Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
wertigo1984
őstag
En is teszek fel, hogy birta a hetvegi nagy meleget Maffia, es hogy hogyan reagalt, amikor alvas kozben fotoztam.
Viszont az utobbi ket hetben erdekes dolgot csinalt. A nagyobb viragcserepekbol kikaparja a foldet es oda vegzi a dolgat, pedig az alom altalaban tiszta. Gondoltam arra is, hogy lehet az alom apro kovei kellemetlen a mancsa szamara...
Tegnap ujra foldeltem a nagy cserepeket es nagyobb koveket raktam mindegyikbe, nehogy ujra oda vegezze a dolgat. Almot kellene valtanom? Most rendeltem ebbol 10 kilot, hatha ezt jobban fogja szeretni.
Amugy nagyon eleven, a bejarati ajtonal levo szunyoghalot mar kelloen ''kitagitotta'', szokasa hogy a konyok magassagban levo konyhaablak parkanyarol ossza a pofonokat az eppen arra halado emberi lenyeknek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- SamKnows és NMHH internet sebességmérés
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Társasjáték topic
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5300 5310, 5400, 5410, 5420, 5430, 7480, 7490
- IPhone 16 256GB One! Bontatlan! Jótállás: 2028.04.10 ig
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen3 AMD - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest