- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskutya
veterán
-
Xanax88
tag
Bocsi, kicsit megkésve, de XMP-s, papíron 3200Mhz es Blackout kit ről van szó.
Viszont XMP-t bekapcsolva 4-5 próbálkozás után reseteli magát, ezért nem úgy használom.Bármilyen hihetetlen, de, egyszer F50, egyszer F4 nek látta a bioszt, viszont... valamilyen csoda folytán megoldódott a probléma ezért is felejtettem el visszanézni a válaszokra.
A lényeg, hogy ugye F4 en 2933/ 16-18-18-36 /1.35V on volt stabil frissítés előtt, F50 el így használhatatlan és értelmezhetetlen hibákat csinált, meg frissítés után "F4" en is.
Ugyan ezekkel a beállításokkal, csak 3000Mhz en viszont hibátlan lett... azóta megy rendesen. Hozzá se merek nyúlni a bioshoz azótajó ez így nekem.
Ne kérdezzétek, nem tudom mit számít az a pár Mhz. Vagy elborult fejjel mérgemben mi mást állítottam át... a lényeg, hogy most megy stabilan.
Mindenesetre köszönöm, hogy egyáltalán próbáltatok segíteni
-
Chaser
legenda
új gépről van szó, nem állítottam semmit, nem is tudtam, mivel ha bene volt az ssd pár másodperc után kifagyott a bios ( : aztán nekiálltam hibát keresni, ramokat kivettem, néztem egyesével, nem segített, utána jött az ssd, kivettem-visszaraktam, nem segjtett, de vagy 3x is eljátszottam nehogy kontakt hiba legyen, nem segített, ssd nélkül indítottam a gépet és jéééééééé már nem fagyott, ekkor már tudtam klattyingatni a biosban, kapott egy defaultot is, az sem segített - nyilván defaulton volt ha a gyárból jött, de ha esetleg valaki már babrált vele biztos ami biztos alapon megcsináltam, de újnak nézett ki -
aztán az f42c talán ami eggyel volt újabb fenn levőnél, és utána már semmi gond nem volt ssd-vel
és az f42c-re valaki itt mondta, ne telepítsük, mert leáll a w10 telepítés vele, ezt már sokkal későbbb láttam..nálam nem állt le ( :
anno pár raklap gépet szervizeltem és összeraktam, mondjuk úgy, qrvasok' furcsát láttam ( : igazából meg sem lepődtem h valamibe belefutok, azon lepődtem volna meg ha nem ((( : -
Raijin
tag
-
asynur
tag
Valóban volt ilyen, amikor még elég nagyok voltak a bios chip-ek (szép csillogó "hologramos matrica", lehet ma is előfordul), bár ez biztos változó de ott is inkább a bios típusát nyomták rá matricával és nem mindig az adott verziót ha jól rémlik.
Dobozon címkén feltüntetve tényleg nem hűlyeség, nekem eddig nem tűnt fel legközelebb kezembe kerül egy doboz meglesem.
-
Submarine
senior tag
Hali!
Nem vagyok látnok, de nagyon úgy hangzik, hogy ez valami alaplapi vezérlő hiba.
Fogj valami Linuxot és live módban próbálgasd.
Úgy is csinálja-é.
Próbálgasd m.2-vel, nélküle, meg minden létező verzióban.
Hátha van olyan mód ami stabil.Szerintem szabadulj meg tőle. Ha máshogy nem tudsz, hát hibásként, de ahhoz is jó lesz ha leteszteled.
Ebből az "Aorus"-ból amúgy is túl sok a hibás ahogy látom, valahogy nem jött össze Zsigabának.Nemrég vettem a háztartásba egy Asrockot, és asszem ezentúl nem fogom erőltetni Zsigáékat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest