- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rison77
senior tag
válasz
#20655360 #8114 üzenetére
Hát igen, bár igazából ez a steelseries hibája volt, és a szerencsétlen marketingeseké.
Egyébként nem tudom kinek van még ilyen új lapja, és használt is régi típust, de nálam nem tapad olyan jól mint a régi, mert ugye a réginek ilyen rücskös vastag gumi szövetfűzése volt, ahogy leraktam elsőre, fel se lehetett szedni. Viszont ennek meg szépen le van tisztíva a felülete, és eléggé csúszós. Kicsit mintha spórolósabbra vették volna. -
Vanir
veterán
válasz
#20655360 #8055 üzenetére
Szvsz a sztenderd 45 széles padok bőven elegek. 84 centin fordultam a 360-at még pár hónapja és bőven elfértem 40 centi szélességen is. De ha a méret a lényeg, akkor a Glorious G-XXL a befutó.
-
MaTpr0F
senior tag
válasz
#20655360 #8025 üzenetére
Tényleg sok fajta megoldás létezik, akár egyedi mintásat is lehet csinálni. Én is agyalok rajta, hogy csinálok a szövet padom tetejére egy saját kemény feltétet. Valószínűleg a legtöbb gyári műanyag pad sem sokkal tartósabb, viszont jóval drágább és ott a méret is limitált. Nekem ez utóbbi miatt kell inkább sajátot készítenem, mert a legtöbb elérhetőbb árú kemény pad egyszerűen túl kicsi.
-
TeebyKay
őstag
válasz
#20655360 #8021 üzenetére
Sokan, de mégis egy jelentősen szűkebb kör mint a szövetpadokat használók, márpedig egy nagy gyártónak minél szélesebb közönséget kell megcéloznia a termékeivel és nem egy szűk réteg számára fog sok pénzt befektetve műanyag padokat tökéletesíteni. Vágass egy darab asztallapot és ragaszd az asztallapra
-
-
válasz
#20655360 #8019 üzenetére
Qpad CT poker egy hibrid pad 16€-18€-ból elvileg megérkezik hozzád kicsi és közepes méretben. Eh, először csak 13€-15€ szerepelt, amíg ki nem választottam Magyarországot,
A felülete szövetek között speciális(nem is szövet, mert hibrid). Nem túl tartós, de elég jóónak mondott.A skyn olyan mint egy kartonlap. Pixelben láttam, nem is ajánlották. Nekem a szövetek mellett nem alternatíva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Star Trek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fujifilm X
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Futás, futópályák
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest