- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Netfone
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
keIdor #15270 üzenetére
Javaslat volt a kérdés (mit lehet érdemes ASUS-on és GB-on kívül), ugyanannyi jogom van hozzá, mint másnak. A marketing meg hazugság lenne, szóval azt kikérem magamnak.
Amúgy én sem szólok be senkinek, miért "marketingeli" a lapját, ha csak említést tesz róla, v. az eredményeiről, mellesleg nem is neked szólt a hsz.
laragirl83: Hát az elég szar, mert a 200-at csak kellene vinnie neki. Más lapban nézted a procidat?
slyie: Hát, pedig lehet.
-
katt777
félisten
válasz
keIdor #15056 üzenetére
Nézd meg a HD3870X2 vs. HD4870 tesztemben, hogy mennyivel többet tudott az X2 annál a 100MHz-nél, amit te elképzelhetőnek tartasz.
Aztán én mondom neked, hogy
Csak gyári léghűtéssel kijön egy ATI VGA-ból +70-90 GPU frontom, RAM-ból meg +150-200...
+1X Ráadásul az nV kártyáktól pusztán léggel 20-25% tuning sem szokatlan, vagy egy kisebb ATI-tól (HD4650-ből +30%-ot hoztam ki).
Mellesleg a léghűtéssel kihozható 4-4.2GHz-cel szemben 4.5 a minimum, amit egy prociból ki lehet hozni vízzel, és már ez is 3x100MHz.Zájec: Hát nálam sehogy nem akar nagyon tuningolódni, és még egy nagyokos sem mondott olyan beállításokat, amellyel komolyabb tuning menne. Neked meg megköszöntem az 1680MHz-et.
Mentek ám azok a tesztek 4GB terhelésen is W7 alatt. AMD óta egyszer sem fordult elő velem, hogy Vista vagy W7 alatt gond lett volna az XP-n stabil tuninggal.
A levegő nem csobog.Legalábbis szobahőmérsékleten.
Shkiz0: Pedig az amúgy nem is zajos...
Vagy úgy érted, hogy a kellemes vakarás helyett 800RPM-en már beletép a fülcimpádba?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
keIdor #15044 üzenetére
Azért egy két kiélezett játékban ha azzal a +10-20%-al van meg az élvezhető 30fps akkor nagyon is sokat tud számítani.
Katt: Hát jah, a programozók nem állnak a helyzet magaslatán ezen a téren (sem). Noha akadt már dolgom olyan új játékkal ami 8-ból 6 magot használt. Szóval alakul ez még ha lassabban is mint szerettük/vártuk volna.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
keIdor #14835 üzenetére
Hála égnek az én Corszaraim mennek normálisan 1600-on cl8-8-8-20 1T-n sőt még némi + tuningot is ki lehet belőlük sajtolni. Persze az 1866MHz az felejtős CL8-ban. De legalább mennek annyin amennyire hitelesítve lettek
Én is gondolkoztam azon hogy OCZ-t vegyek, de így utólag nem bántam meg hogy nem az lett túl sokan szívnak velük -
Zájec
veterán
válasz
keIdor #14839 üzenetére
"mert könnyen inkompatibilitás is lehet..." akkor az én OCZ-m miért mennek? nem sok árkülönbség volt amikor én vettem.. az 1600cl7 , 28k ,az 1866 cl9 31k volt..... nem lehetnek nagy különbségek ha ilyen kicsi az árkülönbség..
az lesz a következö a w7...
(#14845):: nemtudom ,ragasztva van a borda....
de amelyik ram alig botol 1400-n az szerintem tuti hibás, garis....
ha jó akkor mennie kellett volna szó nélkül... -
HSM
félisten
válasz
keIdor #14841 üzenetére
Sajnos valami BIOS galibát valószínüsít a múltkori mutatványa is a gépednek, mikor egy hónap után ledöglött, aztán "egyszercsak" megint meggyógyult....
most mondanám, hogy flash-eld le elölről az egészet,+CMOS reset, meg mindent töröljön, nullázzon, amit lehet, hátha ettől meggyógyul, de nem mondom, mert ha esetleg ez teljesen betesz a lapnak, és soha többé boot, akkor engem fogsz utálni... -
Sárpac
nagyúr
válasz
keIdor #14835 üzenetére
Biost felfrissítetted már? Mármint újra flashelted?
Az elejében nálam is voltak anomáliák mikor a procikat cseréltem, volt úgy, hogy tökig fagyott alapon is amint ráengedtem a primeot, aztán rájöttem a bios dmi adatok a bibisek!
Tőle vettem az ötletet és bevált: [link]Amíg nem írod újra a biost egy resettel megspékelve nagy valszin alapon is ugyan úgy fagyni fog.
-
Zájec
veterán
válasz
keIdor #14833 üzenetére
Qru ramján nem volt mit állitgatni , mivel 1400 felett nem igen akart bootolni
( innentöl kezdve gari téma..... ) nincs mit állitgatni sem , mert nem megy...nemhogy még stabilitás tesztet nézzünk... az enyémet visszaraktuk, azóta is megy mint állat...
az én ramom meg az övébe azért nem ment mert minidig ez a ultraTMP szivatott bennüket, és az egész idö cmos-al meg újrainditásokkal ment el...még te irtál nekem subokat , mit akarsz hallani
?
egyébként tegnap kisz*****-t a gépem, összedölt a xaros pistám,, nem birta dolgokat... de úgy hogy még a bot lemezem se kart menni, ezért kinómba most egy XP-t tákoltam fel...(#14835) Keldor papa :: lehet hogy az IMC-d betegeskedik
az akkor xar ügy, nem gyógyitható betegség...
-
MPowerPH
félisten
válasz
keIdor #14691 üzenetére
Biztató.
Hát, sokat nem várok ettől, ez még nem a végleges, csak átmeneti megoldás. Majd az i7 930 -astól várok igazi megváltást.
De megnyugtattál.Valószínűleg egy leejtés következménye az a sérülés...csak nincs más baja, igazából ma kiderül ha megkapom végre a telefont a lap miatt.
-
Sárpac
nagyúr
válasz
keIdor #14587 üzenetére
Én majdnem 2hónapig vadásztam arra az fpora ami végül is meglett teljesen tök véletlen Giannitól, kis utánanézéssel azért nem kell 10procit venni ahhoz, hogy jót fogjon ki az ember.
Semmi mást nem csináltam mint egy adott fponál megnéztem a szórást és ennél 4ghz 1.2V alatt volt mind ami fent volt a neten kb. 10db ebből szinte biztosan tudtam az enyém sem lesz sokkal rosszabb. Végül is megy 1.1V 3.8GHz atom stabilan de a tesztek 1.088is lefutnak, 1.136V ugyan nem volt stabil 4GHz-en, de 1.152V-on már igen(néha 1.168). -
katt777
félisten
válasz
keIdor #14533 üzenetére
Én csak bemásoltam gyorsan, ami linket a ph adott, ált. inkább a honlapomról linkelek.
Nem azt írtad, hogy ASUS sem tudja?
"A Gigabyte és a legtöbb Asus 210 BCLK-t tud stabilan"
Zájec: W7 alatt nem működik a netem, egy tesztért nem fogok átlépegetni, 2GB RAM-nál többet XP alatt nem tudok terhelni a RAM-ok meg 1600-asak, Számold ki, hogy ha eggyel feljebb állítom bios-ban, akkor mennyin kellett volna menniük.
Egyébiránt az volt a kérdés, hogy bírja-e stabilan a 220 bclk-t, és mint írtam, olyan értékekre állítottam be mindent (kiv. bclk), amelyeknél magasabbon, ill. amely időzítésen soha nem volt stabilitási gond. Ált. egyébként ha CL8-ra állítom a RAM-okat, a feszeket meg normál szintre v. az alá, (QPI/VTT max. 1.41V), ill. persze adott esetben CPU-feszt emelek, akkor a lap már stabil, ha bebootol. QPI/UCLK órajelet tudják kiakasztani.
