- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferni
őstag
válasz
ribizly #12997 üzenetére
Tegyél 2 darab L-es padot egymás mellé
Én is így használom.Igazából csak az egér alatti a lényeg úgyis.
Ha bejött a Kodiak pad használd azt, azok jó egérpadok.
Egymás mellé rakod még menőn is néznek ki
Felesleges próbálgatni meg szenvedni ezzel szerintem.
Van Kodiak Goliath pad is, ami ez a méret, de arra csak 3mm vastagságot írnak.
-
-
ribizly
veterán
válasz
ribizly #11446 üzenetére
Pont szembejött éppen
Razer GIGANTUS V2
XXL: 940 x 410 x 4mm
3XL: 1,200 x 550 x 4mm -
gtamate2
veterán
válasz
ribizly #11361 üzenetére
Többet is hívtak már Limited editionnek, többek között a hyper beast is limitedként ment ha jól emlékszem, de a Howl is szintén limitedként fut.
-
gtamate2
veterán
válasz
ribizly #11355 üzenetére
Azt mondjuk megértem, hogy nem voltak egy szinten sebességben. De gondolom te a varrott szélű limitedre gondolsz, azok véknyabbak és lassabbak is a varratlan szélűektől.
(#11356) Vanir: Ha már kívánságlista, akkor én egy fehér Artisan padra lennék kíváncsi. Azokkal sajnos még nem sikerült összefutnom. De az biztos, hogy most egy ideig nem fogok új padot venni, így is életem végéig elég lenne a ~15 pad, ami a gyűjteményem gazdagítja
-
Zaied
addikt
válasz
ribizly #11325 üzenetére
Értem a problémádat én is a 40-45 centit kedvelem széltébe.
HyperBeast-et vettem utoljára, az nekem rögtön kirúgta magát. Gonsolom a csomagolás ideje is számít. Mivel mosható rendesen így lehet vizesenn könyebbek kilapul, miközben szárad is.
De már én is elszoktam ezektől a problémáktól, annyirq nem örülök neki. -
Kempetlen
tag
válasz
ribizly #11288 üzenetére
Mert ez van megfelelő méretben, vastagságban, gumírozással egyelőre, és ez kapható náluk. A márka persze nekem sem a kedvencem. De még mindig nem jutottam a lista végére, és a compkernél nincsenek méretek megadva, egyesével kell kikeresgélnem őket. Ráadásul nem feltétlen hiszek ebben az ajánlás dologban sem, hiszen. pl. a SteelSeries úgy gyagyi, ahogy van, soha többet nem vennék.
Ellenben a Glorious jó, meg még volt egy márka, ami itt, a topikban is feltűnt régebben, de már nem emlékszem rá sajnos; annál jobb felülettel pl. még nem találkoztam. Magamnak tuti valami gigantikus Glorious-t vennék megint, de ez most barátnős project.
-
Zaied
addikt
válasz
ribizly #11256 üzenetére
A Kodiak padjait én is azért szeretem mert nagyon kellemes a tapintásuk. Kedvelem a normális grafikával rendelkező padokat, de eddig nem sok normálishoz volt szerencsém. A Kodiak Limited és LnD nagyon bejön.
Én azt nem hittem hogy valaha lesz "fehér" padomNekem vot az 10 perc is Hyperx, gyorsan elajándékoztam, boldogítson mást
Vettem nemrég egy Puretrak padot, az is szépen kirúgta magát, szinte azonnal.
Folyamatban van GP1, Nip Ice, Xizt azokért még izgulokA QcK Limited és a simák közt szerintem elég sok különbség van, elég a HyperBeastre gondolni.
-
hoto4320
tag
-
gtamate2
veterán
-
martin66
senior tag
válasz
ribizly #11122 üzenetére
Köszi a választ, sajnos ki kell ,hogy töltse, mivel, akkor a billentyűzet nem vízszintben lesz. De látom van XL belőle (900 mm x 400 mm x 4 mm), ebből levágom a szükséges 600x300-at. (Eladható 300x400-as maradék szerinted?)
Esetleg másik fajta?
Esetleg, ha tudnál küldeni konkrétat az angol amazon vagy ebay-ről nagy segítség lenne!Ezek jók lehetnek?
- Első
- Második
- Harmadik
- NegyedikCsak ilyen számomra ismeretlen márkákat találtam.
-
csubuka
addikt
válasz
ribizly #11078 üzenetére
Esetleg ez a Cougar Speed EX-M, mint alternatíva? Volt említve ez is az ajánlóban. Van az alzánál, aztán ott vennék mást is... Sajnos az alazának kicsit más a kínálata, mint amit a topikajánló ír, így nem tudom, hogy onnan mi volna értelmesebb fajta.
-
MaTpr0F
senior tag
válasz
ribizly #11054 üzenetére
Azt inkább hagyjuk. Valami auschan cucc. Controll szerű felülettel, szerencsére a 3360 szereti. Néztem azt a padot is, egy a baj, hogy keskeny (meg undorító a színe, meg ha félbe töri az eladó, akkor megszívtam). Nekem olyan 45-50 cm szélesség kellene. Ehhez hasonlóra gondoltam: [link] .
-
minek?:S
őstag
válasz
ribizly #10815 üzenetére
Mondjuk Pixelnél volt már egy pozitív élménnyel teli vásárlásom
Lehet rájuk csörgök/dobok egy emailt. Bár náluk egyáltalán nincs a webshopban (sem) Razer és ugye pont ez lenne az egyik amit megnéznék. Ugye még mindig: Razer Goliathus Control Gravity + Steelseries QcK Limited Edition
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- SSD kibeszélő
- Microsoft Excel topic
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest