- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokokka
addikt
válasz
kemotox #8509 üzenetére
Nem értelmetlen. Én is néztem már, mert nekem olyan kicsi az asztalom, hogy a billentyű jobb lába rajta van az egérpadon, de úgy meg billeg. Ezért kicsit elfordítva használom, így legalább mindkét lába az asztal lapján fekszik. Viszont nem szeretném beáldozni miatta a zsír új Razer padomat, így lehet, hogy inkább asztalt cserélek majd
-
-
kemotox
addikt
válasz
kemotox #8445 üzenetére
Egy nagy baj van ezzel a QCK-val. Olyan, mint a száraz bőr.
Kimostam, eltűnt a fehér folt a közepéről, tök fasza. De már megint rajta vannak ezek a fehér cuccok. Kicsit valami súrlódik rajta és ott fehér lesz.Mindenesetre annyira vadiújszerű lett, hogy inkább megtartom, nagyon jó kis cucc. Meg hát visszaváltottam G100s-re és annak valahogy annyira nem tetszik az asztal, mint az IME3.0-nak.
-
válasz
kemotox #8441 üzenetére
Én úgy szoktam, hogy bebaxom a zuhanyzóba, majd a rózsát olyanra állítom, mintha plazmavágó lenne (legalábbis a bőrömnek már konkrétan nem kellemes
). Átmegyek vele párszor, majd mikor jól átázott már megdörzsölöm valami textiles anyaggal (büdös zokni a legjobb), úgy hogy arra folyékony szappant raktam. Utána jó sokáig kell öblögetni a plazmavágóval, mert habzik.
Pont most akarom csinálni én is a Heavy-n.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
kemotox #7296 üzenetére
Totál láma vagyok egérügyben. Nem öltem bele egy rakás időt, hogy MÁSOKNAK jó legyen - tökfölöslegesen.
Elérkezvén a hitehagyott jelenbe, gondoltam, hasraütök és beírok valamit, hogy gyűljön a hozzászólás, mert olyan kevés van."Szóval a szenzor 1800 / 3500-on kifejezetten input lagos. Az egér megmozdítása után pár ms-mal mozdul a kurzor."
Azért seems nice és még csak nem is én írtam. Nagyfelbontáson játszók (720p+, mai géjmerek 95%-a) biztos örülnek majd neki. Mondjuk nekik úgyis mindegy..
.. NOW I SEE.
Nyilván kiestem a pikszisből. Brühühü. Azért ne gyűlölj.
-
kemotox
addikt
válasz
kemotox #6835 üzenetére
Update: Abyssus rohadtul jitterel rajta
Amúgy játék közben nem vettem észre. Még állítgatom a sensit, nem találtam még meg az igazit, de szerencsére olyan nagyon low sensi-s nem vagyok azért. Csak úgy próbából elkezdtem cibálni mint a pélót. Abszolút észrevehető a jitter, nem csak néha csinálja.
Szóval Abyssus + QCK kombó nagggyon low sensire nem túlságosan ajánlott. -
dobragab
addikt
válasz
kemotox #6699 üzenetére
Vagy akár Allsop Raindrop XL. Nekem kihozták, szállítással együtt 6k volt. Nem mindegyik eladó szállít MO-ra.
-
deatom
tag
válasz
kemotox #6020 üzenetére
Szia!
Én inkább megrendeltem a hivatalos honlapról december 3-án. Még most is akciós a pad 16,25 USD, szállítással együtt 36,89. Ha innen rendeled meg, akkor kapsz egy rendelési számot és egy usp-s linket, ahol nyomon követheted a csomagodat. December 16-án, vagyis tegnap meg is jött a pad. Egy rossz szavam sem lehet rá, nagyon kényelmes és "kellemes" érzés rajta tologatni az egeret. A felülete hasonló a QPAD CT felületéhez, szerintem. Logitech g400 és egy roccat kone pure optical egérrel próbáltam ki.A roccatat használom jelenleg, de megnéztem a Logitec mit tud. Én nem vettem észre rendellenességet
-
-
Vanir
veterán
válasz
kemotox #6020 üzenetére
Do not by this mouse pad if you wanna use it with MX/G series, 518/400 in particular, absolutely no tracking at high speed, impossible to play fast paced games like quake, TF, CS. So understand better what i am talking about - when you are getting shot from behind and would want to make a quick 180 degree turn you are not gonna make it and most likely you gonna end up being killed.
(Tudtommal MX510-ed van, azzal valószínűleg nem lesz jó.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Futás, futópályák
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hegesztés topic
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Keresünk dokkolókat
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest