Hirdetés
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 11 - népalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taybor
tag
Heloztok!
Most akarok ipod ot venni ami valoszinüleg mini vagy nano lesz.
Azt kérdezném hogy nektek mennyire vált be az ipod mini. Megbizható? Hangminösége milyen?? Az akkurol olvastam hogy ez hátrány hogy nem valami nagy a kappacitása ti hogy tapasztaltátok? A fülhalgató jol szol vagy érdemes lecserélni? És igaz hogy nincs hozzá hálozati töltö és csak usbn keresztül tölthető? Ez azé jo nagy kicseszés mert gondolom a töltő sem két fillér. És mi az a artisjus matrica ami állitolag nagyon megdrágitja a Mao.-i forgalmazást? Mert ha én tesgyük fel usábol hozatnék ismerössel akkor itt lesz rá garancia vagy az elveszik? Egyébként olyan 50rugo környékén áldoznék rá és már kapok használtam garisat 45ért ez megéri szerintetek, vagy inkább boltban vegyek 54rugóért? A szine a mininek cserélhető?Összeségében mit tuttok mondani?
Bocsi a sok kérdésért de fontos lenne!
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Ally Z1 Extreme hordozható játékkonzol dokkolóval, garanciával
- Asztali PC , i7 6700K , RTX 2060 , 16GB DDR4 , 256GB m.2 , 500GB HDD
- Használt Intel I5-12600K
- Csere-Beszámítás! Mint az új! PS5 Dualsense Edge Kontroller! Gari: 2027.07
- Töredék áron! Csere-Beszámítás! DJi Air 3 Fly More Combo RC2! Garancia: 2027.09.27!
- Playstation 4 Pro Konzol! CUH-7216B
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest