Új hozzászólás Aktív témák
-
OldMike
őstag
válasz
Kiskutya #6975 üzenetére
Szia!
Érdemes lenne kipróbálni, hogy amikor éppen működik a Windows, akkor az Energiagazdálkodásban kikapcsolod a Gyorsindítást.
Nálam egy teljesen más, régi Gigabyte alaplappal történt, hogy az újraindítás rendben működött, de a kikapcsolás utáni bekapcsoláskor csak a BIOS futott le, a Windows forgó pöttyei gyakorlatilag megálltak, azaz a Win már nem jött be. A fenti kikapcsolás után a probléma megszűnt. -
rsf
senior tag
válasz
Kiskutya #6975 üzenetére
Cmos reset volt?
Nekem is volt hasonló gondom.
De észre vettem hogy amikor indul akkor a backup biossal indul amikor nem akkor meg a main biossal akar de nem tud. Amikor indult akkor is gondolkozott egy jó darabig..
Vmi időzítési paraméter nem tetszett neki amit én állítottam be.
Üdv. -
ESP
őstag
válasz
Kiskutya #741 üzenetére
Az nef4x egy ún. referencia-chip, ami alapvetően még a s754-es platformra készült...
Az ultra egy teljes értékű s939-es chipset, ami már egy fjlettebb technológia és többek között tartalmazza a teljes gigabites hálózati vezérlőt, az nVidia hw-es tűzfalat, a sata II. szabványt az IEEE 1394b (firewire) továbbfejlesztett változatát...
A lap, illetve aúgy általában a mai lapok integrált hangkarija tökéletesen megfelel az általad említett (film/játék) célokra...
Jómagam rengeteg filmet nézek gépen és a játékokat is sokat gyűröm...
A későbbiekben ha igazán vájtfülű vagy belepréselsz egy SB Audigy-t és kész a kánaán...
Ha jkól veszem ki a szavaidból (főleg a hang miatt) Te egy MSI-vel állítottad szembe...
Megnyugtatlak, hogy a Giga lapok fényévekkel jobbak, stabilabbak és értéktartóbbak az MSI-nél...
Összefoglalva: ha van rá pénzed vegyél egy ultrát (s ha nem horror az árkülönbség), de egy 4x-el is jól jársz és meg leszel vele elégedve...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged