- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Aktív témák
-
Bazsiii
tag
De, akkor is.
Néha meg nincs is időm semmit sem csinálni, csak felvillan és aztán annyi. Ha 'sok' időm van (:: , akkor le föl tudom scrollozni, ennyi. Első katt-ra shut down. Azért furcsa, mert egy szót sem szólt a norton.
KovacsUr:
az a gond, hogy nem emlékszem, de semmi extra, már nem is játszoma gépen, szóval semmi. -
tocsa
senior tag
Én már írtam 120 oldalas diplomamunkát Word-el. Erősen megfeküdte a gyomrát.
Általános szabály a Word-nél (pontosítok: Word97 és Word2K), hogy mindent úgy csinálj, ahogy ő akarja, azt állítsd, amit arra szántak, hogy állíthasd. Megerőszakolni nem érdemes semmit.
Pl. konfigurálj be bekezdés stílusokat, és használd azokat. Használd az autómata tartalomjegyzékét. Ha nem így teszel, végképp elvesztél.
A gond csak az, hogy 120 oldalnál, sok képletnél ezek a saját eszközei is maguk alá rottyintanak, és hibáznak. Pl. nekem a diplomaterv felétől elkezdte előről számozni a fejezeteket. Hogy miért, nem tudom, mert gondosan jártam el.
Csak azért nem izgattam magam, mert tudtam, hogy átviszem úgyis az egészet TeX-be. Azért írtam Word-be, mert akkor még nem volt OpenOffice alatt helyesírásellenőrző.
(Ja, képleteket persze nem tudtam átkonvertálni ezeket meg kellett írni, meg a szöveget formázni kellett ugye. Nagy meló volt, ezt se ajánlanám. Nemtom mi a legjobb. Egyből TeX-be írni?)
Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest