Új hozzászólás Aktív témák
-
BViktr
tag
Win10 pro van fent nekem is.
A win10 driverrel megy 100-al. A többivel van hogy kapcsolat sincs.
Csak azt hittem van valami billentyű kombináció bios-ban ahol lehet ebben is turkálni, de senki nem írt ilyesmit, úgyhogy majd veszek bele egy normális Lan kártyát, azt jólesz.
Nesze neked Gaming lan. -
MidnightBB
tag
Alapvetően videó vágásról lenne szó. Az esetel 60-70% 4k. A többi "sima" full hd.
Elolvastam a cikket amit belinkeltél. Elég érdekes.
Kiváncsiságból bele lestem az easytuner-be, eddig nem foglalkoztam dologgal de ha ott feljebb viszem a tdp keretet még az i3 is többet tud enni mint eddig...
Tényleg megérte amúgy váltanom rá mert elég régi volt a korábbi konfig de most kicsit tartok ettől az i9-tőlPedig be fogom vállalni.
-
MidnightBB
tag
Köszi! De mivel én a téma abszolút "szakértője" vagyok, nem fix a tdp?
Márming a drága inteles oldal azt hazudja, hogy 65W. Akkor most mennyi az annyi?
Márming most egy i3 10100-am van. Ott is látom ezt a tdp keret módosítást, de gondolom nem sok értelme van ennél a procinál. -
-
Arra varjál gombot hogy Asus meg Asrock lappal i5ös 4570 procival használtam az ssdt.
A giga s2h lapra váltva fagyogatott használat közben az ssd, gondolkodtam hogy veszek másikat. Volt windows reinstall stb. de 8.1, 10 alatt is fagyott, nem szoftveres hiba volt.
Most Asus lappal i5 8500 procival újra használom az ssdt és semmi fagyás nincsen, meg nem is volt. -
rsf
senior tag
Sokszor nem magával a bios van a baj, hanem egyszerűen el van állítva valami benne. Aztán frissítés után visszaáll alapra és már jó is vagy pont hogy rossz.
Aztán amikor visszaállnak egy régebbi verzióra mert azzal jó volt akkor derül ki hogy már azzal sem jó..
Ezek legtöbbször beállítási problémák.
Érdemes lefotózni a beállításokat frissítés előtt és mindig kell myomni defaultot frissítés után.
Üdv. -
Floyd80
addikt
Ja már látom az előzményt.
Szerintem a BIOS elég gagyi, a 2014-es Intel Z97-es Giga BIOS mellett...lehet csak a felbontás miatt.
A giga hw monitorja az órajelet is érdekesen mutatja, a 2600x-nél csak 3600-ot mutatott, ezért nem is erőltettem az easytune-t.
A 2600X-nek -0.9 offsetet adtam talán, vagy kicsit többet, de csere előtt Ryzen Masterrel használtam 1.35V-n 4Ghz-en.
Ha memóriát emelsz, hagyd a BIOS-ban a SOC voltage-t auton, mem. feszt fix. 1.35-re, a CPU Vcore-t normalon vagy negatív offset.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged