- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferni
őstag
válasz
Skinny26 #12922 üzenetére
Telibe fehér Aqua Control+ anyagra, még nagyon közelről nézve is nagyon hasonlít a kettő, szinte megegyezik. Nagyon, nagyon minimálisan szövetesebb érzésre a Paracontrol, de nagyon pici a különbség.
Viszont a Pulsar vastagabb, illetve érezhetően nagyobb rajta a control.
Végighúzom mindkettőn az ujjam valamiért a fehér AC+ hangosabb, tehát picit érdesebb, míg a Pulsar ParaControl minimálisabb halkabb és simább, valószínűleg ezért is nagyobb a control/stopping power rajta. Tényleg használatban érezhető ez a különbség, ami nálam nagy pozitívum.Minőségre is rendben van és ez a piros szín is el lett találva, nagyon szép.
Csak ajánlani tudom.
-
sNk77
aktív tag
válasz
Skinny26 #11947 üzenetére
Nekem egyedül a Goliathus Control-t nem kell takarítani ez miatt. Az enyém durván fél éve volt takarítva, mosva, de csak azért mert miért ne. Nem azért mert belassult volna egy ponton a dzsuvától. Használtam egy Steelseries SteelSeries QcK+ CS GO Hyper Beast-et nem rég és nagyjából 2 hét alatt jelentkezett a probléma, ki se mostam, félre raktam. Idegesítően megragadt ott az egér, csak azért nem veszed észre egyből mert mindig egy adott területen használod az egeret és hozzászoksz egyből a lassuláshoz.
-
-
sNk77
aktív tag
válasz
Skinny26 #11940 üzenetére
Szia!
Ahol használod a padot ott a kezedről az elhalt bőr, zsír ragadt bele, meg kis kosz, stb. A súrlódástól szépen lassan "ledarálja" a bőröd. Én zuhanykabinban szoktam takarítani a padjaimat, szivacs simább felével, szappannal, samponnal, langyos, vagy kicsit melegebb vízzel ami még jól esik a kezemnek. Szálirányban kicsit durvábban, ellentétes irányba finomabban. Utána törülközővel finoman áttörölgetem és várok amíg megszárad. A Goliathus Control padnál nem tapasztalom ezt. Akkora lyukak vannak rajta, hogy azok elnyelik ezeket szerintem és ott nem érintkezik a talp ezekkel.
-
-
válasz
Skinny26 #5727 üzenetére
Hülyeség. Az, hogy két különböző paddal is szar neki az elég valószínűtlen. Corepad-om nincs kéznél, de azt írta, hogy Talent-tel is ugyanez volt a gondja.
Nos, kipróbáltam egy WMO-val (ugyanaz a szenzor, 400cpi 500Hz) a régi Talent-tel is és a most kibontott vadiújjal is. Semmi ilyet nem csinál az egér. Valami annál a srácnál nem kerek. Még egérteszterrel se volt semmi kimutatható hiba.
Annyira jól működött a dolog, hogy kedvet kaptam megint WMO-val nyomulni.Adok egy képet bizonyíttékként. (Sajnos csak telefonnal volt erőm lőni egyet
)
-
-
-
válasz
Skinny26 #5601 üzenetére
Gondolom nem csúszik eléggé?!
Nekem pont ellentétes bajom van. QcK mini-t használtam eddig. Bajom nem volt vele csak kicsi. Lecseréltem egy CoolerMaster Speed-RX padra és azon meg ha megpöckölöm az egeret elcsúszik kb a másik végébe. Bár úgy gondolom ez a jó, csak meg is kellene szoknom.
Az érdekesség, hogy G100s jobban csúszik rajta, mint az MX310.
És még ha kivenném a G100s-ből a súlyt... -
válasz
Skinny26 #5556 üzenetére
Ha megszáradt, akkor mehet egy kis szilikon spray is. Fújsz rá, hogy azért mindenhol legyen rajta egyenletesen, majd egy pamut ronggyal áttörlöd és hagyod még száradni 15-20 percig.
A szárítást úgy szoktam kezdeni, hogy egy törölközőt kettéhajtok, közé teszem a padot és végig taposom párszor, hogy a java víz kijöjjön belőle. Ezzel a módszerrel 2-3 óra alatt megszárad a napon.A lényeg, hogy a fogkefe, amit használsz puha legyen, mert felsérthet apróbb szálakat.
-
válasz
Skinny26 #5554 üzenetére
Jajja, de utáltam a Goliathus Control-t tisztítani. Abban a sok kis árokban szépen megül a kosz.
Én egy agyonhasznált, puha fogkefét használtam és sima hidratáló és egyéb adalékanyagmentes szappant. 2x-3x végigmentem a szappanos fogkefével, körkörös mozdulatokkal, majd alaposan leöblítettem tiszta vízzel. Utána mehetett a napra száradni.Zolbak2107
Nem lehet hogy valami zavarja a kommunikációt a vevő és az egér közt? Vagy messzebb van a veveő, mint a melóhelyen.
Mindenesetre próbáld ki más felületen is. -
micafighter
nagyúr
válasz
Skinny26 #5393 üzenetére
Annyiért még nem. A vámra összeghatár van, jelenleg nem tudom, pontosan mennyi, de egy 3000 forintos egérpadot biztos nem fognak megvámolni. Viszont itt megmondanak a fórumtársak mindent pontosan: http://mobilarena.hu/tema/kulfoldi_rendelesek_nyomkovetes_stb/friss.html
Ebay-en arra kell figyelni, hogy olyan eladót válassz, akinek lehetőleg sok pozitív szavazata van, azonban ez sem biztosítja, hogy nem vernek át: pl ez valszeg átverés: http://www.ebay.com/itm/New-Razer-DeathAdder-3500-DPI-Gaming-Mouse-Blue-Light-Right-Hand-2C-/141234877514?pt=Mice&hash=item20e241344a
Írtam az eladónak:
,,Hello, is this a genuine Razer (manufactured by Razer Inc. Founded in San Diego, California, website: www.razerzone.com) mouse?
Thanks,
Peter",,Dear friend,you will receive this item as the picture shown.To know more information,pls look into the item description carefully,tks.Have a nice day.
- 2xcheap2010"No comment
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest