- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szatesz
őstag
válasz
SzlobiG #2448 üzenetére
Igen vakmeröek de nem hülyék....És nemhiszem hogy majdnem mindenki megnézte volna 1.5v-1.6v között léggel a procikat ha tényleg ugy degradalodnak mint a yorkok ilyen feszen...
Hát nemtudom most mivan lehet tenyleg csak ennyire vakmeroek csak ez nekem fura mert eddig ilyen feszeket nem adtak leggel a prociknak,,, -
Szatesz
őstag
Bárhogyis nézem XS en adnak ezeknek a prociknak 1.6v ot is léggel.....Ezek biztos tudnak valamit....Nemhiszem hogy kiakarják nyirni...Ezek szerint ezek jobban birják a feszt mint a yorkok?Vagy csak kurva vakmeröek a srácok?
-
NFree
addikt
Sziasztok azt szeretném kérdezni, hogy sli-n töröm a fejem, de ahoz lapot kell cseréljek, nos álmom vágyam egy q9550 , de hamár lapot cserélek akkor esetleg nem-e érné meg jobban az i7 a procik ára nagyjából egyforma, a lapcsere miatt meg úgy is vennem kellene valami sli-s lapot ugye ami megint nem olcsó, tehát ha jól belegondolok akkor mind1 melyiket veszem, csak azt szeretném kérdezni megéri-e az i7 a q9550-hez képest?
Legyetek szivesek válaszoljatok kedves i7 tulajok mert nagyon nagy dilemmába vagyok, előre is köszi mindent. -
-
Pubszon
veterán
válasz
Achill3uS #2435 üzenetére
Ezt elkerülni írtam oda hogy ha egy ugyan ilyen 920-as.
Mint ha lenne egy Q6600 és egy QX6700, de ugyan olyan tuningpotenciállal.
Az a baj nem nagyon tudom, hogy az i7-nél hogy van ez a szorzó meg fsb dolog.Mod: kicsit szétnéztem és láttam hogy 920-assal is elég szép 4Ghz feletti eredmények vannak, sztem akkor egy jó példánnyal lehetne 24/7-re 3.8-4Ghz-et beállítani, csak az a kérdés, hogy az achilles bírná e hűteni.
-
Speed
addikt
-
Zin
őstag
Tegnap ossze raktunk egy Gigabyte GA-EX58-UD5 lap, Intel Corei7-920 prockot, Corsair DDR3 TR3X3G1600C9 3GB cuccot!
Nagyon vad! 3870 X2-vel szurtuk 16555 pötty.Gyari beallitas minden!Zsííííír!
-
Szatesz
őstag
Na kicsit ellettem bizonytalanitva hogy ne 920 at vegyek hanem 965 öt
-
-
Achill3uS
nagyúr
köszönöm/köszönjük mindenkinek a sok gratulaciot
M3kk: léggel nagyon impozáns proci de killer vcore/vdimm-eket adsz neki, inkabb szereld ra a vapo-t valami homemade felfogatással mielőtt megadja magát
-
Achill3uS
nagyúr
-
Szatesz
őstag
Vagy ez még jo kis teszt...[link]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest