- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
rsf
senior tag
-
Ez az hogy van rajta Win. Egy M2 SSD-ről van szó. Eddig arról bootolt minden gond nélkül. Frissítést után meg nem akarja az igazát. Reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key.
Sima SSD-re dobtam egy windowst gyorsan. Csak fájlokat másoltam fel rá usb-ről onnantól kezdve meg kötetkánt látja és bejön. -
-
-
Floyd80
addikt
Az Aorus B450 VRM-ek elég gyengén muzsikálnak a tesztekben, 2700X-nél már komoly thermal throttling van pár tesztben. De egy venti sokat segít, ha ráfújja a levegőt. 3600X-nél jobbat sztem nem érdemes ezekbe beletenni, vagy még a 3700X talán.
"Using the Ryzen 7 2700X, on the other hand, seems to permit up to 1.4v and other reviews have indicated that when used in this scenario temperatures can easily creep up to 100 degrees Celsius and beyond. Based on the efficiencies we observed it’s easy to see why.
Anyone seeking to apply significant overclocks and use higher voltages (beyond 1.3v) should consider looking elsewhere for a motherboard with a better VRM implementation."
"OCCT AVX workload showed us that the mosfets did reach VRM throttling temperatures (122 °C). On the bright side, the mosfets do have OTP (Over Temperature Protection).
To give a break on this criticism, we do not recommend pairing a 330 USD MRSP processor with a mid-120 USD MSRP motherboard for 24/7 heavy workloads in a professional or semi-professional use. There is a big difference on stress on the components when using only for games, gaming + streaming and low impact CPU tasks versus these kind of heavy scenarios.
Nonetheless, we reached 97 degrees Celsius on our Blender stress test (16 °C ambient) using the 2700X under stock settings, which is not very terrible, but far from ideal.
This model can be used with a 2700X for productivity, but we do not suggest it. There is a saying: “Even though you can, does not mean you should”.
-
Visormail
addikt
Mindig van egy ember akire nem hat még a gravitáció sem. Miután nálam nem ment, átnyálaztam a fél internetet, senkinél nem alkalmazza automatikusan. Arra tippelnek, hogy direkt így van megírva, csak az OC kitesztelésére készült. Ha instabil OC-től lefagyna a gép akkor hiába indítanák újra a rendszert, megint alkalmazná, megint szétfagyna. Legalábbis ez van leírva mindenhol [link]
Ne érts félre, örülök a sikerednek, áruld el a többieknek is hogyan csinálod. -
-
Floyd80
addikt
Igen, a Ryzen topicba valaki pozitívumról számolt be, nekem azt csinálta, amit írtam fentebb itt is, az XFR-t (auto boost vagy mi az UEFI-ben) ki se lehetett kapcsolni, disabled-nél is boostolt, a PBO a speciális menüben (CBS vagy mi) szintén teljesen mindegy volt mire volt állítva.
Illetve telepítés után újraindításnál kifagyott az egész rendszer, ha jól emlékszem másodszorra ment fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AliExpress tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- További aktív témák...
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- DELL T40 EMC Szerver
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged