Hirdetés
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marci112233
addikt
Akkor nem rendelek új tápot, főleg hogy az írásom után teszteltem. Levettem a képernyő készenlétbe kapcsolását 1 percre. Amint oda ment a rohadék ki is kapcsolt, pedig korábban nem tette ezt meg. Ezután lelőttem a készenlétet, tehát nem tud abba menni, és azóta sem kapcsolt ki. Nem lehet okozó az új VGA a 3070? Azóta áll fent a dolog.
-
Marci112233
addikt
A fenébe! Eszembe jutott hogy a ez kis LG monitor külső tápos nem belső. Ha veszek egy új tápot megoldhatja a gondot?
-
Marci112233
addikt
válasz
eladohardver #24157 üzenetére
Ez eddig rendben, csak azt nem tudom mennyit kérnének érte, és érdemes-e egyáltalán megnézetnem, mert lehet többe kerülne, mint amit érhet a monitor. Vagy tévedek?
-
Marci112233
addikt
Üdvözletem!
Kérdezném, mennyi egy átlagos használatra használt monitor életkora? (Ebbe beletartozik egy kevés film, netezés, és játék.)
Röviden azért kérdezem mert van egy a monitor hátulja szerint 2015 júliusi gyártású LG 22MP57VQ-P monitorom. Viszont eddig hibátlanul tette dolgát, de most 10 perc inaktivitás után a kijelző lekapcsolt készenléti állapotba, és onnan egér megmozdításával lehetett felkelteni. Na most 10 perc után ugyanúgy elmegy egy pillanatig készenlétbe, majd kikapcsol teljesen. Bár tegnap kétszer használat közben is kikapcsolt.
Gondolom táp hibája lesz ennek is, mert amikor megy, semmi változás sincs rajta a korábbiakhoz képest. Van értelme megjavíttatni? Van ismerős aki talán rá tudna nézni,de mivel megy, csak random szórakozik, lehet el is hajtana vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mini-ITX
- Windows 11
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kutya topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS32D700EAUXEN ) 4K SMART WIFI GAMER MOITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS27BG650EUXEN) QUAD HD 240HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- SAMSUNG (LS32BG650EUXEN) 32" QUAD HD GAMER AKCIÓ!
- ASUS VZ27EHF-W 27coll full hd 100hz monitor 1ms
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest