- One mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peethy
őstag
válasz
r3dsnake #7389 üzenetére
Nem kell neked mozgatni a gépet, tudniillik a föld forog anélkül is
Mivel a csillagok mindig egy kicsit arrébb lesznek, ezért egyszerűen bizonyos algoritmust kell alkalmazni, hogy az x darab képet egymásra rétegezze, és mindenhol a világosabb információ jelenjen meg. Tehát egyesével végignézi a pixeleket, és amelyik képnél a legvilágosabb info van az adott fotón, azt jeleníti meg.
Hogy a startrails is ilyen algoritmussal dolgozik-e, vagy van-e benne valamilyen intelligens felismerő, amelyik meg tudja különböztetni a csillagokat a többi pixeltől, azt nem tudom, de ugyanezt photoshopban is meg lehet csinálni, csak hosszabb idő.
(#7383) Kleroo: ATIt használok már jó ideje, szóval hál' Istennek legalább ettől nem kell félnem
Mostanság egyébként elég ritkán használom, nagyon jó dolgokat ki lehet hozni belőle, de eszetlenül időigényes.
-
Larry303
addikt
válasz
r3dsnake #6882 üzenetére
attól függ milyen színterű a monitorod, ill hova készülnek a képek...
ha otthonra, saját felhasználásra és srgb monitorod van akkor egyértelmű...
ha profi nyomdához hordod, illetve olyan munkáid lennének amit adobe színterű monitoron dolgoznál fel, akkor valószínű nem tetted volna fel itt ezt a kérdést -
A Zéé
addikt
válasz
r3dsnake #6693 üzenetére
nem a karcoktól véd, hanem a véletlen odaütésektől.
Illetve hát így közvetve mégiscsak a karcoktól, mert máshogy nem nagyon tudnak karcolódni ezek a lencsék.
Ha fenn van, akkor annyival mélyebben van a frontlencse, így nehezebben vered oda falhoz, szekrény éléhez, asztal sarkához, akármihez. -
Real_Necro
veterán
válasz
r3dsnake #6690 üzenetére
Egy dolog a kinézet, meg másik a praktikusság vagy kényelem.
Párszáz Ft-os UV szűrő helyett egy sörrel jobban jársz, obit meg védd napellenzővel.Nekem is van UV, Kenko meg Hoya is, de leszoktam róluk, teljesen feleslegesek általános fotózásra. (Szerintem)
Utángyártott akksit D90-hez használok, azzal nincsen gond. -
Anubis_9
addikt
válasz
r3dsnake #6675 üzenetére
Nekem ilyen van. BIIN 47 Black Azok a cuccaim vannak benne, amit az adatlapomon vannak. Kivéve az állvány.
-
MC Pite
veterán
válasz
r3dsnake #6631 üzenetére
Olyan mintha kb 26"os 16:9-esen nézném magasságban, illetve a majdnem 2:3 miatt szinte nincs semmi kihasználatlan hely. A korábbi (és a céges) 2311-emhez képest újabb panel van benne, nem jobb, legfőbb előnye a képarány.
Amúgy meg Dell UltraSharp U2412M 70200, U2312HM 53600, azaz 17.000 a difi.
-
MC Pite
veterán
válasz
r3dsnake #6528 üzenetére
Törőékes üveg nélkül M42ezni nem igen lehet (kijelzőről, pfujj).
Lencsével még tovább rontunk a(z olcsó kategóriában amúgy sem túl jó) a képminőségen - van egy pár ami egyéni adapterrel működik lencse nélkül és van végtelen is, manuálos topikot nézd meg.De D90 esetén inkább öreg F bajonettes üvegeket keresnék és letennék az M42ről. Futottam ezzel pár kört én is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest