Hirdetés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
krichd1
üzenetére
Én nagyon gonosz lennék veled: egy hétig napi 5-6 órában polkaudio rti polcsugárzókkal kínoználak.
Utána a beyer-eket felszabadulásként élnéd meg. Ezt bizton állíthatom, én sem léptem volna vissza az AR-ről (ami épp az ellenkezője mondhatni, mert tényleg órákig hallgatható úgy, hogy nem unalmas, sőt) beyerre, ha tényleg annyira vészes lenne a helyzet, mert azt a polkos nyomulós hangot (amivel 0 érzelem jött át komolyzenén, és lehetetlen volt elmerülni a zenében; mondom, az AR pont az ellentétje) a rémálmaimban sem szeretném újra viszonthallani. 
-
yaastreet
csendes tag
válasz
Deadzone41
üzenetére
első ránézésre nagyon jó darabnak tűnik, kényelmesnek is, masszívnak is és jól is néz ki mellesleg
hnap szerintem olvasok róla pár tesztet
ha jól számoltam 11ért tudnám lerendelni, az is teljesen jó.
a hangjáról nem tudsz esetleg valamit?
-
Deadzone41
őstag
-
yaastreet
csendes tag
Sziasztok!
Éppen (kb 1 hónap review olvasgatás után) megrendeltem volna a slux hd330-asomat muzikerről, erre hívtak hogy, nincs, nem is lesz a következő jópár hónapban és különben is nem is árultak ilyet soha

Kérdésem/kérésem annyi lenne, hogy tudnátok-e ajánlani helyette hasonló árkategóriában másik fejhallgatót, srh-440ig már nem akarok felmenni, mert hd-330 miatt berendeltem már egy xonar U1-et és a kettő együtt már húzós lenne.
Tehát az ár 12-16K, nyitott/zárt részemről tökmindegy, circumaural, kábeles, mikrofon nélküli, ellenállás hangkari miatt lehet akár nagyobb is. Nem kéne feltétlenül mély túlsúlyosnak lennie, de kifejezetten unszimpatikus volt a shure-ról olvasni hogy mélyhiányos, szóval minimum a közepes szintet érje el. Zenehallgatásra (elektronikus, komolyzene, rnb)/filmnézésre használnám legfőképpen otthon, kisebb impedancia esetén akár utazás közben is (x10 mini pro-val) de ez nem annyira szempont, inkább szóljon szépen.
Gondolkoztam egy olyan megoldáson, hogy lemondom a xonar u1-et és annak az árát is belefektetve rendelek egy srh-440-et (és talán szól olyan frankón h elfelejtem h kevés a mélye), de nem tudom eldönteni, hogy csak a telómmal mennyire szólna az szépen, előjönnének-e a pozitívumai. Telómon kívül egy integrált laptopkarival kínoznám... Szerintetek?
Továbbá muzikernál néztem még a xonar U1 mellé egy Superlux HD-661 BK-t, viszont erről cserébe semmit nem tudok, milyen füles ez? Azon kívül h tök jól néz ki
Vagy ebben az árban van számomra jobb választás?Előre is köszönöm a válaszokat / segítséget!
-
chrisnagy13
senior tag
Beteg egy fejhallgató ez a T70p.
Részletessége már-már fárasztó. Viszont nem tudom a 250ohmos verzió mennyire érzékeny, de ez nagyon. A legkisebb gainnel is alig lehet tekergetni a potit. -
Zoli133
addikt
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
A második felével nagyon egyetértek, épp most tervezgetem az utód 940 beszerzését
(És csak 3 hónapja van meg
) -
Bodz
nagyúr
Shure SRH440 előnyök, hátrányok, karakter? Én rövid ideig hallottam, tulajok véleményére vagyok kíváncsi.
-
kisÁdi
aktív tag
Ma megrendeltem a DT 235-öt. Előtte kipróbáltam a Media Marktban. Elég jó.
-
ntomka
nagyúr
Hivatalosan is kijelentem: a Shure SRH1840 rohadt jó fejes!
-
regener
veterán
Sziasztok,
nem tudjátok véletlenül hol kaphatok új fehér fülpárnákat a Retro DJ-mhez?
Nagyon elkopott, már jön szét
-
gabross
tag
krichd1: fa-003ti

-
Bodz
nagyúr
Hozzákezdtem, de vacsit kell főznöm.
Addig is jöhetnek az ötletek, elképzelések, ajánlott fülesek (ezt valahogy úgy képzelem, hogy legalább 4 szavazat kell rá)!(#7169) HEAHEA: Kényelmesebb, hosszabb játékhoz szerintem megfelelőbb.
-
törölt tag
Az a feladata, hogy jól zárjon, tehát egy idő után befülled, ez nagyjából kivédhetetlen, de nem vészes.
A DTX710 kényelmesebb, a hangja egy kicsit megfontoltabb, semlegesebb, a DT235 egy kicsit színesebb, elevenebb. Féligazság, ha azt mondom, hogy az első inkább az akusztikus zenék felé hajlik, a második inkább a rockzenék felé. Ha megalkuszol a DTX gügye külsejével, akkor hangilag talán inkább az a jobb, de ez is csak féligazság. A DT ellenben hordozhatóbb. Hallgatgasd őket, és azután válassz közülük (vagy valami mást, ha nem tetszenek, de erre kicsi az esély, ezen az áron mindenki elismeri az erényeiket). -
HEAHEA
aktív tag
válasz
üzenetére
Akkor mese nincs, Lesz majd egy Beyer!
A kérdés már csak az : DT235, vagy DTX 710? Mi a különbség hangzás terén a kettő között.Melyik milyen stílusra jó? A DT235-ösbe mennyire hajlamos befülledni a fülnél?
A Retro DJ épp pont hogy jó rám a füleimnél, meg beizzad a fülpárnáinál, de szerencsére nem szorít.
Akkor most melyik DT235 vs. DTX710 otthoni mindenesnek, hadd kezdődjön a mese!
Bodz! a DTX 710-es mennyire vált be neked játékoknál?Jobb lehet a 235-ösnél? -
bigmasterg
addikt
válasz
fi:zi'k
üzenetére
Meg berakni az archivumot.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
chrisnagy13
üzenetére
Agpt es Gold becenevuek. Ma a winyot kapjak.
Akos ért a meglepihez. Egyszercsak szól, h mar feladta.
Bodz hajra, bízom Benned!
-
Tamoo
nagyúr
Jobb oszlopba nagyon rövid "téma összefoglalót" is kitalálhattok. [link]
-
fattyu
veterán
válasz
Deadzone41
üzenetére
és headsetekhez se
-
chrisnagy13
senior tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Aztán sorba kötöd őket, vagy minek neked ennyi?

-
törölt tag
Az biztos (szerintem), hogy az SRH240/440/840/940 vonalból ez a legtürelmesebb a forrással szemben. Mind a négyre érvényes, hogy nagyon rideg hangú forrás kell ahhoz, hogy a hangjuk szépségébe belerondítson, de a másik háromból nem nehéz magasba húzó karaktert előcsiholni, ha olyan a forrás. Ez a 840, mint a sorozat enyhén mélykiemelős típusa, erre is elég érzékeltlen, a tónusát is nehéz felborítani. Az pedig (szerintem) nem kérdés, hogy a "jótól jobb" forrást elég széles határig meg tudja hálálni, nagyjából az 50-60ezres árkategóriáig tartó forrás ár esetén nem kerülne többe a leves mint a hús.
-
Bodz
nagyúr
Ha nincs ellenvetes, akkor este csinalok egy Logout bejegyzest a topik osszefoglalonak, figyelembe veve az aktualitasokat, es kozosen kipofozzuk.

-
Tamoo
nagyúr
Errefelé mi az általános vélekedés?
Shure 840 mennyire érzékeny a "kiszolgálásra"? Mennyire díjazza a "jótól jobb" forrást?
(Mondjuk kiskínai+presenter helyett asus essence one) -
schawo
titán
válasz
David89
üzenetére
10-ig bezárólag az én javaslatom Superlux HD668B. Ha van még kis keret fölfelé, akkor kitágulnak a lehetőségek pl a már említett Beyer darabokkal. De a Superlux sem rossz. Az egyik kollégám múltkor pont azt mondta, hogy ő sokkal gyakrabban használja a 668B-t, mint a Shure 440-t.
(#7152) kammerer
Igen, be kéne írni, hogy a "Topik kizárólag mikrofon nélküli, vezetékes fejhallgatókkal foglalkozik, mivel ezek hangminősége felel csak meg az elvárásoknak." -
törölt tag
válasz
David89
üzenetére
A jóhangú fejhallgató belépő kategóriája a Beyer DT235-nél, DTX710-nél kezdődik, ezek kevéssel tíz fölött vannak, széleskörű ízlésnek megfelelnek, a néhány, kb. egyenrangú versenytársuk ízlésfüggőbb - pl. a Philips SHP6000 vagy a Superluxok. Ezen szint alatt nem érdemes fejhallgatót vásárolni, legalábbis ha zenét akarsz hallgatni vele. 20ezer körül már szélesebb a megvételre érdemesek választéka. Ha mindenáron 10ezer körüli mikrofonosat akarsz magadnak ajánltatni, azt a gamer fejesek topikjában tudod megtenni, itt nagyjából senki sem fog neked olyanokat ajánlani, mert ebben a topikban a hangminőség a szervező erő.
Más.
A tapasztalatok alapján jegyzem meg, az első hozzászólásban teljesen felesleges nyitvahagyni a "Mikrofonost vagy mikrofon nélkülit?" illetve a "Vezetékest vagy vezetéknélkülit?" kérdéseket, mert itt úgyis csak mikrofon nélküli és vezetékes ajánltatik. Tehát ezt a két kérdést eleve meg lehetne előre válaszolni a tanácskérők helyett. -
gabross
tag
válasz
David89
üzenetére
Shure BRH440m: 100 dolláros fejes mikorfonnal, az ára 249 dollár
-
David89
tag
jobb lenne a mikrofonos, mert beszelgetesre is hasznalnam es ugy kenyelmesebb. A felar annyire nem lenyeges, mert kulfoldrol hazatelefonalas meg dragabb. A hangzasra annyira nem vagyok finnyas, nem vagyok vajtfülü, de persze ne is legyen borzaszto

remelem max egy tizesbol mar kijön egy elfogadhato.
-
fattyu
veterán
válasz
David89
üzenetére
Mikrofonos vagy mikrofon nélküli?
Általában nem szoktunk mikrofonos fejhallgatót ajánlani, hiszen hangjuk rendre rosszabb, mint adott áron egy mikrofon nélküli fejhallgatóé. Tehát a mikrofonnal egybeépített fejhallgatókért komoly felárat kérnek és még a magasabb ár sem garantálja, hogy jó hangzást kapjunk. Ezért érdemes mikrofon nélküli fejest beszerezni, és hozzá egy csiptethetős/asztali mikit vásárolni
-
desigo
senior tag
Kezdek ráfüggni egyre jobban az új fejhallgatómra.(Superlux 661)
FOCAL JMlab 8cdjét hallgatom többször akár filmezek is órákat.
Minél többet hallgatom annál szerethetőbb.
Viszont voltam tegnap a mediában és random felpróbáltam (hallgatózás nélkül) jópár fejhallgatót.
Volt pár ami nagy plüss párnával volt szerelve és eszméletlen kényelmesek voltak.
A Superluxom is kényelmes de jobb lenne ha jobban elemelné a fülemtől a párna a hangszórót.
A használat során a szorítóerő gyengülni fog és kényelmesebb lehet vagy érdemes gondolkozni párnacserén? -
donpe
aktív tag
Nem egy nagy dolog. A Senni ugyanazt a fejest adta el csak máshogy árazva.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az 555 egy butítot 595. Méghozzá úgy butított, hogy több alkatrészt tartalmaz.
A külső rács és a driver közé mindkét oldalon egy vékony szivacsdarab került. Ez valamennyit lefog a mélyekből, a dinamikából. Ha ezt kiveszed, kapsz egy HD595-t, de csodákat azért ne várj. -
fi:zi'k
nagyúr
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Pedig van akik fejessel koncertezik. Igaz, ugri-bugri modern stílus.
-
guppy
őstag
válasz
Deadzone41
üzenetére
sztem szakmai sznobságból, meg azért mert nehezebb gyorsan levenni és feltenni, meg talán azért mert custom iem-ből nincs olyan nagyon durván mély túlsúlyos mint a DJ fejesek, nagy előadók gondolom nem véletlenül használnak custom iem-eket koncerten
-
Audison
senior tag
A nyíregyházi MM-ban sem volt semmi...fejhallgatók közül csak egy Koss volt, ami le volt árazva. A választék is szűkös volt, volt pár Denon, meg Marshall Major 45k-ért.

Viszont vettem egy Aerosmith CD-t 500Ft-ért.

-
contaxg
veterán
Itt is van egy DJ füles "teszt", de inkább ismertetőnek mondanám. Szerintem ezek inkább arra valók , hogy két tracket ritmusba tudjon hozni az ember egy borzasztó zajos környezetben és/vagy az effektek, meg a dobgépek arányát jól be lehessen lőni. Ergo kontroll cuccok, vagyis értelemes zenehallgatásra alkalmatlanok. Ezért sem lett jó döntés számodra az SRH440.

-
kisÁdi
aktív tag
Szóval ma voltam Media Marktban. Egyáltalán ne számítsatok nagy szenzációra. Ez az akció kb annyi hogy a 25 000 ft-os porszívó most 20 000. ( De természetesen ez is valami örüljünk hogy van ilyen).
Fejhallgató témában nem találtam semmi akciót. K518 20 000, volt még sony is abból volt a legtöbb, 7000-től fölfelé, és volt egy Hd 202 10000ft-ért.
Ja és tényleg ha má itt tartunk. Melyik a jobb, Hd 202 10-ért, vagy dt 235? A hd 202-vel nem kell sokat vesződnöm, napközben könnyedén meg tudom venni. Melyik éri meg jobban? Van sok különbség köztük? Mert az áruk között nem sok. -
csyo
senior tag
A topikon kívül megkérdeztem pár hivatásos DJ barátomat, hogy ők mit ajánlanának DJ fejesnek.
Akik a jövőben DJ fülest keresnek, azoknak hasznos infók lehetnek ezek:
1. (6 éve dj)
az AKG jó lehet
Skullcandy szar
DENON fulesek esetleg még jok lehetnek
"nekem pioneer van. kolts ra tobbet s vegyel egy olyat" (Pioneer SE-DJ5000)Ajánlata: Pioneer SE-DJ5000
--
2. (17 éve dj)Akg = müanyaga miatt egy idő után magátol esik le a fejededről ergo a zajcsökkentése egy nulla!
Pioneer nehéz, és túl sokat ad ki közép magas tartományban = megsüketülsz!
A dj Sennheiser kényelmetlen volt és nem volt elég zárt a fülemre!
Reloopot soha
sennheisert ajánlom HOBBI szintre csak meg kell találni a nekes kényelmest!LEGINKÁBB AJÁNLOTT: Rpdj 1200 full fekete verzio és nem spirál kábeles (!!) (35ezer forint)
Kiválo hangzás, semmi súly, strapabíró és szerintem ez szüri meg a legjobban a zajokat az álltalam kiprobáltak közül!Ajánlata: Technics Rpdj 1200 (nem spirál kábeles!!)
--
3-4. (egyik 10 éve, másik 4 éve dj)"Reloop RHP 10 jól szól" (16 ezer)
Ajánlata: Reloop RHP 10
--
5. (13 éve dj)"legközelebb Sennheiser HD 25II-1-et veszek"
Ajánlata: Sennheiser 25II-1
--
6. (12 éve dj)"Sony MDR V700 nekem közel 12 éve megvan és hibátlan még mindig!"
Ajánlata: Sony MDR V-700
--
7. (nem tudom miota dj)"Nem szeretem a nagy nehéz füleseket: egész éjjel a fejeden van..."
"Hangzáson kívül, célszerű ha a forgói strapabírók mert azok tudnak törni!"Ajánlata: Sennheiser 25II-1
--
8. (nem tudom hány éve dj)A Sennheiser HD 25 sp- ben rossz minosegu hangszorok vannak, csak kivulrol nez ki jol!
A HD25 tobbi modellje nagyon jo!HD25II vagy I eletre szolo, nem torekeny, bele lehet kuurni egy hatizsakba es semmi baja,
ha evek alatt megis tonkremegy, mondjuk a kabel, akkor rendelheto minden alkatresz!Ajánlata: Sennheiser HD 25II-1
--
9. (16 éve dj)"SONY jól szól, de a szerkezete gagyi, könnyen törik"
"fa fülest vegyél, igaz drága, de az a perfekt!"
technics jó
"Senheiser stúdiómunkákra, vagy utcai használatra, de keverni nem jó. Masterelni oké, bulin nem oké."
"Reloopot NE!!!"Ajánlatai:
valamilyen fa füles (drága nagyon, de perfekt)
TECHNICS
SONY (csak nagyon törik)
--
10. (4 éve dj)ajánlata Reloop RHP-10
-------------------------
Döntésem:
Veszek egy fejhallgatót max 15 ezer forintért kezdetnek, aztán ha már beindultak a bulik,egy komolyabb fejesre csak aztán ruházok be (45 ezer forintig)
A TECHNICS RPDJ 1200 - ra gondolok most elsőre, hogy azt fogok venni, talán Sennheiser HD25II-1...
--
Fejlemények:
Körülnéztem ebay-en, max 15 ezer forintig kategóriában (postaval egyutt),
és 10 ezerért sikerult licittel találnom egy Shure SRH440-es fejhallgatót.
Meg is kaptam, és kiderult, hogy ez a fules nem jó dj célokra. Nagyon franko studiofules, filmek zenék jók vele, de dj fejhallgatonak nem jó semmiképpen sem! -
sgery
őstag
válasz
Deadzone41
üzenetére
Pedig olyan jó lenne végre megszabadulni a zsinórtól

Most néztem, van 555-595 modding. Erről tudtok itt bővebben infót? Mit javít? -
törölt tag
Megéri. A minőségi különbség mellett más felfogásúak is, azaz a Retro DJ egy jó ár-értékű, ügyes olcsó fejhallgató, a két Beyer azonban már a zenehallgatásra is alkalmas szint belépő kategóriája. A Retro DJ elsősorban az információt viszi át, a két Beyer azonban már a zenét is közvetíteni tudja, ezek visszafogottabbak, arányosabbak, kifinomultabbak, hangszerhűbbek. A Retro DJ inkább sokat közöl, a két Beyer szebben mesél.
-
contaxg
veterán
válasz
Dhampir
üzenetére
2 hete pl. Anna Netrebnko volt Donizetti: Szerelmi bájitalában (19:00)
Gyógyulást Neked és Balunak is!!

-
Dhampir
félisten
-
baluka26
veterán
válasz
szakibá...
üzenetére
Igen, hallászküszöb volt fix frekikkel. 8 kHz-ig mértek felfelé, lefelé 125 Hz-ig.
-
baluka26
veterán
Volt ma hallásvizsgálaton, egész jó lett.
10 dB-nél egyik értékem sem rosszabb, jellemzően valahol 6-10 között, 125Hz volt a legnehezebb mindkét fülemmel. -
HEAHEA
aktív tag
Sziasztok! Nemrég vettem egy Maxell Retro DJ-t . Nem ez volt az eredeti kiszemeltem, de annyi pénzért kár lett volna otthagynom a boltban
. A Beyer DT-235-öse és a DTX-710-ese között vacilálok. Hangzásban mennyivel jobbak a Retro DJ-hez képest, megérik az árkülönbözetet? Nincs módom kiprópálni a Beyereket , azért kérdezem.
Általános célra használnám film, zene , játék. Zenei téren mindenevő vagyok.. Jó lenne , ha minden hallgatott műfajt szépen szólaltatna meg.
Számítógép integrált hangkártyáját(Asrock H77Pro4/MVP-s alaplapét), illetve mobilra rácsatatlakoztatva is használnám főleg itthon. -
Deadzone41
őstag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
az, hogy a pergőt melyik fejesen hallod részletesebbnek, nem csak a gyorsaság kérdése, hanem kb a fejes összes tulajdonságáé.
mi a baj az LCD árával? a hifiman árképzése jobb? vagy a stax-ok új ára földhözragadtabb?
tyll-al nem tudom mi bajod, ő kb az egyetlen a fejhallgatózásban aki próbálja az szubjektív tapasztalatokat integrálni az objektív mérésekkel. azért szoktam példálózni vele, mert legtöbbször nem a levegőbe beszél. ne keverd nwavguy-al, ő nem a sátán.
-
bajnokpityu
félisten
Csak azért irok, pedig megfogatam, h nem teszem, mert ne adjunk számba olyan mondatot, amit nem mondtam.
A sebesség mindenek felett? vicces volt, h pont erről kezdtek el beszélni a srácok, ami innen nézve más értelmet nyer. pl amikor 1 dobütés mellett a pergő millió kis apró hangot ad ki,akkor hagy mondjam már,hogy x gyorsabb mint y. de hozhattam volna más példát is, annyi helyen megmutatja magát ez a tulajdonság. Többek között pont a kiszolgálásra való rettentő érzékenységben is.
Ettől függetlenül vállalom, hogy bizony az irdatlan információba szerettem bele, amit a stax jó láncról úgy mutat meg, hogy közben képes kerek egészként is zenélni, akár a háttérben. Ismerős pl elaludt Novát hallgatva.
LCDt sebessége miatt nem, egyébként pedig én is tudnám szeretni, de szigorúan használt áráért, vicces az új ára, szerintem. Ezt is mondtam...
ui ha tyl irásait akarnám olvasni, akkor odamennék a weblapjára, nem kell hirdetni a hatalmas mindenek felett álló tudományát.
-
zolka95
őstag
Sziasztok!
Életem első gamer headsetjét szeretném megvenni
egy OZONE RAGE 7HX-t néztem ki
zenét is szeretnék rajta hallgatni, jó hangosan
ha túl hangosan hallgatom, esetleg maxon, akkor elromolhat attól a füles?
mert a monitorban ezért romlott el a hangfal slayer meg metallica közben![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
bocs a hülye kérdésért, de még nem volt gamer fülesem és muszáj megkérdeznem, mielőtt ennyi pénzt kiadok érteés ha esetleg tudtok ennél jobb fülest ilyen árban, akkor mondjatok

-
sgery
őstag
Hol szeretnéd használni a fejhallgatót?
Otthon, szobában, házban, teraszon.Milyen célra szeretnéd használni?
Zenehallgatás.Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
Minél kevesebb annál jobb
de 40-50e fölé semmiképp nem mennék. Külön boldogsággal árasztana el, ha az eladó hd555 árából meglenne 
Vezetékes vagy vezeték nélküli?
Vezeték nélküli. Komolyan. de tényleg
Circumaural vagy supraaural?
Nem tudom, hd 555-öm van most, az nekem megfelelZárt vagy nyitott?
A minőség mindenek előtt, lehet nyitott is. de ha a zárt jobban elszigeteli a külvilágot akkor az sem rossz, ne zavarjon ha asszony tv-zik
Mikrofonos vagy mikrofon nélküli?
Nem kell mikrofon.Milyen hangzást vársz a fejhallgatótól, mi az ami zavar?
Tehát van egy sennheiser hd555-ös fejesem, ennek pl. teljesen megfelel a hangzása. talán egy picit több mély jobban esne, de minden más klassz. Főleg trance zenét hallgatok, de néha Beethoven is becsúszik... -
ntomka
nagyúr
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Ennyi, szubjektív a dolog. Az LCD-t sem feltétlen a sebessége miatt szeretik az emberek, de most is te hoztad fel. Neked szempont, nekem pl. baromira nem.

Most pl. van valami a fejemen, aminél már volt sokkal jobb fejesem, de mégis vigyorgok, mint a tejbetök.

Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Update 01.07. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Utána a beyer-eket felszabadulásként élnéd meg. Ezt bizton állíthatom, én sem léptem volna vissza az AR-ről (ami épp az ellenkezője mondhatni, mert tényleg órákig hallgatható úgy, hogy nem unalmas, sőt) beyerre, ha tényleg annyira vészes lenne a helyzet, mert azt a polkos nyomulós hangot (amivel 0 érzelem jött át komolyzenén, és lehetetlen volt elmerülni a zenében; mondom, az AR pont az ellentétje) a rémálmaimban sem szeretném újra viszonthallani. 
hnap szerintem olvasok róla pár tesztet
Vagy ebben az árban van számomra jobb választás?

Részletessége már-már fárasztó. Viszont nem tudom a 250ohmos verzió mennyire érzékeny, de ez nagyon. A legkisebb gainnel is alig lehet tekergetni a potit.

Az inkább a 840.
)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)