Itt egy 4GHz teszt, tegnap megkockáztattam a 212+-szal egy rövidet:
Szépen tudja az 1.280V-tal, mint az ASUS is, csak itt 1.30650V-ot kell megadnom hozzá bios-ban, ASUS-nál meg 1.30000-ot kellett. Egyébként tesztképpen, no meg mert egy fél vinyóni flac fájlt kódolok át vm. WMA-ba, 3 napja ezen megy a gépen minden stabilan, használat közben nem mennek a magok 75°C fölé. Linx-et nem merem ráereszteni, mert az még 3-4°C-ot dobna a procin.
-
mpierre
veterán
válasz
keIdor #14351 üzenetére
Ebben lehet, hogy igazad van. Nem vitatom.
Anno - asszem 2004-2005-ben - vettem egy 775-ös deszkát bele egy P4 520-at, tavaly cseréltem le egy használt P4 650-re. Tehát kihagytam core2 duo, meg quad szériát. A régi gépem is alkalmas a tervező programok jelentős részének futtatására. Sajnos a tervező programok - főként ezeket használom - alig kezdenek valamit a több maggal. A P4-es is megküzdött 2 szállal egyszerre. A játékok másodlagos szempontot képviselnek, noha tényleg nem mindegy, hogy közepes alatt, vagy max grafikán játszik az ember.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
keIdor #14345 üzenetére
Azért aki ma i7-et vesz az szerintem nem fog rohanni a boltba ha kijön a Sandy Bridge.
ebben a rendszerben még bőven van erőtartalék. Az SSE5, PCIE 3.0 sem mostanában lesz.
Legalább is ebből a PCIE 3.0 érint minket jobban, de erről is még csak pletykákat lehet hallani. Úgy hogy szerintem még legalább egy-két VGA generáció kifog jönni mire megérkezik.
Az USB3.0 az már más kérdés,ez is csak annak lesz fontos aki gyors külső tárolót akar használni a gépére kötve. De erre meg ott van az eSATA.
A SATA 3.0 az meg totál felesleg, legfeljebb SSD-hez jöhet jól mert azok már nyaldossák a SATA 2.0 határait. De ez normál HDD-hez fölösleges azok még a SATA 1.0-át sem használják ki nem hogy a 2.0-át
Persze lehetnek olyan emberkék akik azt gondolják hogy ezek nekik létfontosak. -
mpierre
veterán
-
katt777
félisten
válasz
keIdor #14345 üzenetére
Nem kompó lapra gondoltam, hanem a DDR3-asra. Elírtam, P5Q3 a helyes kifejezés.
Nem arról volt szó, hogy időt álló, hanem hogy időt állóbb. SATA3-ra, PCI-E3.0-ra semmi szükség HT-t viszont egyre több program fogja majd tudni használni, és főleg az igényesebbek, mivel ez a réteg vette az i9xx procikat is.
P55 meg mire jó végül is?Uazt tudja lényegében, mint a P45, ahogy a Q9 és kvázi egyenértékű az i5-tel. Azt már én is megtanultam egy ideje, hogy egy gyöngébb sorozatú CPU-val, ill. kisebb tudású lappal (nem a fölösleges szolgáltatásokra gondolok, hanem mondjuk a teljes értékű CF/SLI-re) többet veszít az ember, mint amennyit spórol.
AMD tényleg felejtős, abból egyszer nekem bőven elég volt 1 évig szívni mindennel (legfőképpen a szar bios-okkal és a szándékosan megszűntetett driver-támogatással), mint a torkosborz. -
Sárpac
nagyúr
válasz
keIdor #14275 üzenetére
Ezen én is gondolkoztam mi a fenétől lehet, de valszin az alacsonyabb vides procik bár nem tudom pontosan, hogy készítik, de én gondolom, hogy a fotoeljárás során icipicivel több kakaót kaphattak, így a tranyók fala vékonyabbra sikeredhetett innen lesz magasabb a szivárgási áram, ugyanakkor nyilván a kapu is érzékenyebb e miatt elég neki a kevesebb fesz is ugyanahhoz a ferekvenciához...
Így a magasabb szivárgási áram többletfogyasztást okoz és több hő termelődik.
De még egyszer leírom ez csak feltételezés egy kipattant ötlet a fejemből miért is lehet. -
HSM
félisten
válasz
keIdor #14213 üzenetére
Persze, ez így van. nem mindig a minimumfeszes procik a legjobbak, pláne 24/7 használatra. Viszont egy kisebb VID-es procival általában tovább lehet elmenni tuningban, mint egy magasabb VID-essel. Nekem anno a közepes VID-es Q6600-al lehetetlen volt a 3600Mhz, de a 3200 kényelmesen ment, 3400-on is sokkal kellemesebb hőfokaim voltak, mint egy minimumfeszesnek. (Alacsony VID-esnek.) De a 3600 esélytelen volt 1,4V alatt.... Annyit meg nem akartam adni neki....
De ha jobban belegondolok, jobban jrtam avval, mintha egy kisebb-feszes lett volna...
(#14208) Zájec: Meglepő figyelmességek vannak azon a lapon!
45K-ért eléggé bestbuy gyanús....
(Ilyenkor gondolkozik el az ember, a többi gyártónak miért nem sikerült 45K-ért kis ledkijelzőt, fedélzeti gombokat, dual-lant, mérőpontokat, heatpipe-hűtést, és hasonlókat invesztálnia...
)
-
kulerr
őstag
válasz
keIdor #14213 üzenetére
ez is mint minden változik...nekem sincs annyi időm, kedvem mint valamikor ...
a HW-re én spec most is sajnálom a pénzt csak ahogy cserélgetek általában előrébb jutok valamennyivel pár ezres ráfordítással..
jójó persze nem érdekel annyira mint régen de tedd a szívedre a kezed, ha új procit raksz a gépbe meddig tudnád megállni h ne nézd meg mennyit tud? -
kulerr
őstag
válasz
keIdor #14210 üzenetére
igazad van ...tényleg ajándék
...de akik itt vagyunk mindannyiunknak az hajt h még jobb legyen...a második feléhez: most még az is igaz h 3,2 is elég de ki tudja mikor érünk el oda h kevés a 3,2 viszont a 4 giga már elég
egyébként hála istennek te sem arról vagy híres h nyugodt lennél ha azt nézem mennyit tuningolsz meg cserélgetsz
-
-
mpierre
veterán
válasz
keIdor #14033 üzenetére
Nos igen, ezt az elvet követve van most egy 4850-em, majd tavasszal jön az 5870. Csak előtte még becsúszik egy vertex a gépbe, hamár.... Már vágom a centit, 2 hét.
HSM: Nekem 1,335V elegendő a 3400 Uncore-hoz, az érdekes csak az, hogy proci sebesség függő, hogy mennyi kell neki.
Pl: 160×21 proc (3360MHz), 10×160 (1600MHz) RAM, 20×160 (3200MHz) Uncore megy 1,2125V Vcore, 1,5V RAM, 1,195V Uncore mellett.
Pl: 200×21 proc (4200MHz), 8×200 (1600 MHz) RAM, 17×200 (3400MHz) Uncore megy 1,4375V Vcore, 1,5V RAM, 1,335V Uncore melett.
-
ImI87
őstag
válasz
keIdor #14029 üzenetére
Igaz..........
De mentésgemre legyen mondva, "ingyen" tudok cserélni.
És az ok a 4890CF ebben a lapban nem egészséges a hűtés miatt. Ha meg lapot cserélnék, kapásból buknék 20 rugót........ Így meg bukok 10-20% teljesítményt, de csak egy kártya lesz a kettő helyett, kapok helyette DX11-et (egyszer majd biztos lesz haszna) és fele fogyaztást. Szerintem ezek alapján jogos a váltás.De mondjatok vélemyént, kiváncsi vagyok ki mit gondol! 4890CF vs 5870
-
katt777
félisten
válasz
keIdor #13905 üzenetére
Hát azok a DDR2-es Dominatorok nálam is olyan ihajjok voltak, hogy 2 nap múlva rohantam vissza velük a boltba a Kingmaxaimért.
HSM: Szar a lapja.
Nálam igaz, hogy nagyon pöccre, de rendben viszik CL7-ben az 1600MHz-et 6400QPI és 3200Uncore mellett. 3.4GHz-en az 1618MHz miatt csak CL8-ban mennek, de teljesítményben ez nem lassít, 4GHz-en meg ismét csak 1600, CL7, stb. Szóval önmagukban nem rosszak az OCZ-k, persze ezekből is lehet hibás, akkor hiába a kísérletezés.
Qru: Próbáld meg az 1.68V-ot a RAM-oknak, lehet, hogy a te lapod is aláfeszeli őket. Én az 1.654-gyel voltam így. 1.669, és megy minden, mint a karikacsapás.
-
Sárpac
nagyúr
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
keIdor #13845 üzenetére
Egyik sem igazán sztem. A túlmelegedés ellni biztos nem, mert ugye ez max akkor szólna bele, ha túl alacsonyra lenne a threshold állítva de nem erről volt szó, főleg nem procinál ugye, ez meg csak azt nézni.
Enhanced Disable Bit: Ez ha jól emlékszem a puffertúlcsordulást okozó vírusok/férgek ellen véd. Ez sem kavarhat be sztem.
Csapágyas venti... Nehezebben forog, talán több kakaók kíván így, de sztem ez sem zavarhatna be. Corsair tápnál ez nem hinném, hogy gondot okozna. Még ha vmi Mercury tápod lenne...
mod:
De örülök, hogy megjavul a rendszered. Látod én is most szívok az OCZ beállítgatásával.
-
Zájec
veterán
válasz
keIdor #13693 üzenetére
nemtudom , nincs ezzel kapcsolatban információm..
lehetne kisérletezni hogy mi a reakció végülis van 1366db... mind végigpróbálni...
hátha valami örült 1szer végigzongorázza és leirja mit mikor tapasztalt...látod AtG is mit mond :: "Nem, nekem is pár láb kócos volt, és annyi bajt okozott, hogy az egyik slotban nem fogadta el a memóriát."
nálam ugyanez van .... ugyan elfogadja a harmadikat de nem teljesértéküen...valószinü akkor volt a kis baleset amikor cserélgettem a procikat meg a hütöt..
nem tettem fel a lapra a foglalat védökupakot szerelés közben, amikor leszedtem a hátlapot hogy a mugenét rakjam fel.. egy rossz pillanatban egy picit hozzáértem, de nem volt szembetünö, mivel 1 láb nem annyira feltünö ha csak egy picit másképp áll.. -
HSM
félisten
válasz
keIdor #13693 üzenetére
Attól függ, ha táperet hajlítasz, akkor vígan megy tovább.
Meg van pár extrafunkciónak lába (pl. a hővédelmi-kikapcsolásnak, meg ilyesmiknek) amiket ha kikötsz nehezen derül ki. A memória-adatbusz ilyesmi hibák hamarabb jelzik hiányukat...
Arra viszont nem árt figyelni, hogyha véletlen annyira kócos lesz, hogy összeér egy föld meg egy táp, akkor egy nagy műanyagolvadék lesz a cpu-foglalat, ami nem annyira vicces...
Akit érdekel, itt megtalálja a lábkiosztást: [link] 36. oldaltól... nem olyan szemléletes, mint a 775-é volt, de tanulságos.
(#13692) Zájec: Hát ez egész különös.... Nem tudom, pl. a C3 mód mit jelenthet ebben a formában beállítva.... Talán, pl. ha belövöd C3-ra, akkor hogy a C3-ig engedi maximum "pihenni" a procit? Ergó van C1, C1E, C3 de nincs C6? Az Auto meg választ magának...
(#13696) CSorBA: Szimpi cucc!
Egy raptor beszerzésén már én is elgondolkoztam, mennyivel jobb egy jobb 7200-es winyónál?
-
katt777
félisten
válasz
keIdor #13614 üzenetére
Elveszett a dual-channel támogatás?
Nekem ez lap-hibának tűnik, legalábbis, ha nézted más RAM-okkal, és azokkal ugyanez volt a helyzet. Ellenkező esetben a RAM-ok szinkronja veszett oda (ergo mégsem jók). HA más RAM-okkal is ez van, akkor marad a lap szerintem, CPU IMC-re én a legkisebb esélyt adom (attól persze még az is lehet).
Én sajna csak csillagászati léptékkel lakom a közelben, és már a hardverem sem a régi. -
válasz
keIdor #13585 üzenetére
Mondom ha tudod nézd meg a ramokat egyesével leht az egyik "elfáradt".
Nekem is volt ilyen régen a Crucial ramoknál. Még csak túl se volt húzva és pár hónap után alapon is elkezdte ontani a crc hibákat. Mondjuk ez kicsit más de lehet hogy itt is valamelyik ramnak lesz baja.Meg én igazából a procit kizárnám. Viszont lenne még egy ötletem lehet hülyeség, de a táp nem lehet a ludas?
-
SzlobiG
félisten
válasz
keIdor #13581 üzenetére
Majd lesz szebb konzolon idővel... amikor bejött x360 akkor a pc-n közel se volt olyan graf, csak ugye a pc az folyamatosan halad a konzolba meg adott hw van azt egy idő után lecseng. Jó dolog az a konzol, de én meguntam anno, inkább visszatértem a pc-hez a multi miatt ettől független ha kérdik tőlem mit vegyenek játékra mindég konzolt mondom.
-
SzlobiG
félisten
válasz
keIdor #13576 üzenetére
Nálam akkor volt ilyen amikor összeraktam a gépet és túl megvolt húzva a cpu blokk vmi kontakt hiba lépett fel igaz nálam el se akart indulni a ramokkal csak asszem egy modullal.
Amúgy tényleg egy vicc néha amit művelnek ezek a lapok én már úgyvagyok vele, hogy nem is rakok fel új biost meg nem is piszkálom mert csak szopás van azzal is, inkább hagyom úgy ahogy idáig is ment tökéletesen. Egy hete kb felraktam a legújabb biost és vagy félórát szórakoztam vele ameddigre betudtam megint állítani mert a profil mentések elvesztek és az a köcsög sas vezérlő miatt meg nem engedett be a biosba.
-
katt777
félisten
válasz
keIdor #13545 üzenetére
Szakértelem kérdése, mondhatnám.
Lehet, az uncore-t lejjebb kéne venned. RAM-ok milyen feszt kapnak? (Mert az OCZ-imnek az ASUS és az ASRock is 1.8V-ot adna alapból, és az nem használ.) Egyébként lehet, hogy stabilnak tűnik egy tuning, csak éppen degradálódik a cucc, ahogy nálad is tűnik. Egyébként könnyen megtudhatod: az az alkatrész a hunyó, amelyiknek most több fesz. kell a beállítások stabillá tételéhez (vagy RAM időzítés visszavétele, és akkor egyértelmű).
Egyébként igen, létezik.
Én a P45-öt a jó és stabil tuningolhatóságáról ismerem, persze nekem ASUS P5Q-m volt. A topicjában senkinek nem volt gondja a stabil tuninggal (persze, ha már belőtte), leginkább a nem 100%-osan kompatibilis RAM-ok okoztak gondot.
-
Zájec
veterán
válasz
keIdor #13505 üzenetére
ha csak 2-way SLI-t vagy CF-t használnál , akkor az még messze van a "kicentizéstöl" , pláne ha az új 5-s ATI széria kevesebbet eszik, ahogy mondtad...
egy 500w-600w -s minöségi tápnak elégnek kell lennie mindenféleképpen...
persze lehet venni drágább,nagyobb tápot, de felesleges....
(#13504) Zájec .:: HSM : de csak az eggyik "hajaszála" görbült meg, orvosolható a hiba... szerintem megiszok még egy pár sört és nekilátok az egyengetésnek , nagykalapácsal
-
AirBooms
addikt
válasz
keIdor #13478 üzenetére
Igen, azért valszeg elég a HX620. Amiért annak idején nem tértem vissza erre a típusra, az amiatt volt, mert egy évnyi használat után elszállt, tönkrevágott két alaplapot és két VGA-t, aztán kb. egy hónapot szórakoztak vele garanciában (sokáig meg akarták javítani, pedig addigra már több százezres kárt csinált). Végül mégis kicserélték...
-
subaruwrc
félisten
válasz
keIdor #12586 üzenetére
5.548ghz-en itt 9700 a proci pont, de ez egész 3dmark szval csak a prociteszt 10500-700 körül lenne szerintem.
-
westlake
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- Lenovo ThinkPad L580 Megbízhatóság és teljesítmény kedvező áron!
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest