- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
raubisoda #6305 üzenetére
Azt hittem én bambultam el valamin, de ezek szerint valóban
Megjegyzem eddig többnyire ASRock alaplapot használtam és az mellett, hogy egy olcsó gyáros sokkal életszerűbb BIOSt készítenek hozzá, ami nagyon meglepett a B450 Elite lapommal összehasonlítva.
Egy szóval jellemezném a Giga BIOSt "hitvány". Se nem észszerű, se nem jó. -
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
raubisoda #6281 üzenetére
Néha nekem is is kínai és angol keverékkel töltődött be a BIOS 50a verziónál.
Arra nem jöttem rá mi idézte elő.
Sajnos én még nem tudtam kitapasztalni a 2600x OC beállítását.
Összes mag 4100MHz fagy 1.35v mellett. Lehet a proci gyengécske. Bár boost néha eléri a 4250 is. Igaz ad is neki 1.488v
Nekem is G.Skill 3000 Aegis van, de nem is mertem még meghúzni. Milyen feszültségen húzod neki?
Miket állítasz neki, ha nem titok?
szerk:
Ja SilentiumPC fera 3 van a processzoron és melegedéssel nem látok problémát -
-
rsf
senior tag
válasz
raubisoda #6052 üzenetére
A backup biost nem így kell behozni, magától elindul ha baj van.
Csak itt az sem tud semmit tenni, mert ugyanaz a verziója mint a Main biosnak.
A gyárban ugyanazt töltik fel mindkét biosba.
Kell szerezni egy régebbi procit azt belerakni az alaplapba,azzal frissíteni a biost aztán mehet vissza az új proci. -
koko52
nagyúr
-
Visormail
addikt
válasz
raubisoda #5812 üzenetére
Ez a reset módszer jópofa, a p
csödön ne pörögjél közben?
(#5810) Floyd80 viszont a sata hotswap kikapcsolást gondolom továbbra is elfelejtették beletenni. Erősen lenne még itt mit reszelni, de nem tudom mi ez a sok kamu usb gond foltozás, amikor pont azzal nincs semmi gond.
-
raubisoda
senior tag
válasz
raubisoda #5811 üzenetére
Mondom a cifraságot.Nem best az angolom de megértették a dolgot.Írtam nekik,hogy az F32-vel sem jó a lap cpu kombo.
Válasz: akkor használjam F5 vagy korábbikat ha velük minden ok.Akkor mi a szar lesz ha kijön a 3xxx széria és frissítenem kell és nem lesz akkor sem jó.Dobjam ki a 40000-es lapot?Trágya ez a giga support még csak azzal sem nyugtatnak,hogy megnézik mit tehetnek ez ügyben.Szánalmas.
-
Floyd80
addikt
válasz
raubisoda #5771 üzenetére
Az, először szerverről frissítettem, mikor kiírta, hogy újraindítás, ki is fagyott az egész, hard reset. Utána letöltve fájlból felment valahogy, de restartnál megint kifagyott. Most vissza akartam rakni az F5-öt és láss csodát a server-es frissítés az F5-öt ajánlotta fel az F31-re és fel is ment hiba nélkül.
-
afelaldozhat
tag
válasz
raubisoda #4651 üzenetére
Azt figyeltem meg,hogyha 1-2- másodpercig nyomva tartom a power gombot a hiba azonnal előjött.........
Volt,hogy áramtalítani kellett és indúlt.Tegnap este feltettem a legutlsó F7-es BIOS-t és a probléma EDDIG elmúlt (kopp-kopp)
De csak a VGA volt kicserélve semmi más.
Mi az úr Isten tudott megbolondúlni az alaplapomon???egyedül a VGA lett cserélve
Értem én,hogy egy BIOS frissítés megoldhatja a dolgot,de eddig miért nem volt jelen??
-
Sanyi19
őstag
válasz
raubisoda #4632 üzenetére
Ha a leírás szerint működik a frissítés, akkor nekem a backup biosba, hogy lehetett F2? Az alaplapomon F4 volt, arra raktam F5b-t. Olyan elképzelhető, hogy @Bios-ból a backup bios-t nem frissíti be? Bios EZFlash nem lát semmilyen meghajtót, csak az SSD-nek a bootját.
-
04ahgy
nagyúr
válasz
raubisoda #4543 üzenetére
A lap minden, csak nem ócska! Ahogy sisu2 is mondta, amikor több VGA van behelyezve, akkor a PCIe slotoknak biztosít extra tápellátást, azért, hogy ne kizárólag az ATX 24pin csatiban levő két szál táplálja óket, erős melegedést kockáztatva ezzel. Ez még 2db VGA esetén sem olyan kritikus, 3-4db-nál kell inkább.
HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- EA Sports WRC '23
- Renault, Dacia topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest