Hirdetés
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Synthwave #6446 üzenetére
Nem kiről. Elsősorban arról, hogy ártól, beszerzési helytől (és ha kötözködök, akkor mérettől) függetlenül borítékolható volt az ajánlásod.
"Ott vannak ugye még a műanyag-, fém- és üvegpadok is, tehát alternatívából nincs hiány, mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet."
Én még ott járok, hogy nem találtam meg.Aláírom, hogy nem könnyű tanácsot adni, mert nem tettem fel kérdést
Jelenleg ugye 28centin fordulom a 360-at. Az pad bal oldalán szenzortól balra még + ~3cm(fél egérszélesség), pad jobb oldalán szenzortól jobbra szintén még + ~3cm. Szóval ~33-34cm-en fordulok. Mégis néha kevésnek érzem a helyet. (de gondolok itt arra, hogy jobban is mozgathatnám)
A Salmosa-val meg úgy éreztem, hogy megy ez nekem 40cm/360°-on is. (ami ~45cm-t igényel a pad részéről) Ezért gondolkodom egy power userhez méltó padon méret tekintetében is.Közben drágaság van. Attól függően, hogy honnan veszem, valami olcsóságot szeretnék mellécsomagoltatni a postai küldeményhez. Hajt a vágyam, de nem állt fel a pénzügyi keretem a célra. Van is padom, csak kíváncsi vagyok. Itt tartok most.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Autós topik
- Futás, futópályák
- RAM topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest