Hirdetés
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Zerg-
tag
válasz
Astroboy #24197 üzenetére
Próbáltam, tekergettem, hajlítgattam, de nem reagál. Viszont kísérleteztem vele és van rajta egy AV kimeneti jack aljzat. Abba dugtam egy kábelt, másik végét egy monitor video bemenetébe és lett kép és nézem a DVD-t! Tehát vagy a kijelző vagy a kábele (vagy mije) hibás mert körbe lehet tekerni a kijelzőt. Mondom nekik szerezzenek egy kis monitort AV bemenettel oszt nézhetik.
-
-Zerg-
tag
Sziasztok!
Valami gond van a monitorommal, és amig megoldódik, kaptam kölcsön egy Fujitsu Siemens Scaleoview x17-3-as monitort. Működik is de csak a Windows bootolásakor mutat képet, és utána is jó.
Semmi POST kép nem lászik. A BIOS-ban eredetileg nincs kikapcsolva a POST mutatása. A BIOS-ba valószínűleg belép, mert ha nyomogatom a DEL gombot, megáll a bootolás. De a képen nincs semmi. A fekete képernyő se látszik, ami a hibás leállítás után szokott bejönni (Csökkentett mód, normál indítás, ilyenek.)
A felbontása natív-ban van 1280x1024 4:3-as képernyő 75 Hz, de ez csak Win ben érvényes.
A power LED csak akkor vált zöldre, ha megjelenik a win képernyő.. Egyébként sárga és "no signal"
Mitől lehet ez? Az OSD-ben kell valamit álítgatni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest