- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celithrandi
addikt
válasz Astroboy #23571 üzenetére
Próbáltam több drivert és minden driver minden monitorral jó, de a dell semmivel se. A support eddig nem segített, sorban jönnek tőlük a buta kérdések amiket fel szokás tenni a hozzánemértő usereknek, de nem bírják megérteni, hogy valós gondom van mégpedig olyan amit már többen megírtak nekik.
i9 14900K, MSI Z790 Tomahawk MAX, ARCTIC LFIII 420, MSI 4090, GSkill DDR5 7600Mhz, Patriot VIPER VP4300 Lite 4TB, Lian Li LANCOOL III, LG 34GN850-B, Optoma UHZ66
-
jolti05
őstag
válasz Astroboy #23814 üzenetére
Először is, köszi a reakciót!
- Az előzőn egy subpixel hiba volt, ezekre nem hasonlított.
- Semmilyen vizsgálati eredményt sem kaptam.
- Nem gondolom, hogy ugyanazt a monitort kaptam vissza.
- Bekapcsolást követően azonnal látszottak, azóta csak percekre áramtalanítottam, és próbáltam világítgatni telefonnal, hátha látok valami érdekeset, de nem.
Kis közbenjárás révén kaptam egy felajánlást, hogy vissza az egész, vagy csere QC-re, ami hajlított, így nem lesz időm nagyon tesztelgetni.A lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...
-
jolti05
őstag
válasz Astroboy #23817 üzenetére
Már nem kapni náluk az M32Q-t, ez az oka, hogy ugyanilyenre nem tudnak cserélni.
Teljesen kivételesen minden bizonnyal ez most tényleg ennyi
Javarészt egyetértek veled, csak alapvetően a monitor teljesen rendben lenne, és tökéletesen lefedné az igényeimet.
Alternatíva lehet(ne) az MSI Optix MAG321QR, és a Gigabyte Aorus FI32Q, de előbbi tudásban marad el egy kicsit (mindezt drágábban), utóbbi pedig szinte ugyanaz a monitor, mint az M32Q (kicsit más design, RBG, és talán még valami apróság), így logikusan jó pár 10e forinttal többet ér.Köszönöm a választ és a tanácsot.
Biga123: A hátszél/segítség/korrektség miatt nem szeretném megnevezni a boltot, de egyébként egy nagyobb és nevesebb.
A korábbi modell bontottabbnak tűnt ennél, a kör alakú Gigabyte feliratú matrica egy felnyitás után már nem ragadt, amit ma hoztak, azt vagy egyáltalán nem, vagy kevesebbszer bontották ki, nehéz megítélni.A lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz Astroboy #23838 üzenetére
Én is ezt javasolnám.
"többe lesz a leves mint a hús."
Ezzel viszont nem feltétlenül értek egyet...
Sőt még meg is venném (hangyás állapotban is) ha nem vettem volna már márciusban egyet!
Ui:
Szerintem a legjobb monitor 24" méretben!
“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
-
yusukee
aktív tag
válasz Astroboy #24191 üzenetére
"Ja és azt is, hogy ha megy a PC és úgy húzod le a jelkábelt akkor mit csinál..."
Akkor megy a "Cable not connected" doboz körbe.
Reset nem segített.
Amúgy az történik, hogy kikapcsol mind a 2 monitor. Pár másodperc múlva hallani, hogy mintha kihúztam volna egy usb eszközt csipog a windows, és bekapcsol az acer a fekete képre. Az acer DP a másik hdmi-n megy ha számít.
-
-Zerg-
tag
válasz Astroboy #24197 üzenetére
Próbáltam, tekergettem, hajlítgattam, de nem reagál. Viszont kísérleteztem vele és van rajta egy AV kimeneti jack aljzat. Abba dugtam egy kábelt, másik végét egy monitor video bemenetébe és lett kép és nézem a DVD-t! Tehát vagy a kijelző vagy a kábele (vagy mije) hibás mert körbe lehet tekerni a kijelzőt. Mondom nekik szerezzenek egy kis monitort AV bemenettel oszt nézhetik.
[ Szerkesztve ]
A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá.
-
donchicco
tag
válasz Astroboy #24247 üzenetére
Köszi a választ!
Nemtom milyen a kábel. A monitorhoz adták.
Ez a szám van rajta: E118077-ZGigabyte B650 Gaming X AX (AM5), AMD Ryzen 7 7800X3D, G.Skill Trident Z5 Neo 32GB 6000MHz CL30, MSI 3080 Gaming X Trio, EVGA 750W, Kingston M.2. 500GB SSD, Asus TUF VG27AQ1A, (+1TB SSD-k,+5TB HDD-k)
-
BonFire
veterán
válasz Astroboy #24331 üzenetére
Sajnos nincs itthon másik HDMI kábel, de amit még nem próbáltam: átdugni a monitor masik HDMI portjába. Ha hazaérek, kipróbálom. Bár nem lennék boldog, ha az 1. sz. HDMI port halt volna meg.
Majd beszámolok, mi lett az eredmény.
A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.
-
menyoronc
aktív tag
válasz Astroboy #24352 üzenetére
Szia!
DP-DP kábellel, zsír új, 1.2es amilyen a monitor csatija is. Nem, a videokártyába, alaplapon nincs displayport.
3 dp és egy hdmi van a kártyán. A tv-nek kéne az az 1 hdmi azért akarnám a displayporttal osszekotni a monitort.
Frissítettem a videó drivert, a monitorét. A displayportra nem találtam csak nvidea drivert nekem meg amd kellene.[ Szerkesztve ]
Üdv: Gábor
-
totron
addikt
válasz Astroboy #24484 üzenetére
Azt bárki mondhassa. Egyébként is ezt a plecsni sajnos egy intervallum, buzzword, szememben: gyári hiba. But to be honest, 266 Hz PWM (NEC EA244WMi) is not that bad, many monitors have about 183 Hz (and it could be still ok for many people - all depends on sensitivity of concrete man). A nullával tudok kiegyezni csak. Van is ilyenem, csak egyéb jótulajdonságokkal nehezen jön össze az a fránya 0 PWM. Úgymint mai felbontás és méret, értékelhető színtér, megfelelő panel.
-
zorzy4
addikt
válasz Astroboy #24547 üzenetére
Szia4 köszönöm a válaszodat. Papírforma szerint mindkét kártya támogatja a 4k/60hz-t. Tv-n például nincs ilyen gondja. Azt próbálta, hogy a monitor 30 hz hdmi bemenetére csatlakoztattam, persze akkor vígan megy. Amúgy a 60hz is meg 3-ból 2x gond nélkül.
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
Kaslerka
tag
válasz Astroboy #24547 üzenetére
Szia!
Köszönöm a válaszod.
Pont ez a bajom, hogy nem lehet kapni. Ilyen monitor/Tv nem létezik már.
27"/Full HD/PLS/5ms. Ilyen már csak a mesében van.
Vagy Full HD, de akkor 14ms, vagy gyors, de akkor csak 1366-os felbontás..
A kép a képben funkcióról nem is beszélve.
Szóval nem tudom lecserélni, mert nincs mire.
Ráadásul csak annyira vigyáztam rá, hogy még mindig rajta van a fólia a káván....Egy tv szerelőt felhívtam, elmondtam neki a bánatom, kapásból rávágta a telefonba: LED.
Most elviszem egy ilyenhez, kicserél mindent azt' mégsem az a baja, akkor hülyét kapok.[ Szerkesztve ]
* Tévedni emberi dolog, de másra kenni még emberibb! *
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG PG42UQ Gamer Oled Monitor!42"/4k/138hz/0,1ms/Freesync-Gsync/HDR/Konzolhoz is/Beszámítás!
- 100% sRGB - Dell UltraSharp U2415 / AH-iPS / 1920x1200 ! FHD+ / pivot talp / számla / garancia 1 év
- Lenovo ThinkVision IPS LED Full HD Monitor 22 " T22i-10
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- 1ÉV GARANCIA ! Fujitsu 27" iPS QHD, 100% sRGB / FEHÉR ÓRIÁS - hdmi, dvi 2x dPort +SZLA
- Fujitsu Siemens olcsó és jó kis monitor beépített hangszóróval
- LED monitor Dahua LM22-B200S VA, 21,45" Full HD
- AOC Q34E2A Ultrawide Monitor! 34"/IPS/2560x1080/75hz/Freesync-G-sync/
- LG UltraFine 27UP85NP-W 4k monitor! 27"/3840x2160/IPS/Freesync-G-sync/HDR400/Type-C/Machez is
- LG 27UP650P-W 4k Monitor! 27"/IPS/3840x2160/HDR400/Freesync-G-sync/ DCI-P3 95%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs