- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
jugeen
addikt
minden elismerésem Kevin eredményeit illetően, de jobban örülnék, ha hazai eredményekkel gazdagítanánk a topikot. ilyen erővel rengeteg eredményt lehetne linkelni. sry, nem támadásnak szánom, csak az ilyen linkeléssel kapcsolatosan igen nehéz kérdést feltenni a tulajdonosnak.
-
Oliverda
titán
Kívánsci leszek hogy ebből mi fog kisülni, aztán nehogy hasonló legyen a vége.
Ha jól tévedek akkor a Yorkfield-eket 6.3 fölé nem nagyon sikerült húzni pedig azok (eddig legalábbis) jobban bírják az ilyen extrém tuningot mint a Nehalem.
-
Achill3uS
nagyúr
nekem minden kép működik nemtudom mi a problémád
thx srácok
SzlobiG: lényegtelen mennyi pontot ad (btw 6700 az nekem inkább 7k mint 6 nemde?
), mert maga a sávszél amit a tri channel és a nehalem architektura generál pontszámokban nem megmutatható, de nézd meg pl egy QX9650-nel összehasonlítva azt az eredményt egy 06 listán. meg fogsz lepődni, hogy Crossfire eredmények szintjén van 1db kártyával alapon.
XP-nek itt már helye nincsen, ahogy 32bites OS-nek sem. csak Vista-n teszteltem. -
beteg
őstag
thx
ettől most erősen elgondolkoztam, hogy tényleg megvegyem-e az új platformot már 14.-én! Nagyon nem meggyőzőek ezek az eredmények!! Dual Chanel Triple Chanel között szinte semmi különbség nincs alapon, tuning nélkül, 3D06 ban még 3742MHz-en is jócskán elmarad a qx-em 4300MHz-es eredményétől, vagyis az i7-et is meg kell rángatni, hogy legalább utolérje a qx-et! És nincs is annyi tuning potenciál benne. (A qx meseszerűen elfut 4GHz-en.) Egyedül talán a pi eredménye elgondolkodtató, de ott meg már 4495MHz-en megy
Mind emellé még mindig csak 4 magos lesz a legkisebb proci.. Hááát, nem tudom! Engem nagyon nem győzött meg, sőt elkeserített.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- E-roller topik
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Rap, Hip-hop 90'
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Robogó, kismotor
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- További aktív témák...
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged