova tűnt, ha én egy sms-t sem törlök sosem?
-
SztiviVander
addikt
válasz
SztiviVander #106998 üzenetére
Na de hagyjuk már ezt az emelést, mert annyira értelmetlen ilyen 1-2e Ft-okon rugózni. Akinek havonta 1x ennyi plusz kiadás gondot jelent annak biztos hogy egy mobil előfizetésnél sokkal nagyobb gondja is kell legyen. Két pizza vagy két BK/meki menü többe kerül (azok 3 havonta emelkedtek 15%-ot) mint egy közepes/átlagos mobil előfizetés, akkor meg miről beszélünk?
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
SztiviVander #106995 üzenetére
Nekem 5. a fordulónap. Az enyémen március 5. és április 3. is szerepel. Mert akkor még volt egy OtthonNetem is.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
SztiviVander #106992 üzenetére
Szerintem nézd meg jobban a számlát, nálam már rajta volt a tájékoztatás.
-
Zsadi
őstag
válasz
SztiviVander #106990 üzenetére
Most hogy olvastam a topikot, leszedtem közben az appokat mindkét eszközről , de ugyanúgy a 2.17 települ. Még a visszaállítást megnézem, hátha.
(Van pár elfekvő Amlogic S905X3 box, régebbi Androiddal, hétvégén kipróbálom azokon is.)
Köszi a választ! -
Landsmann
addikt
válasz
SztiviVander #106981 üzenetére
Biztos? Én más ügyből kifolyólag beszéltem a 1220-al, Flotta Flexi Plus tarifán március 5-től lesz az inflációkövető díjemelés.
-
válasz
SztiviVander #106984 üzenetére
Mikor kezdődött a teszt, nem kértem, később meg már nem kaptam.
(Pedig később kipróbáltam volna.)
-
Zsadi
őstag
válasz
SztiviVander #106980 üzenetére
Philips Android TV-re melyik app lenne jó?
2.17.2 települ store-ból, de rendre vannak működésbeli befagyások, pl nem lehet a műsorújságra visszamenni a felső menübe, kilépni sem lehet, csak kényszerített leállítással. NVidia Shielden ugyanez, egyedül mobilon működik jól. -
válasz
SztiviVander #106980 üzenetére
Oh, ezt a különbséget nem tudtam.
-
válasz
SztiviVander #106749 üzenetére
Pár hete voltam egy meetingen, ahol érintettük a Yettel TV-t is.
Ott azt hallottam, hogy akik használják, nagy százalékban elégedettek. Gondolom, az elégedetlenek vagy visszaadták, vagy itt panaszkodnak. -
4Grider
félisten
válasz
SztiviVander #106586 üzenetére
A bridge hiánya főleg akkor zavaró, ha saját eszközt, vpn kiszolgálót akar távolról elérni, vagy vpn-el összekötni két távoli lan-t.
-
válasz
SztiviVander #106496 üzenetére
+1
-
donjohnson
addikt
válasz
SztiviVander #106342 üzenetére
android 13-on is lett megoldás root nélkül egy bizonyos dátumig:
[Workaround] Samsung Band Selection - New Method Making use of System Shell Exploit
Updated Command OCT 2023
bár ezeket nem próbáltam.
amúgy ha régi samsung-ja van, ami már nem frissül, akkor működhet. -
trec12
addikt
válasz
SztiviVander #106226 üzenetére
És a te vagy bárki emlékei igazolják a mostani történéseket? Ugyan....Mit old meg?
-
Oliverda
félisten
válasz
SztiviVander #106222 üzenetére
Az unalmas politizálással légyszi menjetek át az ezzel foglalkozó topikba!
-
vence
aktív tag
válasz
SztiviVander #106144 üzenetére
Rossz gondolat volt! :-D
És melyik az ajánlott router, ha a vétel (mobil rész)
a fontosabb
és felénk nincs 5G!Emlékszem, h volt itt vita ZTE < > TPLink témában.
----------------
A próbaidő után eldönthetem, h csak a netet kérem és a
TV-csomagot nem?
Kipróbálni szeretném, de nem nagyon tévézek. -
kerobi
senior tag
válasz
SztiviVander #106125 üzenetére
Nincs ilyen menupont
-
juve600
nagyúr
válasz
SztiviVander #106125 üzenetére
+1
-
lipido
senior tag
válasz
SztiviVander #105880 üzenetére
En vmi olyasmit olvastam yettel doksiban, ha vmi eri a routert, akkor a zte “ara” 90, a tplink 60. Ezzel szamolnak. Vagyis ha fel ev mulva elcseszed a routert, akkor ez a kiindulo le, es a hasznalattal csokkent erteket szamoljak fel. Mar nem tudom hol, de valszeg yettel oldalon olvastam
-
csaszi75
senior tag
válasz
SztiviVander #105869 üzenetére
Nem AX-re gondolsz? A TP-Link cucc tud AX-et.. vagyis Wifi6-ot..
-
grobi007
tag
válasz
SztiviVander #105859 üzenetére
Ezt az utolsót wifin PC-vel, mivel kint volt a teraszon a router, csak ott volt 5G. De előtte 4G-n mértem vezetéken is, ott is hasonló eredmények jöttek.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
SztiviVander #105845 üzenetére
Pesten van vezetékes konkurrencia, Balatonon nem annyira.
-
pjen
félisten
válasz
SztiviVander #105395 üzenetére
Köszi Neked is. Letörőltem.
-
pjen
félisten
válasz
SztiviVander #104790 üzenetére
Hogyne kevernénk bele, hiszen otthon net+Tv ről beszélünk. Csak olvass vissza.
-
pjen
félisten
válasz
SztiviVander #104779 üzenetére
Almat almával nem lehet.A yettelnek nincs vezetékes resze. A vodanak T nek pedig teljes ertékű netes tv je nincs. Szerintem a yettel a többiek drótos szolgáltatásával akar versenyezni. Az árakat is ahhoz meri.
-
donjohnson
addikt
válasz
SztiviVander #104776 üzenetére
a konkurencia alapján találták ki. ha van egy helyen digi olcsóbban akkor nem fogják ugyanannyiért adni mint a digi az 1 gbit/s-es optikát, mert úgy senki nem venné. alá kell lőniük az árnak bizonyos helyeken.
meg az is lehet, hogy bedugult cellán laksz ahol nem akarják elpazarolni a mobilnetet olcsó pénzért. -
pjen
félisten
válasz
SztiviVander #104776 üzenetére
Mindíg is ez volt. Csak a DIGI nél voltak egységes árak, ahogy én tudom. De lehet ott sem.
-
pjen
félisten
válasz
SztiviVander #104767 üzenetére
A voda.és a.T ára is változik címtől függően.
-
MadMancs
veterán
válasz
SztiviVander #104767 üzenetére
Pedig aszerint változik. Írj be random címeket és meglátod.
Nálunk 2000Ft al drágább mint 2 utcával arrébb (családi házas övezet, csak Voda szolgáltat, míg nálunk digi is).
-
bucihost
senior tag
válasz
SztiviVander #104671 üzenetére
Flottában ~5000 Ft a korlátlan net. TV is van már. ~2400 ért. Egyes flottákban olcsóbbak az eszközök, mint lakosságiban. (4G router is fele annyiért van)
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
SztiviVander #104585 üzenetére
Ez így nem igaz. A hangalapú előfizum megy net és online apn-el is, és vagyunk ezzel páran így a topicban. 😉
-
yanna
addikt
válasz
SztiviVander #104585 üzenetére
Pontosabban az adatkártya megosztójára gondoltam, hogy nem-e a főkártya Ip címéhez kapcsolódik valahogy. (Bocsánat a szakmaitlanságért.)
-
4Grider
félisten
válasz
SztiviVander #104565 üzenetére
Nyilván ha egy bázisállomáshoz jobb esetben optikán felmegy 5-10 Gbps, nem lehet abban gondolkodni, hogy a környéken mindenkinek lesz 1 Gbps-os nete, mert ez csak attól függhet, hogy épp hányan és milyen intenzitással használják épp a tornyot.
Amúgy pedig otthoni körülmények között marha kevesen tudnak kihasználni egy 1000 Mbps-os net előfizetést néhány százaléknál jobban. Hiszen az teljesen kihasználva havonta kicsivel több mint 300 TB adatforgalmat jelentene... -
Sword
őstag
válasz
SztiviVander #104565 üzenetére
Bizony... Nekem messze dealbreaker lenne...
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
SztiviVander #103927 üzenetére
Én sem jelenthetem, de mikor az újjal mész ügyintézni, átszokták írni a rendszerükben. A kártyás adategyeztetésnél pedig te magad jelrnted le a változást. Akár minden egyeztetésnél más nevével adataival is csinálhatod, csinálhatja az új tulaj, ha pl közben másnak adtad a simet.
-
válasz
SztiviVander #103929 üzenetére
Ez érdekes.
Akkor a Yettel az egyedüli szolgáltató, amelyik ellenőrzi a személyi igazolvány érvényességét?Ja most olvasom újra, amit írtál.
Igen, az adategyeztetés egyben a megváltozott dokumentum bejelentése is. -
válasz
SztiviVander #103927 üzenetére
Pedig de, az igazolvány száma is személyes adat.
Illetve ezek szerint nincs feltöltőkártyás számod.
Azt az éves adategyeztetés alkalmával mindig az érvényes okmányoddal szükséges egyeztetni. -
nimmrody
tag
válasz
SztiviVander #103858 üzenetére
Kiprobalom koszi.
-
polonic
félisten
válasz
SztiviVander #103846 üzenetére
IMSI vagy MSISDN alapján. És figyelik, hogy a megadott cellában tartózkodik-e az előfizető.
-
4Grider
félisten
válasz
SztiviVander #103846 üzenetére
Természetesen sim kártya azonosítóhoz kötik.
-
4Grider
félisten
válasz
SztiviVander #103843 üzenetére
Részlet az ÁSZF-ből:
"A tarifacsomagok mellé az Előfizető a Yetteltől a szolgáltatás igénybevételéhez router és más eszköz bérlését igényelheti..."
Tehát szó nincs arról, hogy kötelező lenne routert bérelni hozzá. A hangcélú előfizetéshez sem lenne jogszerű, ha köteleznének náluk telefon vásárlására. -
yanna
addikt
válasz
SztiviVander #103784 üzenetére
Fogalmam sincs mi lehet a hivatalos útja és költsége egy ilyen mutatványnak, ez csak tipp volt. Én egyébként baráti, ismerősi körben kezdeném, van műszerész, tv szerelő pl., rajtuk keresztül szerintem el lehetne jutni kompetens emberhez. Gondolom...
-
pjen
félisten
válasz
SztiviVander #103675 üzenetére
Nem tudom, csak ötletetelek. Egyébként vannak alternatív források a dolgok beszerzésére.
-
Dave1984
őstag
válasz
SztiviVander #103655 üzenetére
és mennyi a nem kedvezményes bérleti díj?
-
akaszajanos
tag
válasz
SztiviVander #103419 üzenetére
Vagy pénzügyileg tudatos, ha már egy drága portékát vesz. Egy kamatmentes hitel 2 éves periódusra ilyen inflációs környezetben sokkal jobb deal, mint most, egyben megvenni.
Szívesen. Reflexből fikázás helyett.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
SztiviVander #103517 üzenetére
Meglévő előfizetőknek nincs előleg, csak újaknak. Ez pedig szerintem érthető.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
SztiviVander #103512 üzenetére
A küf előfizunál egy sim kártyát kapsz csak. Otthonnethez eszközt is, azért kell az előleg….
-
donjohnson
addikt
válasz
SztiviVander #103512 üzenetére
otthonnet mellé adnak egy zte mc801a-t amit bérelsz, és az ha azt valaki nem viszi vissza, akkor az 132 ezer veszteség nekik (a bolti ára alapján).
a küf meg csak egy sim kártya. azzal nem okozol kárt nekik. -
SztiviVander
addikt
válasz
SztiviVander #103189 üzenetére
Otthonnetes 63e Ft előleg margójára: KÜF korlátlan netes előfizetést mindenféle horror előleg nélkül simán adtak. Egy havi díjat kellett befizetni, de ez vodánál is így volt és ezzel így nincs is semmi gond. Cserébe ez nincs irányítószámhoz kötve, vihetem bármikor bármennyi időre (nem csak 10 napra havonta) bárhova. Nem tudom a 6e (küf) vs 8e (otthonnet 1 év hűséggel) miért éri meg jobban a yettelnek, de ez legyen az ő bajuk
-
zzola
titán
válasz
Úgy látom, van aki még leragadt ezen a szinten. Kit érdekel kinek mi van a kezében...
-
pourri
aktív tag
válasz
Miért, van már 24 havi részletfizetési lehetőség?
-
Landsmann
addikt
válasz
SztiviVander #103251 üzenetére
10-15 percig nem ment a helyi bázisállomás. Szomszéd városéra csatlakozott. Nem volt se 2 se 3G.
-
válasz
SztiviVander #103226 üzenetére
Vagy arra gondolsz hogy 3 hónap most ingyenes és mivel addig amúgy se fizetsz semmit így fél év alatt csak 3 hónap befizetés lesz, az meg kevés mert 6 hó kell hogy jófej megbízható ügyfél legyél, úgy már értem.
Így van. -
Dave1984
őstag
válasz
SztiviVander #103224 üzenetére
Illetve a tv, HBO max csomag olcsóbb Otthonnet mellé.
-
válasz
SztiviVander #103224 üzenetére
Másra gondoltam.
Az OtthonNet csomagokra van havidíj-kedvezmény.
Emiatt nem feltétlen adnak neked fél év múlva előleg nélkül bármit is (másik előfizetés), mert a havidíj-kedvezmény miatt "nem látszik", milyen a fizetési hajlandóság. -
sfdrakex
nagyúr
válasz
SztiviVander #103196 üzenetére
Minden új előfizetőtől kérnek előleget, ez nem ellened szól. Nem feketelista.
-
4Grider
félisten
válasz
SztiviVander #103196 üzenetére
A másik kettő N78-as cellákkal kezdett, majd elég hamar leszoktak róla. Mostanában csak N28-as cellákat kapcsoltak be, amivel sokra nem mész (már ha nem csak az 5G kijelzésre hajtasz). Szóval nagyon nem látszik sehol sem, hogy az elkövetkező néhány hónapban elkezdenék kiszórni azt a nem létező 1000-2000 db aau-t.
-
válasz
SztiviVander #103193 üzenetére
Ilyenkor mindig leírom, hogy anno, 2001-ben a Vodafone-nál simán kaptam előleg nélkül előfizetést, telefonnal, mostanra már tuti, előleget kérnének, mert nagyon sok a visszaélés.
Ez nem feltétlen ellened van, de ezek szerint úgy ítélték meg, nálad szükséges lehet ez a plusz előleg. -
donjohnson
addikt
válasz
130 ezer egy zte mc801a, amit az otthonnethez adnak: [link]
abból 60 ezer nem is sok, ha mégis meggondolnád magad. -
válasz
Az ÁSzF szerint nem kötelesek veled szerződni, plusz előleget is jogosult lehet kérni.
Telóvásárlás esetén valószínűleg még több lenne az összeg (drágább készülék esetén). -
MadMancs
veterán
válasz
SztiviVander #103156 üzenetére
Nekem is ezt dobták vissza. Írtam mail, az volt a válasz kb hogy "csak", és menjek üzletbe ha továbbra is meg szeretném rendelni.
-
válasz
de attol tartok az idok folyaman csak a nev valtozott, minden mas maradt pannon gsm
Nem tudom, itt mire gondolsz. Ha a visszaélés-megelőzés csoportot írta a mail, akkor valószínűleg valami tartozás miatt, vagy valamelyik adatoddal, esetleg a címeddel van gond. -
szabonagyur
félisten
válasz
SztiviVander #103162 üzenetére
Sosem volt meg gondom vele, de orulok, hogy ezt is jobban tudod
-
szabonagyur
félisten
válasz
SztiviVander #103160 üzenetére
Igen 2023 van, tudsz online idopontot foglalni uzletbe
-
donjohnson
addikt
válasz
majd megválaszolják akkor.
de miért nem üzletben vetted az otthonnet-et?
ha messze van tőled egy üzlet, több tíz km, akkor persze megértem, de bp-en én tuti nem rendelgetnék. -
donjohnson
addikt
válasz
SztiviVander #103133 üzenetére
nem tudom, de az 5g-s tp-link wifi-jére nem panaszkodott eddig senki, ahogy itt olvastam. nekem is voltak tp-link router-eim és nem volt bajom a wifi-jükkel.
-
donjohnson
addikt
válasz
SztiviVander #103129 üzenetére
forrás: [link]
először egyik nyíl aztán a másik. -
donjohnson
addikt
válasz
SztiviVander #102976 üzenetére
igazad van, benéztem, 30 napos a leghosszabb ideig felhasználható.
-
tomp
félisten
válasz
SztiviVander #102957 üzenetére
Pixelen sikerült már működésre bírni a voda VoWiFi-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen program, ami...?
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Titan Quest II
- iPhone topik
- Szemüveges topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- PlayStation 1 / 2
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- XBox Series X 1TB Diablo IV Standard Edition +Garancia
- GAMER PC i7-6700K GTX 1660 SUPER 24GB DDR4 NVME SSD + HDD
- Eladó Gaming PC! 1080 és 1440p játékra
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I7-6700K / 32GB DDR4 / RX 570 8GB / SSD + HDD
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I7-6700 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256GB SSD + 1500GB HDD
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest