- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Nippon #17219 üzenetére
Én arra sosem mondtam. Igazából a 23cm-esek 600RPM-en halkabbak, mint egy leszabályozott 12cm-es, és nagyobb a légszállításuk. Az sem mindegy, hogy pörögve egy kisebb venti süvít, egy nagyobb meg max. halkan búg. Én azért nézem mindig a tesztekben, hogy milyen ventikkel hűtik ezeket a sztárhűtőket, mert tudom, hogy a Z600 az 1200RPM-es ventivel (v. 2-vel), már zajos. Ott van a teszt 950RPM-es ventikkel, na, ott máris nem vitézkedik olyan nagyon egyik sem.
Léghűtéssel lehetetlen nagy teljesítményű, halk gépet építeni, de még vízzel sem lehet, mert a radiátort muszáj hűteni. Tudom, mert haveromnak volt teljes vízhűtése (Antec házban, de a szép nagy radi nem fért bele), és kb. a HAF932 zajszintjét produkálta terhelés alatt (persze jobban hűtött). Lehet egy zajszigetelt (és így amúgy rossz hűtésű) házba beletenni egy HTPC konfigot, az bizonyára nem sok zajt fog produkálni.
Nem sértődöm meg, egyszerűen volt HAF932 házam, és halk volt. Ami a zajt produkálta benne, az a HD4870 volt meghajtva, az meg minden házban zajos lett volna, olyan ház meg nincs, amelyben zajszigetelés mellett ne forrna föl egy nagy teljesítményű VGA, és/vagy pörögne maxon a ventije
.
Új hozzászólás Aktív témák
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged