Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Trifold, Pebble, Bosch, AI, AI, meg AI - CES 0. nap
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
Halihó. Van egy LG 23MP65 monitorom. Full hd monitor.
A pc-m a vga bemenetre van kötve, és a hdmi bemeneten szoktam a tv boxokat szerkesztgetni. a napokban egy box került hozzám, aminek a képbeállítása 4k-ra volt állítva. A monitoron szétesett a kép, nem indult el. Azóta a HDMI bemenet érdekesen viselkedik. Ha sima boxot androiddal rákötök akkor van kép a hdmi-n, de ha más rendszer fut rajta vagy nincs jelet mutat vagy szétcsúszik a kép mint valami memóriahibás pc-n. Most a pc-m sem indul el hdmi-vel. El tud így szállni a hdmi, vagy valami más gebasz esz? Már kipróbáltam vagy 10 hdmi kábelt, amik eddig mind jók voltak, de ugyanaz a jelenség. A kép vag szétcsúszik vagy kis kocka lesz baloldalt felül.
lehet ezeket valahogyresetelni azon kívül ami a menüjében van? Mert az nem segített. -
Astroboy
őstag
-
-Zerg-
tag
válasz
Astroboy
üzenetére
Próbáltam, tekergettem, hajlítgattam, de nem reagál. Viszont kísérleteztem vele és van rajta egy AV kimeneti jack aljzat. Abba dugtam egy kábelt, másik végét egy monitor video bemenetébe és lett kép és nézem a DVD-t! Tehát vagy a kijelző vagy a kábele (vagy mije) hibás mert körbe lehet tekerni a kijelzőt. Mondom nekik szerezzenek egy kis monitort AV bemenettel oszt nézhetik.

-
Astroboy
őstag
válasz
yusukee
üzenetére
Próbáld másik DP kábellel, ha semmi akkor utána cseréld a DP-t a HDMI-re, kiwi vagyok, hogy az Acer HDMI-ről is ezt csinálja-e...
-Zerg-: Nem akarlak elkeseríteni de ebből valószínűleg nem lesz jutalom-szex, a hasonló fisch-fosch dzsunka márkáknak még rendes supportja sincs, nem, hogy alkatrész/szervizháttere.
De sebaj fel ne add, hívd át a csajét filmezni oszt' hajrá.
-
yusukee
aktív tag
válasz
Astroboy
üzenetére
"Ja és azt is, hogy ha megy a PC és úgy húzod le a jelkábelt akkor mit csinál..."
Akkor megy a "Cable not connected" doboz körbe.
Reset nem segített.
Amúgy az történik, hogy kikapcsol mind a 2 monitor. Pár másodperc múlva hallani, hogy mintha kihúztam volna egy usb eszközt csipog a windows, és bekapcsol az acer a fekete képre. Az acer DP a másik hdmi-n megy ha számít.
-
yusukee
aktív tag
válasz
fecke78
üzenetére
Sziasztok!
Van egy Acer xv240y. Az a jelenség, hogy amikor a PC nem ad képet (pl ki van kapcsolva), akkor nem megy energia takarékos módban ahogy kellene és ahogy az ezer éves dellem is tesz, hanem feketén "világít". Nagyon bosszant már. Régebben még kikapcsolt, nem olyan régen vagy igen, vagy nem. Most már egyáltalán nem kapcsol ki. Van rá valami megoldás?
-
fecke78
senior tag
megoldva
-
fecke78
senior tag
valami beállítási gond lesz
-
Biga123
addikt
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Igen arra.
-
snail1981
tag
Sziasztok!
Van egy ívelt Dell U3818DW 38" méretű monitorom. Úgy néz ki, hogy meghibásodott. A tünet az, hogy bekapcsolni lehet de képet nem látok rajta egyáltalán. Bekapcsolás után úgy néz ki a képernyő, mint amikor normál működése során teljesen feketére van állítva a színe, tehát látszik, hogy be van kapcsolva de amúgy semmi. OSD sem jelenik meg. Szerintetek mi lehet a baja, menthető még valamilyen formában? Szervízbe még nem voltam vele, egyébként 2018 decemberi gyártású monitorról van szó, alig több mint egy éve lejárt garanciával.
[link]
Köszönöm előre is. -
Biga123
addikt
válasz
PowerBuldog
üzenetére
-
PowerBuldog
veterán
Sziasztok!
Ez nem tudom, hogy monitor, kábel, vagy windows 11 hiba-e.
Vettem egy ACer Nitro XV272U monitort. DisplayHDR400 tanusítvánnyal rendelkezik. DP kábellel van összetkötve, hogy menjen a Gsync. De a HDR ne bekapcsolhaó Win11 alatt. HDR-tanusítványnál az van, hogy nem található.
MIt tudok tenni, hogy felismerje? Illesztőprogram a legfrissebb a gyártó oldaláról. -
FireKeeper
nagyúr
sziasztok
ívelt IPS-en valakinek volt beragadt pixelje? próbáltam a hangyafocit, meg kimasszírozni, de sajnos nem jártam sikerrel. amúgy az mennyire gyakori hogy az ilyesmi hetek után jön elő? megvan a cucc már három hete, és tegnap vettem észre, az ilyesmit hamar kiszúrom szóval kétlem hogy régebbi lenne 2-3 napnál.
-
miczo
tag
válasz
amargo
üzenetére
Ha nem ledes a monitor (úgy látom nem az) leggyakrabban a CCFL meghajtó áramkör hibája produkál ilyen jelenséget. Az áramkör cseréjével orvosolható. Ha tudod, hogy az eredeti panel milyen feszről üzemel, akkor találhatsz hozzá relatíve olcsó utángyártottat. A fényerőszabályzást meg kell nézni, hogy van megoldva, olyan meghajtót kell keresni, ami kompatibilis az eredetivel.
-
eladohardver
őstag
Ki állítja hogy alaplaphibás? Barátod? Ő ezt honnan veszi?
Ha a márkaszervíz, mondta ezt... akkor azért van mert állt nem javíthatnak/forraszthatnak... és a javítás annyit tesz h kicseréli a dógokat oszt csoki...
....
Ami lehet hogy drágábbra jön ki mint egy hasonló új vásárlása... ha gar időn kívűl vagyunk...
Keresd meg a AOC MO-i márkaszervízt és kérdezd meg mailben mennyi az alaplap ára.... -
amargo
addikt
Sziasztok,
Az alábbi monitorral kapcsolatban kérdezek: LG FLATRON L225WS-SF
A tünet, hogy egyik pillanatról a másikra a háttér világítás kikapcsolt/tönkrement. Szomszéd hozta át hozzám, nálam teljesen más géppel és kábelekkel néztük és így jöttünk rá, ha lámpával megvilágítjuk, akkor látszik, hogy amúgy van kép csak maga a monitor háttér világítása nem kapcsol be.
Az érdekes, hogy bekapcsoláskor az LG logó világít..
Milyen ötletek vannak ezzel kapcsolatban, menthető vagy nem érdemes vele foglalkozni?
Köszönöm a segítséget 😊
-
trog
tag
Sziasztok! Bocsi ha nagyon amatőr kérdés, de szükségem lenne válaszra.
Egy barátom árul egy alaplaphibás AOC AG493UCX monitort, tudok valahonnan alaplapot szerezni hozzá, vagy felesleges bármennyit is költeni rá? Kb mennyi a max összeg amiért még érdemes lenne megvenni? -
-
miczo
tag
válasz
Ruszki
üzenetére
Gratula, hogy sikerült megjavítani!
Amúgy a szervizeknél (már amelyik javít is, nem csak részegységet cserél) ezt nem hajlandók megfizetni az emberek, a belerakott munkaórát. Egy gyakorlott szerelőnek már könnyebb, de az eszköz szétbontását, rendes végigmérését így sem lehet megúszni. -
Ruszki
senior tag
válasz
Ruszki
üzenetére
Sziasztok!
Rég volt már de a fentebb említett hibát sikerült elhárítani. Sok-sok utána olvasás, aztán méregetés és meglett a valódi oka a hibának. AZ1084CD-3.3TRG1 300HUF-os feszültség stabilizátor adta meg magát, ami ugye bizonytalanul működött. Multiméterrel sikerült kimérni, hogy a kimeneten nincs meg a szükséges feszültség. Így rendeltem régi kiforraszt, új beforraszt - mivel nem volt csak hagyományos forrasztópáka nem lett annyira szép - és működik is!
Érdemes nekifutni ha van elektronikával kapcsolatos, tudás, tapasztalat mert így kb. spóroltam 60.000 HUF-ot a monitorral. Igaz közben munkahelyről hoztam egy DELL P24189H-t!
-
Marci112233
addikt
Akkor nem rendelek új tápot, főleg hogy az írásom után teszteltem. Levettem a képernyő készenlétbe kapcsolását 1 percre. Amint oda ment a rohadék ki is kapcsolt, pedig korábban nem tette ezt meg. Ezután lelőttem a készenlétet, tehát nem tud abba menni, és azóta sem kapcsolt ki. Nem lehet okozó az új VGA a 3070? Azóta áll fent a dolog.
-
JohnK
aktív tag
Sziasztok!
A matt bevonatú kijelzőn keletkezett apró esztétikai karcok eltüntetésére/halványítására van valami bevált szer/megoldás?
-
mezis
félisten
válasz
Marci112233
üzenetére
A monitoron belül a kapott 19V-ot újabb kapcsoló üzemű DC - DC átalakítók (3,3V, 5V,...,) követik. Ugyancsak öregedő elkókkal....
-
Marci112233
addikt
A fenébe! Eszembe jutott hogy a ez kis LG monitor külső tápos nem belső. Ha veszek egy új tápot megoldhatja a gondot?
-
Marci112233
addikt
válasz
eladohardver
üzenetére
Ez eddig rendben, csak azt nem tudom mennyit kérnének érte, és érdemes-e egyáltalán megnézetnem, mert lehet többe kerülne, mint amit érhet a monitor. Vagy tévedek?
-
eladohardver
őstag
válasz
Marci112233
üzenetére
Keress egy szervízt ahol forrasztanak, így garanciát is kapsz a javításra...
-
Marci112233
addikt
Üdvözletem!
Kérdezném, mennyi egy átlagos használatra használt monitor életkora? (Ebbe beletartozik egy kevés film, netezés, és játék.)
Röviden azért kérdezem mert van egy a monitor hátulja szerint 2015 júliusi gyártású LG 22MP57VQ-P monitorom. Viszont eddig hibátlanul tette dolgát, de most 10 perc inaktivitás után a kijelző lekapcsolt készenléti állapotba, és onnan egér megmozdításával lehetett felkelteni. Na most 10 perc után ugyanúgy elmegy egy pillanatig készenlétbe, majd kikapcsol teljesen. Bár tegnap kétszer használat közben is kikapcsolt.
Gondolom táp hibája lesz ennek is, mert amikor megy, semmi változás sincs rajta a korábbiakhoz képest. Van értelme megjavíttatni? Van ismerős aki talán rá tudna nézni,de mivel megy, csak random szórakozik, lehet el is hajtana vele. -
Celithrandi
addikt
Sziasztok,
a gondom az lenne, hogy van egy LG monitorom ami DisplayPort 1.2-őt tud és ha kikapcsolom a win ugyan úgy bekapcsoltnak látja. Ezzel szemben a másik LG monitorom ami DisplayPort 1.4 azt ha kikapcsolom annál látja hogy kikapcsoltam. Ezen a második monitoron át lehet állítani a menüben hogy DisplayPort 1.2 legyen, de ugyan úgy látja a win ha kikapcsoltam. Tényleg lehetetlen lenne beállítani ezeket úgy, hogy vagy mindkettőnél lássa ha ki vannak kapcsolva vagy egyiknél se? 4 kijelző van a rendszeren és teljesen szétcseszi folyamatosan az asztalkezelésem ha kikapcsolom ezt a két kijelzőt úgy, hogy az egyiket bekapcsoltnak a másikat kikapcsoltnak látja.
-
bencze
senior tag
válasz
eladohardver
üzenetére
Kösz a tippeket, de kis pihenéssel nem derült ki, a problémaleírással együtt odaadom havernak aki szokott ilyesmivel mókolni, ha szerencséje van és megcsinálja akkor jó neki.. én gyorsan vettem egy m32u-t aminek hónapok óta gondolkoztam. Nem a világ vége, tavasszal lett volna 5 éves, egye fene megszolgálta-forma az árát.
-
Dinter
addikt
Üdv.
Megvettem tegnap az Asus VG27AQ1A monitorom. Probáltam 2 géppel, 2 HDMI kábellel is, de vmiért csak 60Hz a max képfrissítés, amit be tudok állítani. Az ilyen funckiók, mint pl. Overclocking is inaktív a menüben. Próbáltam gyári reset-et. Mi lehet a probléma?
-
miczo
tag
Amiket kipróbálnék:
- két monitort megcserélni, és megfigyelni, akkor is csinálja-e és melyik?
- Kábelek kihúz, visszadug párszor (kontakt)
- 220-as kábelt az aljzatban megfordítani (annál a monitornál, ami effektel)
- amelyik hibádzik, annál kábel csere
- driver frissítés ha megondható frissebb, más verzióraA dokkolók is viccesen tudják szívatni az embert, az előző céges gépnél én is tapasztaltam. A dokkoló gyanúsítása előtt a fentieket próbálnám végig.
-
AdaptiveSync-es (75Hz-ig) ViewSonic VA2432-MHD monitorral rendelkezők tapasztalatairól érdeklődnék 10-es szériájú (1050Ti) Geforce G-Sync kompatibilitásról. Sajnos nem tudok angolul, és magyarul nem találok infót, van, ahol azt írják, mennie kéne, de vadi új a monitor, nem merem kipróbálni, túlhajtani.
-Köszi -
xrvman
őstag
Sziasztok!
Van egy LG-27MP89HM-S monitor, mely elvileg tudja a 75Hz-t, de Windows 11 csak a 60 Hz-en hajtja s nem látom, hogy feljebb tudnám tenni.
Opcionálisan 50, 59,94, 60 ezek vannak csak.
Valami okosság? -
miczo
tag
válasz
szabot81
üzenetére
Mennyi idős ez a monitor? Hirtelen vagy fokozatosan lett ilyen? Ezt olvastad már?
"It's a common fault (!) that is plastered all over Amazon reviews. You should've read them before purchasing this monitor."
Nekem úgy tűnik, mintha a diffúzor elkezdene leválni a panel hátoldaláról. -
dzsi2006
tag
Sziasztok!
Bekapcsoltam ma a monitoromat és eltűnt belőle a HDR! Tudnátok segíteni, hogy mi lehet?
Reseteltem az összes létező helyen, de semmi, windowsban azt írja, nem támogatott
LG 27GN750-B -
BÚÉK!
LG FLATRON IPS234v, 10 éves ips moncsi, nagyon nehezen kapcsol be, (legtöbbször csak felvillantja a képet), és bekapcsolás után egyre gyengülve cicereg. Van valaki, aki meg tudná javítani? Elektronika hibás, de én nem értek hozzá, eszközeim sincsenek. Kidobni sajnálom, mert ha nem kapcsolom ki (egy hete megy…), akkor jól működik.
-Köszi! -
Sziasztok lenne egy olyan problémám, 2 monitorom van, ez a [fő monitor] és ez a [második monitor] A fő monitor DP csatlakozón van a második HDMI, ha a második kijelzőre kiterjesztem a képet, a fő monitoron főleg sötét háttérnél látszik hogy vibrál, villog kb 3-4 másodpercenként 1 villanás, de játékban is észreveszem, ezt a jelenséget, viszont ha csak a fő monitor megy, nincs vibrálás, szerintetek mi lehet a gond?
-
mezis
félisten
válasz
szabot81
üzenetére
Üdv.!
Tesztképekkel milyen? -
bencze
senior tag
A monitorom régóta azt csinálta, hogy hidegen csíkoz, majd 1-2-3 perc után elmúlik, ha rebootolok, már nem olyan.
1 hónapig pihent mert nem voltam, és most az egész képernyő csíkos lett nem csak alsó része mint eddig, és el sem akart múlni. Amit észrevettem, hogy amint 120 hzre tettem, vagy alacsonyabbra, a probléma megszűnt. 144re visszatérve is oké volt, de reboot után már megint rossz.
Korábban volt sok feltételezés, de kábelt cseréltem, valamint CPU, ram, táp, és GPU is cserélve lett novemberben.
Elméletileg maradt az alaplap, de ettől kezdve gondolom ez kb a monitor lehet csak.
A monitor egy AOC AG322qcx, 144 hzes VA monitor ami kb 4+ évig működött. A hibát kisebb mértékben de kb 1 éve csinálja alkalomadtán (kép alsó harmada-negyede random mintával csíkos grafikus felületen, szöveges biosban nem, és elmúlik pár perc várakozás és reboot után), most úgy tűnik rosszabbodott.
Van ötlet, hogy ilyet milyen komponens csinálhat - már hogy esetleg javítható lehet még vagy sem? (amennyiben ez a hibajelenségből megmondható ha valakinek van tapasztalata ezen a téren).Próbálok képet linkelni.
[link] -
-
Emunem
őstag
Hali, egy kb 5 éves LG monitor egy win frissítés után (nem driver, csak simán win10 biztonsági frissítés) érdekesen működik. Mintha egy játékban ki lenne kapcsolva a V-Sync mód, böngészőben, vagy dokumentumok görgetése közben egy szinten mintha eltűnne a sor, vagy kép részlet, mintha nem lenne szinkronban a frissítés. Pedig gyárilag 60Hz-s és arra is van állítva. Semmit nem állítottam el, mint mondtam, korábban kitűnően működött. Lehet hogy a win 10 frissítés a ludas, vagy az, hogy ki-be húztam körülbelül hasonló idősávban a VGA kábelt, mert takarítanom kellet a gépet?
Monitor: Monitor: LG 2441 BN 24"
VGA: Gigabyte GeForce GTX 960 WF 2X OC 4GBÖtlet?
-
khron78
őstag
Sziasztok!
Régi LCD monitor képe erősen lilássá vált. Ez kondizással javítható, vagy kuka?
-
privacy99
senior tag
Sziasztok!
A kereken 2 éves LG GL650F-B monitorommal tegnap még semmi gond nem volt, este leállítottam a géppel együtt, majd ma már nem világít az alján a gomb, és nem kapcsol be. Kihúztam belőle mindent, átdugtam egy másik elosztóba a tápegységet, és csak a tápkábelt dugtam be, de így sem reagál. Van esetleg valakinek még ötlete? Még elég régen 2 LG monitor is behalt nálunk, 2 éve gondoltam adok nekik egy esélyt.. itt az eredménye.
Szerencsére a TV-m is az. -
Redart
újonc
Bocsi off topik. Most vettem egy Samsung Odyseyy G9 monitort. Az a problémám, hogy fehér hátteren, a monitor alsó és felső harmada mintha koszos fehér lenne, csak a középső harmada tiszta fehér. HDMI kábellel van összekötve. Mi lehet a probléma? Előre is köszi a válaszokat!
-
eladohardver
őstag
válasz
jozsef_pecs
üzenetére
Küldjétek vissza... 10 ft-os kondenzátorok... gondolom...
-
Astroboy
őstag
válasz
jozsef_pecs
üzenetére
Szent sz@r, hogy stílszerű legyek.
Olyan, mintha szalagkábel-sérülése lenne pl. szállításkor durván leejtették volna...
Nyomkodd végig erősen bekapcsolt állapotban a képernyő körül a kávát alul-felül centiről centire, hogy változik-e.(leginkább a samsung felirat körül) -
jozsef_pecs
csendes tag
válasz
eladohardver
üzenetére
Igen teljesen új, mi bontottuk ki még a káván a fólia.
Gyári és saját kábellel is próbáltam. 3 pc-n és egy laptopon is.
60 hz is ilyen. -
eladohardver
őstag
válasz
jozsef_pecs
üzenetére

Das ist brand new?
ezt Gyári kábelekkel csinálja?
60 HZ-en is ez megy? -
jozsef_pecs
csendes tag
Kellemes Karácsonyi ünnepeket mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni.
Fiamnak hozott a Jézuska egy Samsung Odyssey G5 S32AG550EU monitort.
Sajnos nem felhőtlen az öröm, ugyanis csíkos képet ad. Próbáltuk hdmi, és display porton is. A monitor saját menüje tökéletes de barmilyen számítógépre vagy laptopra kötjük olyan képet as mint amit próbáltam lefényképezni.
Lehet hogy gyári hibas? Van valakinek tapasztalata ilyennel?
Előre is köszönöm a segítséget.
-
ricsi779
csendes tag
válasz
eladohardver
üzenetére
Ezeket a lépéseket már megtettem és nem segített. Ryzen 7 5600g procim van, most megpróbáltam arról indítani a rendszert és sokkal jobb a látvány. Teljes hardver: Asus strix b550 e gaming, Asus strix 650 Watt Gold táp, 32 giga Gskill ram. Volt egy olyan tapasztalatom,h mikor feltelepítettem a radeon softvert akkor még talán minden oké volt, de mikor az AMD chipset software-t telepítettem és újraindítottam a rendszert már nem volt okés. Ezek közül valamelyik bezavarhat?
-
ricsi779
csendes tag
Sziasztok.
Az lenne a gond,h van egy AOC 27g2u monitorom és nem szép a kép. Ezt ugy értem, h nincsenek élek és a szinek is olyan semilyenek. Böngészés közben ha mozgó reklám felület van akkor olyan szemcsés a kép. Játék közben is nem olyan szép a látvány. Na de itt jön a csavar. Sapphire rx6700 xt nitro+ kártyára van csatlakoztatva a kijelző, win 11 telepítése után szép a kép, de ha feltelepítem a radeon drive-ot már nem. Display port 1.2-es kábellel van össze kötve, és nem olcsó fajtával. AMD szoftverben próbáltam állítani a képpont formátumot,de nem segített.
Mi lehet a gond? Tapasztalta már más is ezt a jelenséget?
Válaszokat előre köszönöm. -
miczo
tag
válasz
PiriRC
üzenetére
További hibát nem okoz, csak nem szép. Az a műanyag lap egyben diffúzor és polár filter is.
Próbálkozhatsz régi rossz monitoron (pl törött kijelző), hogy ha kicsit feltéped a fóliát esetleg mivel lehet vissza ragasztani. Hőlégfúvó? Ehhez szerintem már ne nyúlj, ha nincs 100%-os technikád, amivel jobb lesz és nem rosszabb. Először szervizest megkérdeznék, hogy tudnak-e javítani ilyen hibát. -
Narandil
tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem.
A felállás. Van egy 6900xt kártya, monitor, tv. Az előző kártyánál hdmi kábellel kötöttem össze a 3 delikvenst. Ezt most nem tudom megtenni, mivel a vga-n csak 1 hdmi kimenet van. Ezért vettem egy display port kábelt. Utóbbit a monitorra kötöttem rá, a többire maradt a hdmi.Viszont annyi bajom van, hogy mióta a display kábel bekerült a képbe, villog a monitor. Nem rendszeresen, de rendkívűl bosszantóan (alkalmanként egyszer, de van, hogy többször egymás után). A tv-t és a monitort is visszaraktam gyári beállításra, kilőttem a freesync-t mindenhol (előzőleg ez is okozott gondot). Próbáltam állítgatni a monitor beállításain, de semmi. Lehet rá megoldás, vagy felejtsem el, hogy a monitor helyett a tv-t nézem?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Interactive Brokers társalgó
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 13 128GB,Vodafone,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Vagy erre gondoltál az "okédékul " fog kinézni alatt?
Jó érzés!

Szerencsére a TV-m is az.