- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit GTS 4 - divatos megjelenés
- Garmin topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rsf
senior tag
Dupla magasak?? Egy oldalon két sorban vannak a memória chip-ek.
Anno azt mondták olyat nem szabad venni..
De attól még mennie kellene.
De a memória oldala is számít. Ezt írni szokták az alaplap könyvében, hogy pl. Dupla oldalasból nem kezel annyit mint szimplából.Mit hova rakj stb. Nézz még körül a manualban. -
rsf
senior tag
Elég érdekes..
Én ezt csinálnám:
Nyomj a lapnak egy cmos resetet és úgy próbáld ki a problémás ramokat.Hátha vmi olyan bios beállításod van amit nem szeret az a ram.
Mekkora fesz kell a ramoknak?
Régen voltak pl. 1.65V-os DDR3-as ramok és 1.5V-osok is.
Az egyik gépemben is keverve vannak és 1.65V-on mennek az 1.5-ösök is mert csak igy indul a lap 1600MHz-en. Az alap beállítás 1333MHz és 1.5V ott nincs gond.
Ha ezután sem jó akkor már gyanús, de azért megpróbálnám egy másik lapban esetleg intel vonalon is.
Üdv. -
Submarine
senior tag
Halesz!
Talán rossz az érzékelő, ezt a proci előző gazdája vallhatná be. KGB-s eszközök a leghatékonyabbak.
Nem tudom szabvány szerint milyen magas a két proci.
Nem-e hézag van a Xeon teteje, meg a hütő alumíniumja között (pár tized mm sztem már okozhat ilyet).
Jártam így, azért vetem fel (mondjuk más kiosztásban). Nem lötyögött a hűtő, csak a pasztán látszódott, hogy nem feküdt fel rendesen (a proci magas hőmérséklete volt gyanús).
Első körben ezt kellene kiszűrni (bár hirtelen nem tudom hogy), ha tutira felfekszik akkor lehet tovább keresgélni.
De az is lehet teljesen nomálisan működik, kérdezz rá a processzoros topikban is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Milyen videókártyát?
- Apple MacBook
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Spórolós topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- OLED TV topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest