Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Poco F7
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Bluetooth-headsetekről általában
- Hivatalos a One UI 8 frissítés közzététele
- iPhone topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam60e
tag
szerintem ennek ikább nyiss egy topicot a hardverpiacon! itt nem adás vétel folyik!
akik itt vannak azoknak vagy már van ipod-ja vagy már kinéztek egyett...
Volt egy ipod mini silverem amit coca colaval nyertem. és erre nem tudtam csak úgy áthúzni a számokat a library-ból, hanem csinálni kellet külön playlisteket és be kellett állítani az ipod opcióinál hogy ha változás van ezeken a playlisteken akkor frissítse az ipodon őket. most ezt elcseréltem egy kékszinűre (2.gen) (és nem ezért) és arra meg birok csak úgy áthúzgálni számokat. Nem tudja valalki hogy ez miért van?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Suzuki topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Telekom mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Horgász topik
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V111 DDR5 -i5-14400F -RTX 5060Ti -16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V100 - i5-12400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V81 - DDR5 - i5-14400F -RTX 5060 -16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V61 -DDR5 - i5-14400F -RTX 4060Ti -16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V54 - RYZEN 7 5700 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest