- Realme GT 2 Pro - papírforma
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
Aktív témák
-
Sipi
addikt
Ja, nyomtató ugyanaz volt, ráadásul HP, és PS-t is tudott. És mirror is volt...:) És minden második pauszt begyűrt... A kb. 200 oldalhoz valamivel több, mint egy 500-as csomagot használtam el. Azt hittem, megvernek...:)
Keret: igen, de itt pl. térkép került volna a helyére, utólag fotózva. Helyet kellett kihagyni, kerettel, aláírással. És _azon_a_lapon...
A Word tényleg szövegszerkesztő. Csak egyvalamit nem értek: akkor miért zsúfolják tele kiadványszerkesztő képességekkel? Egyszerűen nem alkamas rá. Már csak logikájából sem: alapvetően bekezdésekre épít, ebbe pedig sem a keret, sem a kép nem fér bele. De még a szakasztörésekkel is nehézkes bajlódni. Így viszont csak arra jó, hogy Mari nénje három sort bepötyögjön vele a kisunokájának...:) :D
És a legfurább: szinte minden más termékben, ami szövegszerkesztőnek hívja magát, más megközelítéseket használnak! (Az alapegység a sor vagy keret, esetleg a karakter.) És ezek mind jobban működnek, sőt, legtöbbje - szövegszerkesztő létére - kiadványszerkesztésre is jó.
Sipi -
Sipi
addikt
Már ezer éve úgy dolgozom a Worddel, hogy otthon és a munkahelyemen azonos típusú Word (is) van. A mh-i nyomtató van otthon is beállítva - ez utóbbi sajnos csak virtuálisan - és így semmi problémám nincs.
Jó neked...:) Én ugyanígy állítottam be, nyomtató ugyanaz, Windows, Office ugyanaz, font ugyanaz. Otthon megír, képek milliméter pontosan helyrekerülnek. Bevittem melóhelyre, hogy pauszra nyomtatom. Ott 50 oldallal több lett. Minden kép rossz helyen, a szöveg össze-vissza szétdobálva. Majdnem bőgtem, mert kb. 200 oldalas könyv volt, 9-re vittem be, és délben már nyomdába kellett adni...:) Máig találkozok olyan RTF-fel, ami megnyitva, konstans memóriafolyás lép fel, és szép lassan kifogy a gép alól a memória. Ráadásul tetszik a gyógymód: a régi, kisebb igényű Office és Windows gyógyítása az lett, hogy sokkal nagyobb igényű XP és Office kell helyette. Így eddig azért nem tudtam nagyméretet szerkeszteni, mert rosszul kezelte a (relatíve kis) memóriámat, most pedig azért, mert már kevés ez a memória...:)
A fejezetszámozás szerintem is az lehetett, hogy véletlenül nyomtál egy xxx-Entert, amivel szakasztörést hoztál létre. Szerencsére a Keresés/Csere menüpontban magára a szakasztörésjelre is rá tudsz keresni - valószínűleg nincs sok a doskiban, úgyhogy könnyen megtalálod, melyik a ludas.
Sipi
Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Dell notebook topic
- Gaming notebook topik
- Futás, futópályák
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest