- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Yettel topik
Aktív témák
-
nap
addikt
Fejleces papirral levelezunk, a fejlec kozepen cimer.
Mostanaban elofordul, hogy a cimer helyett egy nagy ronda piros X jelenik meg.
Ez vajon mitol lehet?
Mi rea a megoldas? -
G@ben
addikt
Most nyomtatok egy diplomamunkát és előjött egy olyan probléma, hogy az 56 oldalas dokumentumból a 27-est nem akarja kinyomtatni. Ha azt akarom nyomtatni, akkor kifagy a Word. Semmi extra nincs az oldalon, csak olyan, mint a többin.
Ha kivágom azt az oldalt és egy új dokumentumba illesztem be, akkor is kifagy.
Canon S300, Word XP, Win XP SP1 van fent és eddig soha nem csinált ilyet.
Mi lehet a gond? -
Strottler
tag
Sziasztok!
Hogyan kell A4-es lapra olyan formátumot létrehozni, hogy félbehajtva egy 4 lapból álló A5-ös dokumentumot alkosson a lap? Minden oldalra kellene lapszám is. Gondolom valahogy ugy kell kezdeni, hogy beállítom a 2 sheet per Pages-t.. -
miller
tag
Nemrég feltelepítettem a magyar Office XP Prof-t és Wordben jelentkezett egy probléma, a vonalzón nem cm-es a skála, hanem teljesen más, sűrűbb valami ''ch'' lehet a mértékegysége, mert a beállításokban is van ilyen mértékegység.
A beállításokban pedig minden cm-re van állítva, a vonalzó mégsem cm-ben van skálázva, egyáltalán milyen mértékegység ez a ''ch''. Ja és ha tabulátorpozíciót adok meg ott is a ''ch''-t használja.
Valakinek volt már ilyen tapasztalata, illetve van ötlet?
Geby
senior tag
Biztos el lehet érni valami menüből, van valami címe/neve az ablaknak amit bedob?
-
Geby
senior tag
Kétszeri kattra a Keresés és csere ablak jöne elő. Én ebben nem találtam semmi olyat ami nekem hasznos lenne. Jobb gombra meg nem is reagál semmit.
-
Geby
senior tag
Sziasztok!
Van a Word képernyő alján egy státuszsor vagy nemtom hogyishívják ezt, itt ezek vannak írva:
Oldal 1 Sz 1 1/1 Hely 2,4cm Sor 1 Betű 1 MR KORR ÁTÍR MAGYAR
Az a gondom, hogy a Sor pihenőre fogta magát és nem számolja a sorokat, világosszürke a többihez képest és nincsen szám mögötte. Olyan színű mint pl az Átír csak azt ugye be/ki lehet kapcsolni az Inserttel.
Hogyan tudnám visszakapcsolni a ezt a funkciót? (olyan dokumentumokat kell írni ahol számít, hogy hány soros). Ja és nemtom hogy sikerült kikapcsolni, már újratelepítettem az OfficeXp-t de nem oldotta meg a problémát. Az egész rendszert meg nem akarom. -
KovacsUr
addikt
Nem, itt arról van szó, hogy valaki valamikor egy bizonyos betűtípussal beállítgatta (a szóköz billentyű őrült nyomkodásával) a pozíciókat úgy, hogy az ő gépén, azzal az adott betűtípussal minden a helyén volt... Sajnos az ilyen jellegű problémára nincs automatizált megoldás :(
-
róland
veterán
Azt hiszem, azért a probléma mélyebb gyökerű, mint gondolnád. Ha jól sejtem/tudom, akkor itt a MS programok nyomtatókezelésével van probléma. (Ezt most kéretik tágan értelmezni.) Azaz minden programjuk kicsit másként jeleniti meg a nyomtatáshoz a szöveget. Ezért használnak komolyabb esetben kiadványszerkesztőket és nem az MS programjait. De tovább nem is fejtegetem.
-
gabranek
senior tag
az a baj, hogy a word nem ajanlja fel, hogy hogyan akarom megnyitni (sima szoveg, rtf, msdos) csak siman megnyitja :(
probaltam betutipust valtani de mindig osszevagja a szerkesztest.
margokat is probaltam atallitani de sehogy sem jon ossze -
gabranek
senior tag
hello!
lenne 1 olyan kerdesem, hogy azokat a txt fileokat amiket wordpaddal szerkesztettek (tab helyett space-vel van pozicionalva, stb) hogyan kell megnyitni wordben, hogy ne ronditsa ossze. Foleg a faq-kra gondolok, ezeknel fontos, hogy megmaradjon a pozicionalas is.
Valami remlik, hogy talan msdos szovegkent kell megnyitni, de nekem soha nem ajanl fel ilyent.
elore is thx -
Phantom
tag
Hello
Egyszer nekem is csinált ilyet egy PS nyomtató win95 alatt. Csak az újratelepítés segített. Ráadásul arra is érzékeny volt a kis aranyos, hogy az oprendszer feltelepítése után a nyomtató driverei kerüljenek föl elsőként, minden egyéb alkalmazás előtt.
Ha valóban érdekel ''minden megoldás'', akkor nosza... :DD -
putto
csendes tag
Hali, voltna egy problémám a word-del(vagy a nyomtatómmal): nyomtatásban minden ő és ű után tesz egy space-t ami persze a nyomtatásiképben nem látszik.
Minden megoldás érdekel! :DD -
Bazsiii
tag
Hali,
valaki tud egy jó makrovirus irtót? ami csak ezzel foglakozik, hátha kideríti mi a bajom..
köszi -
Lunatic
aktív tag
Mindenkinek nagyon köszönöm a segítséget!
A probléma megoldódott, a fontokkal volt probléma!
Bocs, hogy csak most válaszolok, de el kellett rohannom!
:) -
Lunatic
aktív tag
Na most én kérek segítséget,
lassan az őrület szélére kergetődök. :(((
Pedig a word nem szokott bántani, namindegy.
Remélem vmi nagyon triviális probléma és csak az orromtól nem látom a megoldást, de már nincs új ötletem.
A probléma: nincs szimpla kiemelés. Tehát új dokumentum nyitása után,
ha egy részt simán ki akarsz emelni, nem csak kiemelt lesz, hanem dőlt is.
winXP (eng) 3 userrel, off2k (hun)
Először áttúrtam persze a stílusbeállításokat/automatikus formázást. Semmi változás.
Letöröltem normál.dot, semmi változás.
Aztán kifigyeltem, hogy csak Times New Roman betűtípussal csinálja ezt,
a többivel nincs gond.
Minhárom felhasználónál ugyanez a helyzet,
outlookban is csak a tnr-t dönti.
Minden javaslatot előre köszönök! -
KovacsUr
addikt
Az mindenesetre nagy baj, hogy nincs meg az install CD... mert így már a teljes újratelepítés sem jöhet szóba. :( Esetleg megpróbálhatsz feltenni egy-két service packet, hátha azok visszacserélik a rosszalkodó fájl(oka)t.
-
Bazsiii
tag
De, akkor is.
Néha meg nincs is időm semmit sem csinálni, csak felvillan és aztán annyi. Ha 'sok' időm van (:: , akkor le föl tudom scrollozni, ennyi. Első katt-ra shut down. Azért furcsa, mert egy szót sem szólt a norton.
KovacsUr:
az a gond, hogy nem emlékszem, de semmi extra, már nem is játszoma gépen, szóval semmi. -
KovacsUr
addikt
Nekem akkor csinált ilyet (mellesleg épp a szakdolgozatom leadási határideje előtt egy héttel, majdnem szívrohamot kaptam), amikor magyar MSOffice után tettem fel angolt... Nem írta fölül az install az OSA9.dll vagy hasonló nevű fájlt
-
Bazsiii
tag
meg az is talány nekem, hogy miért nem találja meg a norton. van valami kifejezetten makro viruskereső?
-
Bazsiii
tag
kipróbáltam, nem segített - ugyanaz van mint volt.
-
Bazsiii
tag
KovacsUr:
tavaly betörtek, azóta nincs meg.
khalox: oké, akkor letörlöm, meglátjuk mi lesz. -
khalox
őstag
A dot a document template rövidítése. Ebben tárolja a Word a dokumentummal kapcsolatos beállításokat (stílusokat, makrókat meg ilyenek). Főleg a makrókkal van gond.
Nem jött á a Nortonon, hanem valamilyen dokumentummal fertőzted meg. Ha letörlöd és felraksz egy tisztát, akkor megoldódik a problémád. Ha csak nem valami összetettebb baj van.
(Mindig újra felülfertőződik pl.) -
Bazsiii
tag
Mi is ez a normal.dot? Mielőtt letörlöm? És hogy jött át a nortonon??
-
-
-
Bazsiii
tag
Hali,
már kérdeztem áshol, de ott nem tudtak segíteni, hátha találkozott valaki már ezzel:
win98, office 2000, mindegyik tiszta. Wordöt meg frontpaget is használom jó rég óta, semmi gond.
kb. 1 hónapja indítom a wordöt, magától lecsukódik, ha belekattintok a doksiba. Ha scrollozom minden oké. Mindegyik office product azóta ezt csinálja. Nincs vírus, nics féreg, már láttam a bölcs microsoft 'knowledge' (röhögnöm kell) base válaszát is, szóval azóta is az van, hogy shut down.
Valaki találkozott ilyennel?
Bazsiii -
khalox
őstag
Nem... sőt a Word-ben sem sehol másutt. Ti. éppen egy regényt olvastam és végig minden jó volt, de aztán volt benne az a szó, hogy 'mondja' - először azt hittem, maszatos a monitor - de mikor feljebb másztam vele, akkor is úgy maradt. Viszont ha kijavítottam a d-t d-re, akkor megint jó volt. Aztán meg elkezdett villódzni...
Ha leveszem 150%-ról valami másra a nagyítást, akkor minden jó megint. -
khalox
őstag
Egy furcsaság, de elég idegesítő, hátha valakinek van valai ötlete:
Tetszőleges dokumentumban az Arial betűtípusből a dőlt esetén (a méret úgy tűnik 10-12-es lehet) a dj egymás mellett olvashatatlan. Mér'? -
róland
veterán
Nem véletlenül használnak a ''komoly'' cége Quark-ot. Azt pont a nyomdai előkészítésre találták ki. Ezenkívül megér egy próbát az Adobe PageMaker-je is, szintén nyomdai előkészítésre tervezett progi. :))
Word-ben én is a fődokumentum-mellékdokumentumok párost ajánlom. Fejezetenként könnyebb áttekinteni a munkát, kevesebb a hibalaehetőség.
:DD -
GeorgeTerror
senior tag
válasz
GeorgeTerror #21 üzenetére
Megoldottam :)) :)) :))
-
GeorgeTerror
senior tag
Hogyan ill. hol kell beállítani, hogy ne 10 pixelenként ugorjon amikor rajzolok valamit?
-
Egon
nagyúr
válasz
GeorgeTerror #1 üzenetére
OFF
Kicsit jobban is megválaszthattad (vagy tagolhattad) volna a topic címét...:D:D:D
ON -
JaniS
senior tag
Üdv!
A dokumentumaim általában nem tartalmaznak beágyazott képeket
és ha kell is valami, inkább csatolom. Javarészt táblázatok,
listák, ilyesmi, meg normál angol szöveg. A gépem jó gagyi,
mint ezt írtam, sajnos erről nem én tehetek. A Word a cégnél
standard, nem is használnak mást, én meg nem is akarnék ki-
adványszerkesztővel dolgozni, mert meg kellene tanulni és nem
ezért alkalmaznak. Szóval az újratördelés csak azért idegesít,
mert ha ezzel t*k*l a gép, akkor nem tudok közben mit csinál-
ni, mert eszetlenül leköti. Biztosan igazad van abban, hogy
nem ez a helyes eljárás: a nyomdánkban már a PC hallatán is
furcsán néznek, de az egy más munka és mint mondtam nem ennek
vagyok a szakértője, hanem annak, amit leírok. (Vagy legalábbis
szeretnék.)
Másik kérdésem:
Otthon jó gépem van, egy dologra azonban felfigyeltem. Megszoktam,
hogy ha 3D-ben játszom, akkor a procihőmérséklet szépen felmegy
55 fokra (Titan hűti, XP 1600+, de most nem a hőfokról akarok
beszélni). Miközben Word-del dolgoztam (nem csináltam semmit, csak
bámultam a monitort és gondolkoztam) láttam, hogy egyszercsak elkezd
emelkedni a hőmérséklet egészen 53 fokig. Kb. 10 percig úgy maradt,
aztán a terhelés megszűnhetett, mert a CPUIdle visszahúzta. Akkor
nem kerestem összefüggést a két dolog között, ma viszont már tudom,
hogy ha megy a Word, akkor időnként (nem tudom mikor) elkezdi terhel-
ni a procit, a terhelésre a task manager max. 30%-ot írt ki. Ez
számomra nagyon furcsa. Mit csinál ilyenkor, mihez kell neki ennyi
prociidő? Féreg, vírus meg hasonlók nincsenek a gépen, csak elindított
Word mellett jelentkezik az effektus. Automatikus funkciók többsége
ki van kapcsolva. Azért érdekes ez számomra, mert mp3 hallgatás is
törtrészével jár a terhelésnek ehhez képest.
Szóval: találkozott már más is ezzel? Mi lehet az oka?
JaniS -
Sipi
addikt
Ja, nyomtató ugyanaz volt, ráadásul HP, és PS-t is tudott. És mirror is volt...:) És minden második pauszt begyűrt... A kb. 200 oldalhoz valamivel több, mint egy 500-as csomagot használtam el. Azt hittem, megvernek...:)
Keret: igen, de itt pl. térkép került volna a helyére, utólag fotózva. Helyet kellett kihagyni, kerettel, aláírással. És _azon_a_lapon...
A Word tényleg szövegszerkesztő. Csak egyvalamit nem értek: akkor miért zsúfolják tele kiadványszerkesztő képességekkel? Egyszerűen nem alkamas rá. Már csak logikájából sem: alapvetően bekezdésekre épít, ebbe pedig sem a keret, sem a kép nem fér bele. De még a szakasztörésekkel is nehézkes bajlódni. Így viszont csak arra jó, hogy Mari nénje három sort bepötyögjön vele a kisunokájának...:) :D
És a legfurább: szinte minden más termékben, ami szövegszerkesztőnek hívja magát, más megközelítéseket használnak! (Az alapegység a sor vagy keret, esetleg a karakter.) És ezek mind jobban működnek, sőt, legtöbbje - szövegszerkesztő létére - kiadványszerkesztésre is jó.
Sipi -
McJames
senior tag
Nyomatató ugyanaz: PS, mirror? főleg PS és ua. tényleg? ilyennel én is szívtam egyszer régen, akkor ismerkedtem meg az Acrobat és pdf kifejezésekkel. Azóta (ha vkit sért esetleg akkor bocs) nézem azt is, hogy milyen a chipset és minden ok. Nekem korábban otthon VIA volt, bent nem.
Keret: na, ez azt hiszem talált. Inkább bekezdéshez szoktam rögzíteni, aztán ha szükséges, akkor egy másikhoz... :)
Memóriakezelés: sajnos ez is igaz, ezért is írtam, hogy ''valamivel jobb''.
És még valami, amit sokan nem is tudnak vagy ha igen, akkor elfelejtenek: a Word - szövegszerkesztő és annak nagyon is kiváló. A kiadványszerkesztő az egy más kategória, és más program, és még véletlenül sem MSWord-nek hívják.
Persze a szóban forgó program is jó kisebb kiadványok elkészítésére, de ennyi, többet várni tőle cca. 70E Ft-ért nem is lehet. Tessék megnézni egy Quark xx, vagy egy Adobe yy, de akár egy Publisher árát, meg azt, hogy ezekhez mennyibe kerül egy helyesírásellenőrző plug-in, meg ez, meg az...
Hát nem csoda, hogy ezeket a profi (értsd: kifejezetten kiadással foglalkozó) cégek használják. -
Sipi
addikt
Már ezer éve úgy dolgozom a Worddel, hogy otthon és a munkahelyemen azonos típusú Word (is) van. A mh-i nyomtató van otthon is beállítva - ez utóbbi sajnos csak virtuálisan - és így semmi problémám nincs.
Jó neked...:) Én ugyanígy állítottam be, nyomtató ugyanaz, Windows, Office ugyanaz, font ugyanaz. Otthon megír, képek milliméter pontosan helyrekerülnek. Bevittem melóhelyre, hogy pauszra nyomtatom. Ott 50 oldallal több lett. Minden kép rossz helyen, a szöveg össze-vissza szétdobálva. Majdnem bőgtem, mert kb. 200 oldalas könyv volt, 9-re vittem be, és délben már nyomdába kellett adni...:) Máig találkozok olyan RTF-fel, ami megnyitva, konstans memóriafolyás lép fel, és szép lassan kifogy a gép alól a memória. Ráadásul tetszik a gyógymód: a régi, kisebb igényű Office és Windows gyógyítása az lett, hogy sokkal nagyobb igényű XP és Office kell helyette. Így eddig azért nem tudtam nagyméretet szerkeszteni, mert rosszul kezelte a (relatíve kis) memóriámat, most pedig azért, mert már kevés ez a memória...:)
A fejezetszámozás szerintem is az lehetett, hogy véletlenül nyomtál egy xxx-Entert, amivel szakasztörést hoztál létre. Szerencsére a Keresés/Csere menüpontban magára a szakasztörésjelre is rá tudsz keresni - valószínűleg nincs sok a doskiban, úgyhogy könnyen megtalálod, melyik a ludas.
Sipi -
McJames
senior tag
Tördelés.
Már ezer éve úgy dolgozom a Worddel, hogy otthon és a munkahelyemen azonos típusú Word (is) van. A mh-i nyomtató van otthon is beállítva - ez utóbbi sajnos csak virtuálisan - és így semmi problémám nincs. Az automatikus tördelést tudomásom szerint teljesen kikapcsolni lehetetlen, hiszen ettől (is) szövegszerkesztők a szövegszerkesztők. Viszont a tördelést szabályozni lehet és persze szükséges is. Sajnos a megnyitás utáni tördelést leállítani nem lehet, viszon nagy terjedelmű dokumentumokkal történő munka esetén egyrészt célszerű a változatok mentését nem ugyanazon file-ba mentetni (a fileméret jelentősen csökken), illetve a csatolt file-ok használata (ez esetben fő és mellékdokumentumok). Ja és a csatolt és beszúrt állományok megjelenítése is ki- és bekapcsolaható és célszerű is használni, gondolok itt a rajzokra, képekre.
Ha pdf-fel is kell dolgoznom, akkor Linotronic 500-at szoktam megadni (bár lenne...), így még semmi gondom nem volt.
Wordben 150 oldalnál többet egyszerre gondozni hülyeség (volt). Az XP memóriakezelése már valamivel jobb.
Fejezetszámozás.
Szinte biztos, hogy elrontottál egy beállítást (többnyire sikeresen leüt az ember fia egy olyan ''ritka'' bill. kombinációt, aminek hatását azonnal észre sem veszi). Javasolt átnézni nyomtatási nézetben és a nem látható szerkesztési jelek bekapcsolásával a dokumentumot, és ''hiba'' észlelése esetén megnézni az adott funkció párbeszédablakában a beállítási lehetőséget.
Amúgy a ''rejtélyes hibák'' alapvető forrása a szakasztörések helytelen (véletlen/vétlen/nem tudatos) használata. -
Sipi
addikt
Én valahol egyszer találtam egy beállítást, amivel kikapcsoltam. Nem emlékszem, hol, de nem is érdekes: utána is vígan dobálgatott a 200 oldalas doksiban +/- 50 oldalt ide-oda...:(
Úgyhogy nincs megoldás. Esetleg ha exportálod PDF-be. Én így adtam le nyomdába, mert doksiként reménytelen lett volna.
Sipi -
Sipi
addikt
Szerintem arról mondj le, hogy átformázás nélkül meg tudod nyitni. Egy lehetőség: szépen újraformázni mindegyiket.
TeX: egy nyelv, aminek segítségével nyomdai munkákat hozhatsz létre. Lényegében ey tördelőprogram (és nyelv). Mivel elég bonyolult tud lenni, készítettek egy LaTeX nevű kiegészítést, amivel sokkal egyszerűbben dolgozhatsz. Neked annyi a dolgod, hogy megadod, Book formátumban szeretnél írni, ez itten leend a cím, ez meg itten felsorolás. Neked csak sima szöveges file-t kell begépelned, ő majd betördeli neked. Szépen, nem úgy, mint a Word...
Sipi -
Sipi
addikt
Áttördeli azt is, ne aggódj...:). Sőt, mindezt azért, mert a karakterek magasságát oly elvadultan számolja ki, hogy minden gépen eltér. Emiatt kicsit szélesebb is lesz, plusz a margókat MINDENKÉPPEN a nyomtatótól akarja lekérdezni, úgyhogy ha pl. hálózati a nyomtatód, és nem elérhető, lefagy a Word minden doksi megnyitásakor.
Egyébként érdemes megnézni egy eredeti RTF-et és azt, amit a Word ment el... Ég és föld...:( (Ugyanez a helyzet PostScripttel is. Elvileg mindkettő nyomtatófüggetlen nyelv. És programfüggetlen. És univerzum-állandó. De azért az MS-PS és az MS-RTF mégis tök más, mint egy eredeti.)
Sipi -
mzperx
aktív tag
Ismerős...
Nekem olyan gondom van, hogy anno 95-ös worddel csináltam/tunk könyveket, laponként, mert akkor csak úgy lehetett kezelni.... H-Times betűtípussal, mert csak ott voltak helyén az ékezetek... namármost az idők változnak, akárcsak a progik, és ezek a doksik a font telepítése után sem hívhatóak be rendesen.... átformázza az oldalt, és minden elmegy.... mi a megoldás?.... már váltanék valamire.... de mire? az Openoffice kilőve, mert nem birkózik meg a lapok szerkezetével.... Várom a javaslatokat... Tex hogyan? Mi az, nem ismerem -
JaniS
senior tag
Üdv!
Engem az alábbi szokott kiakasztani:
Cégnél jó gagyi gépem van. Általában a jelentéseim 1000 oldalasak
szoktak lenni, 3 nyomtatót használunk, egy asztali, egy nyomdai
(rohadt gyors), meg egy színes laser. Ha megnyitom a doksit, akkor
elkezdi áttördelni, ha a másik nyomtatóra dolgozok, akkor szintén
(ami érthető). Nem lehet valahogy ezt az automata tördelést kikap-
csolni, mert vagy 5-10 percig mindig ezzel szórakozik?
JaniS -
tocsa
senior tag
Én már írtam 120 oldalas diplomamunkát Word-el. Erősen megfeküdte a gyomrát.
Általános szabály a Word-nél (pontosítok: Word97 és Word2K), hogy mindent úgy csinálj, ahogy ő akarja, azt állítsd, amit arra szántak, hogy állíthasd. Megerőszakolni nem érdemes semmit.
Pl. konfigurálj be bekezdés stílusokat, és használd azokat. Használd az autómata tartalomjegyzékét. Ha nem így teszel, végképp elvesztél.
A gond csak az, hogy 120 oldalnál, sok képletnél ezek a saját eszközei is maguk alá rottyintanak, és hibáznak. Pl. nekem a diplomaterv felétől elkezdte előről számozni a fejezeteket. Hogy miért, nem tudom, mert gondosan jártam el.
Csak azért nem izgattam magam, mert tudtam, hogy átviszem úgyis az egészet TeX-be. Azért írtam Word-be, mert akkor még nem volt OpenOffice alatt helyesírásellenőrző.
(Ja, képleteket persze nem tudtam átkonvertálni ezeket meg kellett írni, meg a szöveget formázni kellett ugye. Nagy meló volt, ezt se ajánlanám. Nemtom mi a legjobb. Egyből TeX-be írni?) -
khalox
őstag
válasz
GeorgeTerror #1 üzenetére
A betű stílusa legyen 'szöveg', akkor nem lesz dőlt... (a 'matematikai' helyett...)
-
bocs
csendes tag
próbálkoztál már a Style / Size menü környékén? (milyen meglepő)
-
GeorgeTerror
senior tag
Na ide minden worddel küzdő usert gondjait várom. Esetleg a megoldásokat is
Nekem is van egy (sok). :)
Van ebben a csudawordben (off2k) a képletszerkesztő. Szerintem egy szörnyeteg. Kérdés: Hogyan tudom átméretezni a képlet karaktereinek méretét? Yah ha már itt vagyunk: hogy lehet rávenni ezt a csodát (Microsoft Egyenlet 3.0 :) ez a neve), hogy a karakterek ne legyenek dőltek?
Köszönöm
Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest