- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Aktív témák
-
tocsa
senior tag
Én már írtam 120 oldalas diplomamunkát Word-el. Erősen megfeküdte a gyomrát.
Általános szabály a Word-nél (pontosítok: Word97 és Word2K), hogy mindent úgy csinálj, ahogy ő akarja, azt állítsd, amit arra szántak, hogy állíthasd. Megerőszakolni nem érdemes semmit.
Pl. konfigurálj be bekezdés stílusokat, és használd azokat. Használd az autómata tartalomjegyzékét. Ha nem így teszel, végképp elvesztél.
A gond csak az, hogy 120 oldalnál, sok képletnél ezek a saját eszközei is maguk alá rottyintanak, és hibáznak. Pl. nekem a diplomaterv felétől elkezdte előről számozni a fejezeteket. Hogy miért, nem tudom, mert gondosan jártam el.
Csak azért nem izgattam magam, mert tudtam, hogy átviszem úgyis az egészet TeX-be. Azért írtam Word-be, mert akkor még nem volt OpenOffice alatt helyesírásellenőrző.
(Ja, képleteket persze nem tudtam átkonvertálni ezeket meg kellett írni, meg a szöveget formázni kellett ugye. Nagy meló volt, ezt se ajánlanám. Nemtom mi a legjobb. Egyből TeX-be írni?)
Aktív témák
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos cigaretta 🔞
- One mobilszolgáltatások
- Hardcore café
- Milyen videókártyát?
- Futás, futópályák
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest