- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsa82
tag
válasz
ftamas0201 #44210 üzenetére
Nézd, én egy D7200-zal videózok, fantasztikus Full HD jön ki belőle, de az AF-t el kell felejteni az összes Nikon DSLR-nél. (Arra ott vannak a Sonyk, és a DPAF Canon gépek, Lumixoknál is elég gyenge.) Viszont a felsorolt témák alapján az AF nem is annyira téma, hisz MF-szal könnyen belőhető dolgokat írtál, kapkodásra sincs szükség. A D7100 is hasonló minőséget ad. Videóra az 5000-s szériát jobban szokták ajánlani a kihajtható kijelző miatt (de az említett témáknál ez is mindegy).
-
r.levente75
addikt
válasz
ftamas0201 #41854 üzenetére
Tapasztalatom szerint gyenge fényviszonyokban nem valami acélos a videó. D7200. Viszont ezt leszámítva af-p optikákkal remek felvételeket lehet készíteni.
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
ftamas0201 #41847 üzenetére
Amíg a végeredményen nem látszik, hagyd a fenébe. Hogy magában a keresőben van vagy a tükrön, azt úgy tudod eldönteni hogy szűk rekesszel lősz tesztképet (lehetőleg homogén, világos témát). Azon előjönnek a tükrön lévő szmötyik. Tükörről-szenzorról jobb esetben körtepumpával lefújható a por, rosszabb esetben szenzortisztítás.
-
Zotya21
senior tag
válasz
ftamas0201 #41847 üzenetére
nekem is van a d5500 on de sztem nem a tükrön (legalább is nekem) hanem felette ahova a tükör felküldi a képet a prizma alján
biztos le lehet porolni otthon de még én is lusta voltam rá
-
Santiagain
őstag
válasz
ftamas0201 #38254 üzenetére
EZ egy akváriumos kép (igaz kicsit nagyobb) D7000-el vaku nélkül.
-
szecsgeri
tag
válasz
ftamas0201 #38237 üzenetére
Én mindenképp D7000-et ajánlok! Nekem is az van, meg vagyok vele elégedve. Akvárium fotózáshoz nem árt valami világos helyszín vagy rendszervaku, esetleg gépről leválasztva.
Ki kell tapasztalni, hogy hogyan tudod jól fotózni, én még soha nem próbáltam. (nagyon rég volt akváriumunk)
-
marcitp
őstag
válasz
ftamas0201 #38226 üzenetére
Inkább a D7000, mint a 300.
-
szecsgeri
tag
válasz
ftamas0201 #38226 üzenetére
D7000? Ilyen árban mozognak, igaz obi nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest