Keresés

Aktív témák

• McJames

senior tag

válasz Sipi #15 üzenetére

Nyomatató ugyanaz: PS, mirror? főleg PS és ua. tényleg? ilyennel én is szívtam egyszer régen, akkor ismerkedtem meg az Acrobat és pdf kifejezésekkel. Azóta (ha vkit sért esetleg akkor bocs) nézem azt is, hogy milyen a chipset és minden ok. Nekem korábban otthon VIA volt, bent nem.

Keret: na, ez azt hiszem talált. Inkább bekezdéshez szoktam rögzíteni, aztán ha szükséges, akkor egy másikhoz... :)

Memóriakezelés: sajnos ez is igaz, ezért is írtam, hogy ''valamivel jobb''.

És még valami, amit sokan nem is tudnak vagy ha igen, akkor elfelejtenek: a Word - szövegszerkesztő és annak nagyon is kiváló. A kiadványszerkesztő az egy más kategória, és más program, és még véletlenül sem MSWord-nek hívják.
    Persze a szóban forgó program is jó kisebb kiadványok elkészítésére, de ennyi, többet várni tőle cca. 70E Ft-ért nem is lehet. Tessék megnézni egy Quark xx, vagy egy Adobe yy, de akár egy Publisher árát, meg azt, hogy ezekhez mennyibe kerül egy helyesírásellenőrző plug-in, meg ez, meg az...
    Hát nem csoda, hogy ezeket a profi (értsd: kifejezetten kiadással foglalkozó) cégek használják.

Aktív témák