- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
leewi
aktív tag
mivel csak addíg pörög a microdrive amíg beolvassa a számokat a memoriába így..szerintem nincs ilyen, hogy stopp mert a memóriának mindegy, hogy kitörődik belőle a szám vagy nem ill. ki sem törlődik mert amikor bekapcsolod u.a. onnan folytatja..az iPod-ok igazán ki se kapcsolnak ugye..
tudom mire gondolsz..kicsit zavaró, hogy ott a pause jel..de hát hallgatni kell nem nézni
vagyis szerintem könyveld le, úgy, hogy EZ VAN! -
leewi
aktív tag
mindenkinek szántam!
na akkor pontosítok:
HA MONDJUK ELDÖNTÖTTE VALAKI 100%-ra, HOGY Ő AKAR VENNI ILYEN és OLYAN DOLGOT..pl. iPOD-ot vagy KIEGÉSZÍTŐT AKKOR SZOLJON S MEGKÉRDEZEM S MONDOK ÁRAT DE CSAK ÚGY, HOGY JAJ DE JÓ LÁSSUK MENNIY AZ ÁRA ENNEK MEG ENNEK..SE KEDVEM SE IDŐM..
TEHÁT HA VALAKI HOLNAP MENNE A BOLTBA VAGY RENDELNÉ BÁRHONNAN SZOLJON S SZERINTEM MÉRSÉKELTEBB LESZ..
ÜDv -
leewi
aktív tag
pl.
csinálasz egy olyan playlist-et amiben megjelölöd, hogy csak a 3 *-nál magasabbra értékelt számok szerepeljenek..így ha értékeled a számokat az iPod-on akkor azok a számok fognak csak szerepelni a listában amik 3*-nál többet kaptak..
azt pontosan nem tudom, hogy szükség van-e iTunesra, hogy frissüljön a lista vagy már az iPod is elvégzi..de midnenképp egy okos dolog.. -
leewi
aktív tag
válasz
Rastafari86 #846 üzenetére
távol áljon tőlem, hogy meggyőzni akarjalak..
nagyjából mindent progit kipróbáltam amit csak találtam anapod; ephod; ipod agent...stb.
nekem pusztán egy gondom volt velük azon kívűl, hogy az agentel még RSS cuccokat is le lehet tölteni-ez nagyon tetszett..
szóval egyszer zenéket is raktam fel valamelyikkel s valmiért valahogyan ''belenyúlt'' a fájlrendszerbe s utána az itunes valami hibát jelzett vgayis, hogy megváltozott a fáklrendszer s jött a leformázás s újra minden..én nem szeretem ha belenyulkálnak a dolgaimba
de tényleg vannak hátrányai az iTunes-nak..mindamellett viszont SZÉP -
leewi
aktív tag
na és akkor a NANÓ..
ma lekéstem a vonatom így gondoltam bemegyek végre s megfogdosok egyet..a nagyon nagy elefántszerárű kihalt mára állat 3-ik szintjén az Extrem Digital-ban van egy 2Gb-os fekete kirakva..
láttam már jópár képet..meg stb. de..ez így élőben..egyszerűen nem hittem el, hogy minden belefér..ma olvastam egy cikket az alma lapban, hogy a nano tervezésekor minden rendelkezésre álló helyet felhasználtak..na ezt elhiszem..
egyszerűen TÖCKÉLETES lett..ugyan talán egy kicsit túl kicsi is..ugye súlyban közel van a shuffle-hoz..olyan mintha ott se lenne az ember kezében..
a kijelző se túl kicsi se túl nagy...na jó lehetne nagyobb
de az egész olyan mint egy ékszer..
na most már bíztos lesz ilyenem.. -
leewi
aktív tag
válasz
Rastafari86 #841 üzenetére
hasonló gondom volt. s kb. 4-5 munkanap alatt cserélték..ők hívtak, hogy megjött s mehetek érte..
nekem P3 800 van 512-vel sima intel alappal + alapi vid.-el s nem lassúlt a gép az iTunes-tól..így ha ennél nem ''rosszabb'' a géped a hiba benned mint készülékben van -
leewi
aktív tag
van egy eladó APPLE töltőm.. -
leewi
aktív tag
na látjátok erről beszélek..
amióta apple-ös vagyok mindenki azt kérdezil, hogy tud-e videót lejátszani..
na tessék..
Bővebben: link -
leewi
aktív tag
mér lenne harag? ez ügyben már egyszer elmondtam a véleményem..
botsi nem esett le, hogy te vagy..
azért akarom eladni mert nem tudom kihasználni..de valszínű marad a nanóhoz..
nanó ügyben intézkedem..hamarosan jön haza a srác s ő valószínű hoz..probálok legalább 2őt hozatni.. -
leewi
aktív tag
nem értitek a lényeget..amilyen ütemben halad a technika és akik a célközönsége az iPod-nak azoknak ez mind nem számít..nekem is nehéz megérteni még de van olyan ember aki a mediában megveszi 16.000 a kábelszettet miközben az apple-nél HIVATALOSAN 12.000 (ez csak egy példa)..és különben meg BELKINI gyártottan kb 8.000..így gondolkozzatok..
a fejlődés dolog pedíg..csak gondolj bele mekkora volt 4 évvel ezelött a legnagyobb winyó..flash kártya stb.
ahogy ezek fejlődnek más lesz az igény is és újjabat fognak venni mert arra több fér..stb.
szóval ez egy nagyon jó termék leszámítva néhány apró hibát..de nem örök életre szól..s nem azért mert ne tartana ki hanem azért mert APPLE-ék gondoskodni fognak arról, hogy megvedd a legújjabb termékeit.. -
leewi
aktív tag
ilyen B@ROMSÁGOKKAL ne fáraszd a PODnépet..
inkább olvass vagy kérdezz...úgy többre mész..
csak egy kis belső infó..(valamelyest közöm van APPLE-ékhez)
az első generációs iPod mostanra már 4 éves s annak az aksija még mindíg megy fele időt..vagyis az akkor ígért 8 órábol még 4-t működik..
namármost 4 év alatt annyit fejlődik a technika, hogy már nem az aksit fogod nézni hanem, hogy melyik újjat vegyed meg.. -
leewi
aktív tag
aki ennyire minit-t akar az legalább nézze meg az apple.hu v. com-ot..
láthatod, hogy 4 színben kapható..
de válaszolok is NEM CSERÉLHETŐ..
a NANÓ pedíg 2 színben kapható (lesz nálunk) FEKET FEHÉR..
aksi cseréről annyit, hogy a 2001 1.gen.-es iPodnak most csökkent kb. felére az ideje ami mégiscsak 4 év..azalatt pedíg ilyen fejlődés mellett már nem nagyon fogsz te akku csrével törődni..
hálózati töltő akkor kell ha nagyon sokat vagy géptől távol..azt meg nem hiszem, hogy kb. 12 óránként mai fővárosi lakó aki iPod-ot akar ne lenne gépközelben..
fülhallgatót meg bármilyet lehet hozzá használni..ill. ott az egy év garancia..
na remélem midenre válaszoltam.. -
leewi
aktív tag
először is ne személyeskedjünk helyett te NE tedd mert nem valótlant állítok..tényleg kiborító egy idő után, hogy van akik nem képesek gondolkodni és visszaolvasni..lehet, hogy ott mindenre VAN VÁLASZ
nem tudom milyen rossz üzlet miatt kéne fájnia a ketyegőmnek..de pénzért soha nem fog..s nem értem a milyen bolt, hogy megy dolgot se..de ez is mind1
de azt látom, hogy egy jó nagy lélegzetvételnyit töröltél ki..nem vagyok ám sértődős típus.. -
leewi
aktív tag
Jared; tadayka:
MIÉRT NEM ELÉG HA AZ iTUNES-ba HANGOSÍTOD? MINEK KELL A GOPOD?
nano lassan gyün de mivel messziről elvileg jöv. hét folyamán..amint itt van csinálok képeket..meg majd írok tapasztalatot.. -
leewi
aktív tag
-
leewi
aktív tag
na jó nem az én kenyerem a félrevezetés..
akkor másképp fogalmazok..most najon átment minuszba a kassza mert jön jöv. héten a nanó-m..így eme töltőt pénzé' szeretném tenni de majd újjat veszek később ha helyre rázódom..s akkor már apple-éktól kell vennem..
így ha megér neked 8 Mátyás királyot egy ilyen szép töltő-cske akkor hurrá viheted ha nem akkor meg más forrásból próbálom pótolni a hiányt mert később minél kevesett szeretnék majd kiadni a töltőért..vagyis veszteni rajta.. -
leewi
aktív tag
ilyen szép és vaCSI új..
Bővebben: link
Bővebben: link
mivel így is spórolhatsz egy ezrest és 390 FT én meg így is vesztek 1.390 Ft asszem megéri neked.. -
leewi
aktív tag
válasz
duracell89 #540 üzenetére
wörLd PÍÍÍSz..
egyszerűen csak hagyd és válaszolj a fontosakra..
-
leewi
aktív tag
ezt a b@^!meg-ezést meg máshol rendezzétek sztem...
-
leewi
aktív tag
-
leewi
aktív tag
válasz
duracell89 #531 üzenetére
látom már nem bírod..
de hát ez van..majd egyszer felnőnek..
-
leewi
aktív tag
2. generációs szürke..
tökéletes állapotban..most cserélik a fülest így az vadi új lesz..
de a többit folytassuk itt: Bővebben: link
ill. mindjárt csinálok pár képet is.. -
leewi
aktív tag
eladó a minim..
-
leewi
aktív tag
de ahogy nézegettem a mini-nek leáldozott a csillaga..
nem szeretnék messzemenő következtetéseket levonni az ügyben, hogy miért..
de remélem azért nem felejtenek el minket mini tulajokat se..
de a név tetszik...mini --> nano.. -
leewi
aktív tag
sőt van iTunes 5..is..
leewi
aktív tag
kedvező áron vennék egy Griffin iTrip-et esetleg ha valaki eladna..
-
leewi
aktív tag
-
-
-
leewi
aktív tag
most már ne haragudj de meg kell kérdeznem, hogy hány éves vagy?
vagy én nem látom át a dolgokat? de ha csak egy kicsit de tényleg ez még a szörszál vastagságot sem éri el LOGIKUSAN belegondolsz..
hallottál már olyanról, hogy kisPistaJózsef vett pl. egy videót és a garancia csak úgy volt érvényes ha kisPistaJózsef személyi igazolványa felmutatásával vitte szervizbe..(
)
-
leewi
aktív tag
sztem a jövőben elöször probáld végigolvasni a topicot s lehet, hogy csomo kérdést megspórolsz magadnak..
''hát..
csak logikusan..sztem kevés lenne eme két dolog egy új változat kiadásához..
külső-belső egyaránt változott..(amiket én tudok)
-elviekben a színek 'szebbek' lettek..
-a hátuljára felírták, hogy milyen változat..(4 v. 6 gb)
-a click wheel gombjainak a színe olyan mint a lejátszó színe
belső:
-az aksi nagyobb kapacitásu vagy jobb hatásfoku..
-ha kihúzos a jack dugót akkor megáll a lejátszás..
-meg még gondolom JÓpár dolog amit javítani kellett az 1ső kiadáshoz képest..
azért nincs hozzá hálózati töltő mert leengedték az árát..így a 10 amit elengedtek = a hálózati töltővel..
nagyjából ennyi amit én megtudtam..ha valami nem pontos ill. hiányos az információ akkor el-a-nézést..''
''az aksi nagyobb kapacitásu vagy jobb hatásfoku..
Illetve az új PortalPlayer chipset energiatakarékosabb.
azért nincs hozzá hálózati töltő mert leengedték az árát..
Hogy melyik volt az ok, és melyik az okozat, nem biztos, hogy egyértelmű, mindenesetre a FireWire kábel is kimaradt a csomagból.'' -
leewi
aktív tag
válasz
Chandler #453 üzenetére
majdnem ilyen egyszerű a dolog..
csakhogy ha gyárilag hibás (ill. más szét kell szedni hibás)..ami igen ritka..akkor mi nálunk nem javítható vagyis a bevizsgálás is odáig trejed, hogy ők is nyomogathatják a gombokat meg szoftver frissítés..ha ez se oldja meg a dolgot akkor irány külhonba..legrosszabb esetbe USÁ-ba..s onnan küldenek újjat..(nincs logika a multikban)..
de Chandler és Jared kolega:
én igazán nem értelek titeket..én kb. 1,5 éve láttam először iPod-ot..s akkortájt röppent fel a hír, hogy jön a mini..na akkor már tudtam, hogy nekem az kell..itt nincs mit kételkedni..amíg nem éreztek rá arra, hogy mi az, hogy almáék rakták össze szerintem fölösleges mindíg azon aggódni, hogy vajon mi megy rajta tönkre..stb.
leszámítva, hogy ők is nagyban gyártanak mert megnőtt a piacuk..s mint olyan tömeggyártásban vannak hibák..APPLE-ék gyártják..
menjetek be egy apple boltba (applecorner..stb.) és fogdossátok meg s ha még akkor is kételkedtek és nem érzitek meg azt a bizonyos valamit amit eme készülékek sugallnak akkor szerintem rossz helyen jártok..
[Szerkesztve] -
leewi
aktív tag
válasz
Chandler #438 üzenetére
én türelmes ember vagyok de ez már nekem sok:
''és egy szóval nem bírálta, hogy a photo tud-e videót lejátszani..''
nekem aztán végképp mindegy, hogy lejátsza-e vagy nem..de ha vársz még egy kb. (szerintem) fél évet akkor almáék is tuti kiadják hivatalosan a video-s lejátszós modellt..de hogy minek? nincs tv-d? vagy géped? -
leewi
aktív tag
válasz
Chandler #435 üzenetére
öregem te aztán figyelsz..
ő erről a videórol beszél..Bővebben: link
amit az 1. GENERÁCIÓS iPod-ról csináltak azóta eltelt jo sok év..
és egy szóval nem bírálta, hogy a photo tud-e videót lejátszani..
[Szerkesztve] -
leewi
aktív tag
nem hiszem, hogy kell mert nem szabvány ablak rendszerben tárolja a dolgokat..tudom, hogy fat32 de sztem akkorse kell..
különben ha valakinek zokni kell kérdezzem eg iJoe-t..én is tőle vettem..1300-ér' egy szürkét..
sztem még van neki (más szín is volt)..ijoe@macbolt.hu
[Szerkesztve] -
leewi
aktív tag
mivel egy éve jelent meg a mini még várnod kell egy fél évet..
ha arra a videóra gondolsz az nem a miniről szólt..
1 év a garancia így almáék a garancián túl azt mondják, hogy 50 $ s kicserélik vagy rendelsz egy akut akkor már úgyis mind1 a garnak és te magad cseréled ki..az aku kb. 4 ezer pénz..
a megoldás az appleCare lenne ha lenne nálunk..erről nincs infóm (bár figyelembe véve hazánkat még csak ARTISJUS izénk van mer' az jó)..
ha valaki tud valamit szoljon..
-
leewi
aktív tag
csak itthoniaknak(magjar emberek) (ill. van akinek itt se) magas ár..
most szeptember valameddíg 'ingyenesen' lehet részletre venni a miniket..vagyis nincs kamat & kezelési ktg..stb.
tehát sztem megéri..
ha van pénzed a 20gb-ra akkor persze inkább az meg ha ki tudod használni..nekem a 4gb-ból is 1,4 szabad s így se tudtam még végighallgatni az összes számot..
a shuffle pedíg ár / tudás / külcsíny arányban sztem nem kifizetödő.. -
leewi
aktív tag
válasz
duracell89 #347 üzenetére
nahát én icS ezeket mondtam csak MAGJARUL..
-
leewi
aktív tag
a kisebb típusokban (mini-k) egyszerű microdrive-ok vannak..hitachi-k ill. nemrég olvastam, hogy váltanak seagte-re..de ez nem már borús infó..
a lényeg, hogy van benne 32mb memória amibe mindíg beolvas 4-5 számot (mérettől függően) így keveset használja a m.drive-ot s kisebb a hiba lehetősége..ÍRÁS közben NE HUZD ki mert akkor nagyobb eséllye dobja fel a talpát..
a nagyobbakról (20-40gb) meg ha jól tudom valami egyedi vinyó van..de itt ki is fujtam..de gondolom valami hasonló az eljárás.. -
leewi
aktív tag
hát..
csak logikusan..sztem kevés lenne eme két dolog egy új változat kiadásához..
külső-belső egyaránt változott..(amiket én tudok)
-elviekben a színek 'szebbek' lettek..
-a hátuljára felírták, hogy milyen változat..(4 v. 6 gb)
-a click wheel gombjainak a színe olyan mint a lejátszó színe
belső:
-az aksi nagyobb kapacitásu vagy jobb hatásfoku..
-ha kihúzos a jack dugót akkor megáll a lejátszás..
-meg még gondolom JÓpár dolog amit javítani kellett az 1ső kiadáshoz képest..
azért nincs hozzá hálózati töltő mert leengedték az árát..így a 10 amit elengedtek = a hálózati töltővel..
nagyjából ennyi amit én megtudtam..ha valami nem pontos ill. hiányos az információ akkor el-a-nézést.. -
leewi
aktív tag
újjab oldal..
leewi
aktív tag
na megvan...
itt mindenféle progi fellelhető egy kis angol nyelvű ismertetővel egybekötve..
leewi
aktív tag
kezdőknek sok kérdésére elég sok válasz...
leewi
aktív tag
no örömmel látom, hogy mellyen a totyik...
s gyülnek a 'fertőzöttek'...
találtam még 1-2 progit mindjárt idefirkantom a nevüket...elég hasznosak de legtöbbet meg kéne venni s mivel eléggé kis népszerűségüek égen földön nem lehet hozzájuk találni semmiféle kalózkodásos kodot...
időközben kiforrot az USB-s töltő dolog s rá kellett jönnöm, hogy sajnos nem működik..ugyanis..az ilyen hub-ok adják a szabvány 5V-t sz.gép nélkül is csak tápról de ahogy terheled őket máris fuccs az 5V-nak, mert azt valahogy a gép usb-jéről egészíti ki..legalábbis asszem..tehát sztem a 4 óra helyett feltölti csak mondjuk 1 nap alatt de nem volt türelmem kipróbálni...
manjetek a beszeljukmac-re Bővebben: link ott lehet jó dolgokat találni az apró rovatban...töltőt találtam VADI ÚJJAT 5,900-értés 1 db zoknit 1,300..sztem megérte...legalábbis apple áralhoz viszonyítva...
a progik:
iPod Library 1.2b..mindenféle szöveget segít feltölteni mert van ugye egy szabott határ...nos ez megoldja..
PodLyrics..elég hasznos de nem talál meg mindent..
iPod2PC..jó de másolni csak korlátozva lehet...
maxPod..korrekt sokmindent tud de itt is van 15 napod..amugy ez olyan mindenes féle..
na egyenlőre ennyi...
uFF
[Szerkesztve] -
leewi
aktív tag
ennél ügyesebb vagyok..
csak azt akartam ha már lúd akkor...vagyis szerettem volna, hogy amint értékelem az ipod-on a zenét azt mindíg amikor rákapcsikolom frissítse a gépen is...de ő mint írtam ilyenkor mindent törölt s kezde elölről...
szóval azóta iTunes & Anapod Exp. együttes használat...
van egy iPod Agent nevü prog...
na ez egy aranyos db...lehet vele RSS híreket iPodra tölteni...meg időjárás jelentést...ja és még horoszkópot is...mindezeket persze napi frissítésben...
ha valakit érdekel miképp néz ki az iPod belülről...
Bővebben: link vagyis ez egy első gen. db de az aksin kívül nem hiszem, hogy sok minden válztozott...
ja és az ANAPOD EXP.-ben az a jó, hogy tudja le/fel/szét kapcsolni az iPod-ot vagyis anélkül is visszacsatlakoztathaó, hogy szétkeljen húzni valamelyik csatlakozót ha már elötte lecsatlakoztattad...
[Szerkesztve] -
leewi
aktív tag
válasz
Dexter68 #223 üzenetére
windows alatt pedíg:
Bővebben: link gondolom még ezekben is hitachi micro drive van így itt van hozzá a driver... -
-
leewi
aktív tag
jelentem alásan GYÖNYÖRŰ egy darab eme lejátszó...
s az elméletem már gyakorlat ugyanis nekem müxik...így nagyjából 2e Ft-ből van egy töltőm is...
-
leewi
aktív tag
EMBEREK
KITALÁLTAM...bár csak elméletben még...holnap elvileg már BOLDOG Mini iPod tulaj leszek...
szóval mivel ugye már nem jár hozzá hálózati töltő...én azt hittem hű de rendes az Apple, hogy olcsóbban adja...ja hisz kihagytak a csomagból egy 8e pénzt...
DE A LÉNYEG...
az a töltő is USB-s...vagyis azt az áramot veszi fel ami a szabvány USB-n megy...tehát arra gondoltam...s van is egy itthon...vannak ezek az USB port 'szétosztók' ill. hogy is nevezzem...ami csinál több USB-t az egyből...
s ennek tápja is van...legalábbis amit itthon van annak igen...tehát csak eccerüen ebbe kell bedugni a USB kábelt s a tápot 220-ba...s már töltődik is
meg nem is egy olyan nagy darab, hogy ne lehetne esetlegesen hordozni...
meg mégse 8e valamennyi...
holnap kipróbálom ötletem s ha megy...ÖRÜLÜNK...legalábbis én tuttttti...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nintendo Switch 2
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Építő/felújító topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Makulátlan MacBook Air M1 99%-os Akkuval és 2+ Év iStyle Garanciával!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest