- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Netfone
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
Aktív témák
-
Donald
tag
válasz
kavarc #18121 üzenetére
Szomorú hirt kell közölnöm, de,,, Szóval, ha valaki nem tud nemet mondani, nem érzi a korlátait, az rosszabb, mintha a kukának fotóz. Bocs, hogy ilyen keményen fogalmazok, de elvileg a "fotós", aki ebből és hasonló dolgokból kéne, hogy megéljen, vette a fáradtságot és tanult, beleölt egy zsák pénzt abba, hogy olyan felszerelése legyen, hogy képes legyen egy ilyen munkát megcsinálni, azt teszitek munkanélkülivé, amikor ilyet csináltok. Sorry, de én is ebből éltem anno... És nem ratyi objektivvel, gyerek géppel próbáltam olyat, amit nagyon nem ildomos... Tényleg bocs és attól is, aki "rádkényszeritette" ezt a munkát. Kiváncsi lennék, ha lenne egy kispolszkid és az lenne a feladatod, hogy vigyél el 6 köbméter sódert Mátészalkáról Zalaegerszegre, azt is bevállalnád-e.
Aktív témák
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Netfone
- Gyúrósok ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nintendo Switch 2
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest